Zaczynam kolekcjonować rzeczy o Ironach, od czego zacząć?

Rarytasy, rzadkie wydawnictwa, bootlegi - wszystko dla kolekcjonerów Iron Maiden!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Ajron
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Zaczynam kolekcjonować rzeczy o Ironach, od czego zacząć?

Post autor: Ajron »

Mam pytanie. Właśnie skonczyłem oglądać early Days i mam problem. Mianowicie na pudełku pisze ze na 2 dysku jest sporo atrakcji, zdjęcia teledyski, jakies filmiki no i ten 90 minutowy reportaż. ja mam tylko ten 90 minutowy film. Gdzie są te zdjęcia i bonusy?
Awatar użytkownika
Futureal
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Futureal »

Mr.Hankey pisze:Mało z krzesła nie spadłem
moze i szkoda...
Awatar użytkownika
Inferno25
-#Invader
-#Invader

Post autor: Inferno25 »

Ajron pisze:Mam pytanie. Właśnie skonczyłem oglądać early Days i mam problem. Mianowicie na pudełku pisze ze na 2 dysku jest sporo atrakcji, zdjęcia teledyski, jakies filmiki no i ten 90 minutowy reportaż. ja mam tylko ten 90 minutowy film. Gdzie są te zdjęcia i bonusy?

Musisz pochodzić po menu i poszukać takiego punktu gdzie wyświetli się znaczek X wtedy dostaniesz się do bonusowych video. A 90 minutowy reportaż nie jest ukryty :)

Co do orginalnych cdków to na allegro za kwotę 150 złotych można dostać pakiety 7 albumów albo i więcej. Myślę że zamiast kupować np. z Media Markt za 35 lepiej kupić na allegro w bardzo dobrym stanie albo i w folii czasem się zdarzy za 20 - 25 i 10 do kieszeni na następne wydawnictwo :)
ODPOWIEDZ