Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
farmer1990
- -#Invader

Re: Czy wyobrażacie sobie życie bez Iron Maiden`ów?
tak,ale z trudem 
A ja ostatnio dość rzadko słucham ich płyt mimo ,że nadal są jednym z moich ulubionych zespołów. Eve mi kiedyś mówiła ,że nadejdzie taki moment ,że będę wolał posłuchać czego innego niż akurat Maidenów. Właściwie to już od dawno nie słuchałem żadnej ich płyty.
O kurde ale temat. Tak, ponad połowe życia żyłem bez Maiden 
Mam tak samo. Słucham coraz więcej nowej muzyki a Maiden może 1-2 płyty tygodniowo.A ja ostatnio dość rzadko słucham ich płyt mimo ,że nadal są jednym z moich ulubionych zespołów. Eve mi kiedyś mówiła ,że nadejdzie taki moment ,że będę wolał posłuchać czego innego niż akurat Maidenów. Właściwie to już od dawno nie słuchałem żadnej ich płyty.
W porównaniu do tego co było kiedyś to prawie nic.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
O_o Przepowiadam przyszłośćAbstract pisze:Eve mi kiedyś mówiła
No mniej więcej 
Nawet nie chcę tego robić. Jednak pewnie wtedy królowałby u mnie Helloween, albo Meta.
a po co się tym chwalić że nie słuchacie Ironów od jakiegoś czasu, medalu nikt za to nie daję
Nomad jak zwykle w dobrej formie...
tylko, że tu ma racje
już nie mam tu najwięcej postów

Tylko, że ja się tym nie chwaliłem. Poprostu to taka naturalna kolej rzeczy. Wcale nie uważam tego za powód do szczęścia albo do nieszczęścia - poprostu tak jest i koniec. A Nomad to chyba zle zrozumiał i tyle 
Jak dla mnie Maiden to jest jakby punkt wyjściowy- muzyka do której zawsze mogę wrócić i wiem że zawsze mi się będzie podobać, niezależnie od nastroju
a tak to w miare możliwości staram się poznawać coraz więcej nowych rzeczy 
tak. od 2 lat takie pędzę. Ostatnio nawet odrzucają jak przyciągają do swojej muzyki.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mi też przepowiedzEvE pisze:Przepowiadam przyszłość
A w temacie - wyobrażam
Jak najbardziej.
Są fajni, muzykę przyzwoitą mają, ale nie czekam już z wypiekami na kolejne płyty.
Mimo, że staram się ze wszystkim w oryginałach być na bieżąco, to nie są już raczej 'ulubionym' zespołem.
Są fajni, muzykę przyzwoitą mają, ale nie czekam już z wypiekami na kolejne płyty.
Mimo, że staram się ze wszystkim w oryginałach być na bieżąco, to nie są już raczej 'ulubionym' zespołem.
Jak zwykle mądrze gada.Arash pisze:Nie ma zycia bez Iron Maidenów
A czy Maiden wyobraża sobie życie bez nas? .....heh
Powiem tak. Gdyby nie Ironi nie wiem co bym teraz robił. Dzięki Ironom zmieniłem otoczenie i osoby z którymi się zadawałem o 180 stopni. Oczywiście na lepsze. Utwór Strange World Przypomina mi czasy, dobre czasy, które niestety już nie wrócą. Ten zapał znajomych, te wyczekiwania. Teraz to już nie to. Wciąż kocham Maiden i byłoby mi ciężko bez nich. W trudnych chwilach mogę zawsze na nich liczyć. Powiem szczerze, że nie wiem kim bym był gdyby nie oni. I nie wiem czy robiłbym to co teraz robię. Mogę tylko stwierdzić, że nie da się powiedzieć czy da się żyć bez Ironów, ponieważ jednak ten zespół powstał. Na pewno byłoby inaczej w Polsce. Nie da się ukryć, że duża część naszych rodziców a może i wy sami wychowaliście się na "Młodych Ironach". Nie można powiedzieć jednoznacznie, że byłoby lepiej czy gorzej. Po prostu się nie da. Myślę, że tak czy inaczej Ironi zawsze będą zajmować jakąś część w waszych sercach. Że to nie przeminie. Może to zabrzmi głupio, czy śmiesznie, ale ja dzięki Ironom dostałem nowe życie.