Ale Ty kuwa głupi jestes! :laugh To jest figura taka, jest w milionach piosenek, była nawet PRZED NOTBSzajba pisze:buahahahahahposłuchajcie perkusji w intrze do Pazuzu :laugh czyżby kolejny plagiat ?
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Behemoth
-
El Dorado
Ale Ty kuwa głupi jestes! :laugh To jest figura taka, jest w milionach piosenek, była nawet PRZED NOTBSzajba pisze:buahahahahahposłuchajcie perkusji w intrze do Pazuzu :laugh czyżby kolejny plagiat ?
Pewnie coś z Maiden. 
Mysle, ze problem z ta plyta bedzie jak troche z nowym VR.
Fajna, ale nagrali juz Demigoda. Troche za duzo przeszkadzajek na pierwszy sluch, pare fajnych riffow, wiadomo bebny na najwyzszym poziomie, ale jakby mniej mocy. zbyt duzo symfonii jakiejs, nie wiem pierwsze przesluchanie, ale jakby... mniej rocknrolla
Nie wiem czy jako eksperyment, bonus, naklejka ale znakomity numer wyszedl z tego Inner Sanctum.
Fajna, ale nagrali juz Demigoda. Troche za duzo przeszkadzajek na pierwszy sluch, pare fajnych riffow, wiadomo bebny na najwyzszym poziomie, ale jakby mniej mocy. zbyt duzo symfonii jakiejs, nie wiem pierwsze przesluchanie, ale jakby... mniej rocknrolla
Nie wiem czy jako eksperyment, bonus, naklejka ale znakomity numer wyszedl z tego Inner Sanctum.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Naczelny kurna malkontent behemotowy panie kolego pan jesteś :laugh pamiętam jak żeś na tym oto tutaj forum kręcił nosem na Demigod, a teraz piszesz, że może być, ale nagrali już poprzedniczkę.
Powiedz mi, czemu tak zawsze kręcisz nosem na nich. Przecież i tak obaj będziemy machać banią w spodku :beer
Powiedz mi, czemu tak zawsze kręcisz nosem na nich. Przecież i tak obaj będziemy machać banią w spodku :beer
reaktywacja
Bo nie maja tego czegos co od razu porywa 
Satanica taka byla, Demigod to nowa jakosc, swietny krazek(ktorego to wokale , fakt z czasem łyknalem),a ten znow bedzie musial sie zametlic zebym go zaakceptowal. Nie wiem, ale tak juz jest, ze pierwsze wrazenie bardzo watpliwe. Nie moja wina, ze kuwa nowe Mayhem mnie rozgniotlo,a tu od samego poczatku do konca chóry i trabki straszą ;]
Satanica taka byla, Demigod to nowa jakosc, swietny krazek(ktorego to wokale , fakt z czasem łyknalem),a ten znow bedzie musial sie zametlic zebym go zaakceptowal. Nie wiem, ale tak juz jest, ze pierwsze wrazenie bardzo watpliwe. Nie moja wina, ze kuwa nowe Mayhem mnie rozgniotlo,a tu od samego poczatku do konca chóry i trabki straszą ;]
Ten album serio macie, czy się opieracie na linku jaki dał metal? ;p
Mejem nagrało fajny album, ciężko porównywać te dwie grupy, ale jeśli chodzi o straszenie, to dla mnie bardziej od trąb i chóru rozkoszne są pojękiwania i wycia Attili. Może i rock and rollem jest to, że Ordo ad chao brzmi jak nagrane w kiblu na komórkę z głośniczkiem zapchanym gównem, ale nie wiem czy to taka wielka wartość, świetnie się tego słucha, nie powiem, ale dla mnie te dwie płyty stoją na poziomach które ciężko porównać.Nie moja wina, ze kuwa nowe Mayhem mnie rozgniotlo,a tu od samego poczatku do konca chóry i trabki straszą ;]
No ale przypominam, że ja tu jestem maniakiem, a Ty malkontentem, także nie zdziwię się jak się nie dogadamy.
