Zespoły bez słabej płyty w dyskografii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zespoły bez słabej płyty w dyskografii
jesli ten młody adept umie czytac ze zrozumieniem to bedzie wiedzial, że to tylko czyjejś zdanie i nie weźmie sobie tego do serca ;]
zresztą nie wiem co jest złego w stwierdzeniu, że Metallica nie ma słabych plyt ;] nawet najslabsze imo Reload i St. Anger są w porządku, słabymi bym ich nie nazwał.
zresztą nie wiem co jest złego w stwierdzeniu, że Metallica nie ma słabych plyt ;] nawet najslabsze imo Reload i St. Anger są w porządku, słabymi bym ich nie nazwał.
frontside, soulfly, machine head, rammstein, killswitch engage, slipknot
wiesz równie dobrze,to można przyjąć założenie że wogóle słabe płyty nigdy nie powstały, po co dołować artystów ,którzy tak cięzko pracują za "psie pieniądze"....Wrath pisze:słabymi bym ich nie nazwał.
Wrath pisze:zresztą nie wiem co jest złego w stwierdzeniu, że Metallica nie ma słabych plyt ;]
Nomadowi pewnie chodziło o to, że ludzie zachwycają się Metalliką, a przy tym mówią, że Priest jest ciankie. I to faktycznie jest straszne
No fakt, z dwojga złego już lepsze JPDeaDe pisze:Nomadowi pewnie chodziło o to, że ludzie zachwycają się Metalliką, a przy tym mówią, że Priest jest ciankie. I to faktycznie jest straszne .
Dla mnie wszystko po ...And Justice For All jest slabeNomad pisze:a Metallica nie ma słabych płyt
to nei jest słaba płytaWrath pisze:Reload
już nie mam tu najwięcej postów

nie mnie cytujesz ,drogi kolegoRazi3l pisze:Dla mnie wszystko po ...And Justice For All jest slabeNomad pisze:a Metallica nie ma słabych płyt
Ja to wogóle nie lubię żadnej płyty Metallici, ale obiektywnie 3 płyty są dobre(pierwsze cztery poza przereklamowanym MoP) ,ale i tak wogóle ich nie słucham, odrzucają mnie ,nie dość że ludzie bez klasy,to i muzycy nie najwyższych lotów ,nie to co tacy Purple ,Queen, Judasi czy Ironi ,to są muzycy przez duże M a przy tym ludzie na poziomie, ach gdzie te czasy kiedy Metallica grała jako support dla Saxona...
Reload to ogromna porażka. Nawet gdyby to Mandaryna nagrała
.
A Judas Priest to najbardziej boska kapela, jaką Bóg ma w swojej opiece
.
A Judas Priest to najbardziej boska kapela, jaką Bóg ma w swojej opiece
obok Ironów i Purpli !DeaDe pisze:Reload to ogromna porażka. Nawet gdyby to Mandaryna nagrała.
A Judas Priest to najbardziej boska kapela, jaką Bóg ma w swojej opiece.
Oraz Black Sabbath!Nomad pisze:obok Ironów i Purpli !DeaDe pisze:Reload to ogromna porażka. Nawet gdyby to Mandaryna nagrała.
A Judas Priest to najbardziej boska kapela, jaką Bóg ma w swojej opiece.
... Dream Theater 
Idź już spać
.
Hehe, wiedziałem ,że będzie taka reakcja. Ok, skończmy ten offtop 
jaaaaa padlo haslo St. Anger, WOJNA !!!
w celu zwrocenia konwersacji na bezpieczniejsze tory pozwole sobie na daleko idace i wielce kontrowersyjne stwierdzenie, iz zespolem bez slabej plyty jest CYNIC :solo
w celu zwrocenia konwersacji na bezpieczniejsze tory pozwole sobie na daleko idace i wielce kontrowersyjne stwierdzenie, iz zespolem bez slabej plyty jest CYNIC :solo
Taa, to ja sobie strasznie kontrowersyjnie stwierdzam, że Stone Sour nie ma słabej płyty, o! 
Ta, Sir Saw też nie ma słabej płyty :buahaha: .
a napisalem gdzies, że jest słaba?:>Szajba pisze:to nei jest słaba płyta
cicho tamkobi pisze:jaaaaa padlo haslo St. Anger, WOJNA !!!
no ta, o tym zapomnialem.S1MON pisze:soulfly, slipknot
faktWrath pisze:a napisalem gdzies, że jest słaba?:>
st.shit od cokobi pisze:jaaaaa padlo haslo St. Anger, WOJNA !!!![]()
![]()
![]()
już nie mam tu najwięcej postów

No, możeWrath pisze:no coż..kobieta zmienną jest, być może Stoneman tez ;]
Sie zdziwiłem, że IM wymieniłeśWrath pisze:odnosnie tematu: Iron Maiden, Bruce D., Rammstein, Dream Theater, Iced Earth, Tool, Nevermore...
Aha - "Dreaming ..." Ci weszło ??
Czekałem aż ktoś ich tutaj wymienikobi pisze:w celu zwrocenia konwersacji na bezpieczniejsze tory pozwole sobie na daleko idace i wielce kontrowersyjne stwierdzenie, iz zespolem bez slabej plyty jest CYNIC
Co do Metalliki to uważam, że "Reload" jest słaby, no a przynajmniej średni. Bo "Load" to dobra płyta. "St. Anger" zresztą też
Jak mi wejdzie debiut ładnie, to do mojej skromnej listy (Tool, NM) bez wahania dodam Evergrey.