Wzajemnie :beer Ano dostałem się, dzięki Wickerowi z czego nie ukrywam jestem bardzo zadowolonyDziku pisze:herki milo bylo poznac :beer , wkoncu dostales sie na sektor pod scene ?
Koncert w Ostrawie - RELACJE!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert w Ostrawie - RELACJE!
byłem, dobrze sie bawiłem i jakos wrocilem :rocx
Mój drugi koncert i pierwszym na płycie ... :solo Byłem z 4 metry od barierek i widzialem przez caly koncert janicka. Jak on czaruje na gitarze .... czesi byli beznadziejni na IRONach. Na Masters of Rock dalo sie z nimi wytrzymac .
jednego jestem pewien
JADE NA ICH NASTEPNY KONCERT ZA ROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój drugi koncert i pierwszym na płycie ... :solo Byłem z 4 metry od barierek i widzialem przez caly koncert janicka. Jak on czaruje na gitarze .... czesi byli beznadziejni na IRONach. Na Masters of Rock dalo sie z nimi wytrzymac .
jednego jestem pewien
JADE NA ICH NASTEPNY KONCERT ZA ROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
farmer1990
- -#Invader

Jezus Maria to bylo wielkie k*wa cos !!
ma ktos jakies bagranie z tego koncertu?:B
jak cos to na pw poprosze
za rok smigamy?:B
http://youtube.com/watch?v=Cw1UuUnhTKM xdfarmer1990 pisze:Jezus Maria to bylo wielkie k*wa cos !!
-
farmer1990
- -#Invader

Herki szatan Ci zaplac ^^
p.d
to co sier dzialo na Evilu to po prostu historia
piekna sprawa
p.d
to co sier dzialo na Evilu to po prostu historia
piekna sprawa
Koncert jak i wyjazd zaliczyć mogę do udanych. Sprzęt nagrywający został szybko wniesiony i show zostało nagrane
(Zapis audio)
a ja siebieEvE pisze:nienawidze studiowania
Lucy, wniosłaś aparat?
A ktos cos zlapal?
A sprzedalby ktos to cos co zlapal?
A sprzedalby ktos to cos co zlapal?
pewnie tak, bo nawet jak ktos mial plecak, to go tylko zmacali nawet nie kazali otwierac, nie wspominajac juz o takich dodatkach jak butelka z woda ;]Wrath pisze:a ja siebieEvE pisze:nienawidze studiowania
Lucy, wniosłaś aparat?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Wniosła, ale stała dalej. Ja z Jajcem i Piwem staliśmy pod sceną, Jajco miał aparat. Na dobre kilka ostatnich piosenek byłem nawet pierwszy przy barierce na samym środku scenyWrath pisze:a ja siebie
Lucy, wniosłaś aparat?
Koncert był MEGA!!
EDIT: Mamy zdjęcie z Gate Crasherem
o w morde
bylo zajebiscie. co z tego, ze oklepane utwory, co z tego, ze Czesi to sztywniacy, naglosnienie nawet nie takie zle no i wykonanie "The Evil That Men Do". za to, ze w koncu uslyszalem ten utwor na zywo i za to, ze Bruce przez zabawe z Janickiem nie zaspiewal jednego refrenu
no i Children Of The Damned... jak dla mnie Bruce byl w swietnej formie. na zywo nie bylo slychac zadnych niedociagniec. moze na bootlegu sie cos wylapie, ale tak to bylo fajnie. no i caly plecak browarow przywieziony do domu. szkoda tylko, ze zlatego bazanta nie bylo w ostravie
a no i podziekowania dla kolesia z Łodzi bodajze, ktory utorowal nam droge praktycznie pod sama scene
bylo zajebiscie. co z tego, ze oklepane utwory, co z tego, ze Czesi to sztywniacy, naglosnienie nawet nie takie zle no i wykonanie "The Evil That Men Do". za to, ze w koncu uslyszalem ten utwor na zywo i za to, ze Bruce przez zabawe z Janickiem nie zaspiewal jednego refrenu
no i Children Of The Damned... jak dla mnie Bruce byl w swietnej formie. na zywo nie bylo slychac zadnych niedociagniec. moze na bootlegu sie cos wylapie, ale tak to bylo fajnie. no i caly plecak browarow przywieziony do domu. szkoda tylko, ze zlatego bazanta nie bylo w ostravie
a no i podziekowania dla kolesia z Łodzi bodajze, ktory utorowal nam droge praktycznie pod sama scene
Zaskoczylo mnie ,ze ochrona wpuszczała z aparatami itp. powiem tak ten koncert wypadł dobrze, na telebimach ładnie było widać naszych pod sceną z flagą :beer ,nagłośnienie dobre nagrywałem audio telefonem jakosc mnie zaskoczyła (niestety nagr.dopiero od 3 utworu) pivo dobre,Czesi OK ale trosze zasztywni.
- Iron Marcin
- -#Invader