:angry :laugh
reaktywacja
gdzie tam Dane śpiewa noooooooooo :>?
bdb alboom...wokale lepsze niz na demi, ale miejscami demi urywalo leb przy tylku...choc ta roznorodnosc na nowej fajna..ale ciezko tu o jakis `hicior` chyba w stylu chant 2000 czy conquer`a 
potencjalne hity :
moje top 3 :
Pazuzu , Prometherion i Christgrinding Avenue
a od conquer all wiekszym hitem IMO jest Slaves ;P
moje top 3 :
Pazuzu , Prometherion i Christgrinding Avenue
a od conquer all wiekszym hitem IMO jest Slaves ;P
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Material na promówce nie posiada ostatecznego mixu i masteringu. Były one robione na potrzeby promówek. Ostateczny mix i mastering bedzie na regularnej płycie, której oficjalna premiera nastąpi 3 lipca.
Info z forum.
Nemesis...as one we stand!!
ale i tak tradycyjnie, wspolnie sie napijemySwarożyc pisze:
No ale przypominam, że ja tu jestem maniakiem, a Ty malkontentem, także nie zdziwię się jak się nie dogadamy.
:angry :laugh
na łeb Ci padło chyba :>S1MON pisze:wokale lepsze niz na demi
K.
Czytałem, że na płycie tej jest więcej dodatków niż samej muzyki (czyli tak jak mi sie wydawało i o czym pisałem parę stron temu...). Nie wiem na ile to prawda, ale nie chce mi się tego słuchać na razie 
nie. wole normalny niz te potrojnie nakladane...moze bylo w tym COŚ, ale lubie czasem cos rozumiec z tekstuMatek pisze:na łeb Ci padło chyba :>S1MON pisze:wokale lepsze niz na demi
K.
ale w dm nie chodzi o to, żeby rozumieć txt
z resztą na DG jeszcze się nawet dało wysłyszeć coś.
ale ogólnie to tu wokal ma flaki wyrywać, więc czym mocniejszy [obojętnie, czy nakałdany, czy jaki. mi się ten kosmiczny podobał], tym lepszy, jak dla mnie. no ale, co kto woli.
K.
ale ogólnie to tu wokal ma flaki wyrywać, więc czym mocniejszy [obojętnie, czy nakałdany, czy jaki. mi się ten kosmiczny podobał], tym lepszy, jak dla mnie. no ale, co kto woli.
K.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Zepsujecie sobie obraz krążka, słuchając tych niedoróbek na mp3
A jedną znajważniejszych zalet Apostazji ma być przecież potężne brzmienie i powalająca produkcja.
46 dni do premiery...HELL AWAITS!!
46 dni do premiery...HELL AWAITS!!
Nemesis...as one we stand!!
... "Inner Sanctum" w tym kawałku zaśpiewał Warrel Dane a a tzw. "motyw klimatyczny"EvE pisze:gdzie tam Dane śpiewa noooooooooo :>?
mam bardzo podobne odczucia, mi rowniez sie plyta bardzo podoba i stawiam ja wyzej od Zoski, czy Demi, fanem Behemotha jakims specjalnym nigdy nie bylem, i to moze siadczyc ze album jest bardziej do przyjecia przez szerszego grono odbiorcow, zaskoczony natomiast tym faktem jakos specjalnie nie jestem, bo wiedzialem ze album bedzie naprawde dobra robota i wszytsko w nim bedzie dograne na tip-topjesper pisze:... "Inner Sanctum" w tym kawałku zaśpiewał Warrel Dane a a tzw. "motyw klimatyczny"EvE pisze:gdzie tam Dane śpiewa noooooooooo :>?:rocx zagrał Leszek Możdżer ... przy okazji tak sobie słucham tej płyty i choć to "gówniane MP3" to w mordę już wiem że brzmienie albumu ZABIJA
a po premierze na CD łeb urwie na 100% ... przy okazji u mnie nie ma wgranego żadnego gadania Nergala ... w moim odczuciu płyta przebija "Demigod" ... choćby ze względu na fakt że jest bardziej przystępna dla potencjalnego maniaka metalowej muzy ... czy to akurat plus tego albumu ... trudno powiedzieć - kwestia gustu i oczekiwań - mi się podoba :rocx ... póki co po pierwszym przesłuchaniu jestem bardzo pozytywnie zaskoczony