Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pożegnania
Ponieważ sprawy organizacyjne ledwie zipią, śledztwo drepcze w miejscu, a wszelkie luźniejsze dyskusje prędzej czy później schodzą na temat jąder użytkowników, pozwolę sobie na małe wywczasy, dopóki administracja nie upora się z syfem i nie będę robić sztucznego tłumu i wymądrzać się nie potrzebnie.
:closed
:closed
Re: Pożegnania
przecież juz sprawa zakończona O_o coś kiepsko czytasz :/Lucy pisze:onieważ sprawy organizacyjne ledwie zipią, śledztwo drepcze w miejscu, a wszelkie luźniejsze dyskusje prędzej czy później schodzą na temat jąder użytkowników, pozwolę sobie na małe wywczasy, dopóki administracja nie upora się z syfem i nie będę robić sztucznego tłumu i wymądrzać się nie potrzebnie
I'll be watching you...
Tak na serio to po prostu nie chcę nochala wpychać w sprawy, które mnie bezpośrednio nie dotyczą. Poczekam, aż przycichnie.
Tak na serio to po prostu nie chcę nochala wpychać w sprawy, które mnie bezpośrednio nie dotyczą. Poczekam, aż przycichnie.
To w takim razie kto jest odpowiedzialny za całą tą sprawę?
Ale nie o to chodzi w tym temacie. To jest remake starego tematu o tym, że ktoś w najbliższym czasie pisać nie zamierza. Bez wycieczek osobistych.
Ja daję sobie parę tygodni.
Ja daję sobie parę tygodni.
w takim razie do zobaczenia na DT \m/ <papapa>
popatrz EvE, Ty mnie tak nie lubisz a ja Ci taki prezent sprawiam 
Lucy nie rob gupot
BTW Kobi, ale masz postow naczaskanych :laugh Cale 2
Ja mam az jeden 
BTW Kobi, ale masz postow naczaskanych :laugh Cale 2
ale z nas ultraspamery 
-
Deleted User 357
Ja się żegnam. Raczej na stałe, ale może coś w tematach koncertowych raz na jakiś czas napiszę. Jak coś to na kom.
-
Deleted User 357
Po prostu praktycznie nie mam teraz dosyępu do neta (gdzies raz na tydzień),jak się zaczną wakacje to już w ogóle prawie nie będę miał, może potem się to zmieni, ale tak do października będę bardzo sporadycznie. A i nie chce mi się już na tym forum siedzieć,ale to inna sprawa
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

W ramach żałoby po zbanowanych użytkownikach i w myśl zasady, że teraz to forum już nigdy nie będzie takie samo i w ogóle teraz to już sodoma i gomora, proponuję, aby wszyscy użytkownicy pożegnali się z forum. Nie ma tu przyszłości i w ogóle prawdziwych fanów Maiden i sam już nie wiem co jeszcze.
Większośc pisze ,bo to dobry sposób by zapełnić sobie czas, tymbardziej żę są wakacje, upał i człowiek się nudzi.
Nie lubię pożegnań... A ja zawsze będę na forum, chyba że spotka mnie jakaś nagła śmierć (choc to wątpliwe, bo każdy krok stawiam uważnie, no prawie każdy
).
Jeden jestMr.Hankey pisze:Nie ma tu przyszłości i w ogóle prawdziwych fanów Maiden i sam już nie wiem co jeszcze.
Iron Maiden gonna get you, no matter how far.
każdy tak myśli...do czasuMcGregor pisze:A ja zawsze będę na forum
już nie mam tu najwięcej postów

LOL , kiedy ja na tym forum mialem 363 postow , a kobi mial 1 to serio nie pamietam 
Jazz is not dead, it just smells funny.
http://maiden.superhost.pl/forum/search ... hor=slayer
Swoją drogą, to czemu to aż tak z dupy działa?
-
Deleted User 622
Bo baza danych nie była synchronizowanaherki pisze:http://maiden.superhost.pl/forum/search ... hor=slayer