Najlepszy utwór z lp. No Prayer For The Dying
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. No Prayer For The Dying
Utwory na tej płytce są podobnej jakości. Lepsze to: Tailgunner, Holy Smoke, tytułowy, Run Silent Run Deep, Bring Your Daughter i Mother Russia. Dzisiaj stawiam na Mother Russia za fajny klimacik i sola.
Bring Your Daughter ...... To The Slaughter to jedyny utwor z plyty, ktory mi sie w calosci podoba wiec glos na niego
run silent, run deep. klimat max... przestancie z bring... jak juz to wersja live, a nie z LP... dajcie spokoj...
Eee tam, mnie się obie wersje podobająwidman pisze:run silent, run deep. klimat max... przestancie z bring... jak juz to wersja live, a nie z LP... dajcie spokoj...
A mój głos na "Holy Smoke" 0- bo to jedna z moich pierwszych piosenek Maiden, ma świetną, łatwo wpaającą w ucho melodię, chwytliwy riff, czaderski jak zwykle wokal Bruce'a no i ten teledysk...
Jeszcze tytułowa jest niesamowita, Bring Your Daughter..., Tailgunner i Hooks In You - taki hard rock
Holy Smoke za świeżość i inność, tytułowy , Public za text głównie , i nie zapomniane Bring Your Daughter... To The Slaughter
-
Deleted User 2868
Dziku pisze:Bring Your Daughter ...... To The Slaughter to jedyny utwor z plyty, ktory mi sie w calosci podoba wiec glos na niego
- Bruce Dickinson
- -#Prowler

Z tej płyty po prostu uwielbiam utwór Holy Smoke. Niezwykle melodyjny i bardzo rytmiczny. Według mnie jeden z lepszych piosenek Maidenów. :solo
666 the number of the beast!
Holy Smoke i No Prayer...
Holy Smoke. Uwielbian ten utwór, a jak jeszcze oglądam teledysk... 
Na dzień dzisiejszy kompozycja tytułowa, utwór który jako jedyny z płyty można stawiać obok najlepszych utworów IM, ma bardzo podobną budowę do Children of the Damned...
IM_Power pisze:Na dzień dzisiejszy kompozycja tytułowa
Płytę zacząłem słuchać dość niedawno, bo dotychczas omijałem szerokim łukiem. W ucho wpadły mi trzy utwory: assasin, fates warnings i chyba najlepszy-public enema number one.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Znów włączyłem sobie ta płytkę i dalej śmię twierdzić, że jest doskonała 
Ja cały czas uważam, że na NPFTD wypełniaczem jest tylko Mother Russia, który i tak jest świetnym kawałkiem... Poza tym ludzie nie doceniają takich utworów jak Tailgunner czy Tha Assassin a co gorsza Fates warrning.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak dla mnie średnio dobra płyta. Glos na No prayer for the dying.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Tytułowy ;]
Ostatnio zmieniony pt sty 28, 2011 4:02 pm przez IronCezarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybór pomiędzy "Run Silent Run Deep" a "Mother Russia". Jednak dzisiaj wybrałem pierwszy utwór.