Jak dla mnie to poza czechami to wszystko bylo super. Oni sa beznadziejni, jak chcialem przjesc do przodu to myslalem, ze jeden mnie zabije. Banda debili.
A co do samego koncertu to super. Moj 6 koncert i 6 bardzo udany. Forma Bruce'a bardzo dobra. Naglosnienie tez nie narzekam, nawet moge powiedziec, ze bardzo dobre. Szczegolnie sekcja. Szkoda tylko, ze Polacy robili atmosfere, a Maideni mysla, ze czesi maja taka wspaniala publicznosc.
A co do samego koncertu to super. Moj 6 koncert i 6 bardzo udany. Forma Bruce'a bardzo dobra. Naglosnienie tez nie narzekam, nawet moge powiedziec, ze bardzo dobre. Szczegolnie sekcja. Szkoda tylko, ze Polacy robili atmosfere, a Maideni mysla, ze czesi maja taka wspaniala publicznosc.
children of the damned to caly tydzien bedzie po mnie chodzilo... swietne to bylo, na prawde niesamowite 
Nom faktycznie Czesi jacyś tacy sztywni byli... Szkoda też że Bruce praktycznie nic nie mówił między utworami. Bardzo szybko przeleciał mi koncert, ale przynajmniej pozostały wspomnienia i pamiątki 
Koncert udany na 200%
Setlista "na papierze" wyglądała średnio, tymczasem w pełni mnie usatysfakcjonowała ;d Liczyłem zwłaszcza na nowe utwory, a Brighter mnie zniszczył :solo Niestety, stojąc w 3-4 rzędzie nie udało mi się ściągnąć uwagi Smitha na siebie ;f Ale załapałem się na kostkę Dave'a, kiedy sypnął nimi "od serca" i uniemożliwił wyjście z sektora ;d
Wielkie podziękowania i pozdrowienia dla ekipy z Shortcuta, ludzli z Lublina (chyba?), zwłaszcza dla jednego który wymachiwał brytyjską flagą, trzech przypakowanych kolesi, którzy tak świetnie bawili się pod sceną i dla kilku Polaków, których imion nie poznałem a także tworzyli atmosferę 'u podia' :solo :rocx
Wielkie podziękowania i pozdrowienia dla ekipy z Shortcuta, ludzli z Lublina (chyba?), zwłaszcza dla jednego który wymachiwał brytyjską flagą, trzech przypakowanych kolesi, którzy tak świetnie bawili się pod sceną i dla kilku Polaków, których imion nie poznałem a także tworzyli atmosferę 'u podia' :solo :rocx
Maidenów nie fotografowałam ani nie nagrywałam, bo musiałam iść spod sceny (za duszno).
Ale mam fragmencik piosenki Gate Crashera, więc przy okazji wrzucę
Miło było was wszystkich spotkać :rocx
Wycieczka była hardcore'owa ale uważam, że IM dali dobry show.
kolega miał Brytyjską flagę ,może o niego Ci chodzi...no nasza ekipa tworzyła atmosferę na podia, zupełnie inne zachowanie niż żałosnych czechów, mamy jako Polacy zupełnie inną mentalność, zachowujemy się prawie jak południowcyFreeze pisze:Koncert udany na 200%Setlista "na papierze" wyglądała średnio, tymczasem w pełni mnie usatysfakcjonowała ;d Liczyłem zwłaszcza na nowe utwory, a Brighter mnie zniszczył :solo Niestety, stojąc w 3-4 rzędzie nie udało mi się ściągnąć uwagi Smitha na siebie ;f Ale załapałem się na kostkę Dave'a, kiedy sypnął nimi "od serca" i uniemożliwił wyjście z sektora ;d
Żaden komplement :closedNomad pisze:zachowujemy się prawie jak południowcy
Chodzi mi o takiego niższego blondyna. Zamieszania robił za czterechNomad pisze:kolega miał Brytyjską flagę ,może o niego Ci chodzi...