The Divine Wings Of TragedyStoneman pisze:Symphony X
Twilight In Olympus
V - The New Mythology Suite
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
The Divine Wings Of TragedyStoneman pisze:Symphony X
e tam :jArtur pisze:Przecież co chwile takie coś znajdujesz
Invasion of your PrivacyRazi3l pisze:Co polecicie z Ratt?

Zdaje sobie z tego sprawę. I dlatego jeszcze nie przesłuchałem wszystkiego o co się tutaj pytałemJMM pisze:Syzygy => poznając tyle zespołów na raz, co kilka dni biorąc się za coś nowego, bardzo łatwo możesz odrzucić coś naprawdę wartościowego, nie poświęcając temu odpowiedniej ilości czasu, żeby to docenić.
No dla mnie też raczej i nie słucham raczej nigdy paru nowości pod rządArtur pisze:Zbyt dużo nowych rzeczy to nie dla mnie, potem sie mętlik w głowie robi.

święto ; )Artur pisze:o tu sie zgadzam z JMM
Ja to wiem, powiedz to Arturowi, który puszcza sobie całą dyskografię, zeby coś poznaćJMM pisze:że najlepiej poznawać nowy zespół przez pojedyncze płyty, i to powoli dodając kolejne (nawet bardzo powoli)- chyba najbardziej skutecnzy sposób na przyswojenie sobie czegoś nowego.
czemu nieArtur pisze:bo nie preferuje słuchania albumu więcej niż raz dziennie

Stoneman pisze:Cannibal Corpse?
tylko czemu pytasz o jakieś metalcory i deathmetale?syzygy pisze:Szukam czegoś co mną zawładnie na dobre
nigdy nic nie wiadomoWrath pisze:ylko czemu pytasz o jakieś metalcory i deathmetale?
podobno The Dillinger Escape Plan ;] sprawdzilem na wiki bo bylem na koncercie a nie pamietam nawet co grająsyzygy pisze:a co jest niby metalcorem?
no niby tak, aleWrath pisze:sprawdzilem na wiki
wykonująca skomplikowaną technicznie odmianę metalcore z silnymi wpływami jazzu oraz fusion.
no nie znamWrath pisze:Stoneman napisał/a:
Cannibal Corpse?
nie znasz?
![]()
.....tralalala Smashed hammered face...Stormshield pisze:Stoneman napisał/a:
Cannibal Corpse?
Tomb of the Mutilated, Vile, Eaten Back to Life
lub obejrzenie Ace'a Ventury