19/02/2008 - Nightwish - Kraków @ Hala Wisły
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
19/02/2008 - Nightwish - Kraków @ Hala Wisły
Why so serious?
Re: 19/02/2008 - Nightwish - Kraków @ Hala Wisły
ooo czy to potwierdzona informacja ? :0 Jak tam to zajebiście
Bedę na 100%
- hail_the_leaf
- -#Invader

Nie będę. Nie kręcą mnie :closed
serio?
Hala Wisły z tego co pamiętam (dawno nie bylem) jest beznadziejna :j
A ja sobie przesłucham płytola, jeśli polubię tę panią bardziej od Tarji (a Tarji nie lubiłam) to się przejdę, bo sorry, 15 minut spacerem od domu to nawet Nightwish może graćhail_the_leaf pisze:Nie będę. Nie kręcą mnie :closed
Ale lepsza niż Klub Studio...Wrath pisze:serio?![]()
A z plakatu wynika ze koncert organizuje Mystic.
Why so serious?
To tylko się cieszyć, bo wolę jakoś koncerty organizowane przez Mystic niż MM. Czy pojawiło się jakieś oficjalne info na temat tego koncertu?
Widziałem 1 teledysk z nową wokalistką. I muszę stwierdzić, że o ile z Tarją jeszcze jak leciało to mi nie przeszkadzało, to teraz jest to UBERGÓWNO gorsze niż jakieś Evanesence.
No tyle, że wokalistka Evanescence akurat umie śpiewać, czego nie powiedziałabym o tej pani, chociaż sam zespół (Nightwish) instrumentalnie się poprawił to i tak się tego słuchać nie da.herki pisze:Widziałem 1 teledysk z nową wokalistką. I muszę stwierdzić, że o ile z Tarją jeszcze jak leciało to mi nie przeszkadzało, to teraz jest to UBERGÓWNO gorsze niż jakieś Evanesence.
Nawet jakby u mnie pod domem mieli grać to bym w nich szklankami rzucała.
Póki co to nie, ale lada dzień powinno coś sie pojawić na oficjalnej Nightwish lub Mystic.Czy pojawiło się jakieś oficjalne info na temat tego koncertu?
O zespole i teledyskach masz topic w dziale Zespoły i AlbumyWidziałem 1 teledysk z nową wokalistką. I muszę stwierdzić, że o ile z Tarją jeszcze jak leciało to mi nie przeszkadzało, to teraz jest to UBERGÓWNO gorsze niż jakieś Evanesence.
Why so serious?
na rmf leci teraz czesto piosenka z Tarja, Schiller - Tired Of Being Alone tak sie zwie 
Mam uraz do tego zespołu po mysticu. Ale zobaczę. Może się przejdę.
To było równoznaczne z tym, że nie idę na koncert. Chyba logiczne.Mandrake pisze:O zespole i teledyskach masz topic w dziale Zespoły i AlbumyWidziałem 1 teledysk z nową wokalistką. I muszę stwierdzić, że o ile z Tarją jeszcze jak leciało to mi nie przeszkadzało, to teraz jest to UBERGÓWNO gorsze niż jakieś Evanesence.Tutaj o ile wiem jest Koncerty i Spotkania. Nie róbmy bajzlu już na początek.
Powinienem sie pojawić...
Ale żeby mówić, że nie umie śpiewać to lekka przesada... :closed
Trochę śpiewa jak wokalistka The Cranberries.Shalotka pisze:No tyle, że wokalistka Evanescence akurat umie śpiewać, czego nie powiedziałabym o tej pani, chociaż sam zespół (Nightwish) instrumentalnie się poprawił to i tak się tego słuchać nie da.
Ale żeby mówić, że nie umie śpiewać to lekka przesada... :closed
Ojoj, kolejny prawie-jak-moderator się znalazłMandrake pisze:O zespole i teledyskach masz topic w dziale Zespoły i AlbumyTutaj o ile wiem jest Koncerty i Spotkania. Nie róbmy bajzlu już na początek.
To już w temacie o koncercie nie można sobie nawet podyskutować czy też wspólnie zastanowić się, czy warto na ów koncert iść.
Może nam od razu mów, jaka powinna być treść naszych postów
A czemu zraziliście się do nich po Mystic?
Bardzo przyjemny zespół jak dla mnie.
Może faktycznie za ostro powiedziane, ale wydaje mi się, że ma trochę za małą siłę i głębię głosu do takiej muzyki. Nie mam pojęcia jak wypadłaby na żywo.Levy pisze:Ale żeby mówić, że nie umie śpiewać to lekka przesada... :closed
Noo, głos ma słaby, zero pałera :soloShalotka pisze:Może faktycznie za ostro powiedziane, ale wydaje mi się, że ma trochę za małą siłę i głębię głosu do takiej muzyki. Nie mam pojęcia jak wypadłaby na żywo.Levy pisze:Ale żeby mówić, że nie umie śpiewać to lekka przesada... :closed
No i tak samo brzydka jak Tarja...
eee Tarja była jednak brzydsza
Mimo ,że młodsza.