Zespoły bez słabej płyty w dyskografii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zespoły bez słabej płyty w dyskografii
Oż fpyte, zapomniałem o Mastodonie, oddaje do list 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Stary, nadrabiaj, bo "Breaking the silence" i "Victims Of Deception" to mistrzowskie albumy, jedne z najlepszych z końca lat '80. Na dodatek dostępne za free na oficjalnej stronie zespołu: http://www.heathenmetal.com/Stoneman pisze:to czemu ja mam tylko zayebista demowke ?
Arczi Najdroższy czy Ty się jeszcze nie skapłeś, że on tak jakby wychodzi z założenia że im więcej zespołów zna tym bardziej ql jestArtur pisze:A Ty sie przecież wczoraj pytałeś od czego zacząć przygode z nimiStoneman pisze:Sadus
Przecież nie lubisz, więć dziwnie wygląda wymienienie ich przez CiebieStoneman pisze:Mastodon
Poza tym, zespołów z 2-3 płytami IMO nie warto tutaj wymieniać :]
Nie no, ja sie tak chcialem po prostu zapytać, bo troche to śmiesznie wyszło, że Stoneman wymienia akurat te 2 ekipy
Już nie wnikam w to o czym piszesz :] Ja tylko chce żeby sie do tego ustosunkował

HahaEvE pisze:Arczi Najdroższy
bo to genialne dziecko musi być. Żeby móc ocenić coś z perspektywy czasu wystarczy mu 1 dzien na 2 zespoły (?). I on już wszystko genialnie kojarzy i w ogóle. Jednym slowemArtur pisze:Ja tylko chce żeby sie do tego ustosunkował![]()
Artur pisze: Haha
Bądź co bądź, ale dobrze prawi z tym Mastodonem
.
No fajnie fajnie, dobrze prawi tylko:
1. Zespół ma ledwie 3 płyty w dyskografii więc wymienianie go tutaj jest wg mnie troche nie teges.
2. Ja doskonale pamiętam co on pisał o Mastodon jeszcze jakiś czas temu, i swojego zdania sie trzymał długo. Więc teraz ciekaw jestem czy sie do nich przekonał czy może ............
1. Zespół ma ledwie 3 płyty w dyskografii więc wymienianie go tutaj jest wg mnie troche nie teges.
2. Ja doskonale pamiętam co on pisał o Mastodon jeszcze jakiś czas temu, i swojego zdania sie trzymał długo. Więc teraz ciekaw jestem czy sie do nich przekonał czy może ............
Czy może
?
A nie będę mówił
Ale chyba wiadomo o co mi chodzi 
No innego uzasadnienia nie ma
.
No cóż, niektórzy wolą być jazzy, to też możę być uzasadnienie 
Tylko w tym momencie to byłoby bez sensu
.
A zresztą, poczekamy na Stone'a, niech On nas oświeci
.
A zresztą, poczekamy na Stone'a, niech On nas oświeci
Zazdrościcie mu geniuszu i tyle.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Egg, Hatfield And The North, NAtional Health, Nucleus, Ian Carr, UK, Finnforest, Focus, Fruupp, King Crimson, no ijeszcze paręklasykó by się znalazło
Oczywiście Iron Maiden tyle, ze I i II ja nie słucuham co nei znaczy że sa słabe...
Oczywiście Iron Maiden tyle, ze I i II ja nie słucuham co nei znaczy że sa słabe...
właśnie. tak trudno zrozumieć, że niektórzy znają nawet te zespoly, ktore jeszcze nie powstały?Chudy pisze:Zazdrościcie mu geniuszu i tyle.
o to chodzi? :>Artur pisze:2. Ja doskonale pamiętam co on pisał o Mastodon jeszcze jakiś czas temu, i swojego zdania sie trzymał długo.
http://maiden.superhost.pl/forum/viewto ... ht=#424255
no coż..kobieta zmienną jest, być może Stoneman tez ;]
odnosnie tematu: Iron Maiden, Bruce D., Rammstein, Dream Theater, Iced Earth, Tool, Nevermore...
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2007 11:17 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Tylko czy UK pasuje tutaj? Zbyt dużo albumów nie wydali, więc nie było okazji do zorbienia czegoś słabszego...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Z tego, co nie wymieniliście, to jeszcze Metallica.
Moim zdaniem nie mają słabych płyt, co najwyżej pare kawałków. Każdą słucham z zachwytem.
Moim zdaniem nie mają słabych płyt, co najwyżej pare kawałków. Każdą słucham z zachwytem.
Judas Priest to kapela jednej płyty ,a Metallica nie ma słabych płyt, taki wniosek mógłby wynieść jakiś młody adept muzycznej sztuki jakby wszedł dziś na forum Sanktuarium 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ehh, to coś złego?Nomad pisze:a Metallica nie ma słabych płyt,
nie,no jak złego, każdy zespół tak by chciał-to znaczy nie nagrać żadnej słabej płytyBrand pisze:Ehh, to coś złego?Nomad pisze:a Metallica nie ma słabych płyt,