Jestem na "nie".
Czy skasowac temat o koncercie z 2005 roku ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy skasowac temat o koncercie z 2005 roku ?
A przeszkadza to komuś???
Jestem na "nie".
Jestem na "nie".
a ja na tak po co komus ten temat to ja nie wiemLevy pisze:Jestem na "nie".
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
choćby powspominaćbarteq pisze:a ja na tak po co komus ten temat to ja nie wiem
z reka na sercu ile razy tam zajrzales przez 2 lata
po co wspominki, bez sentymentow, twardym trza byc a nie mietkim itd.
zgadza sie w zyciu trza byc twardym jak metalowe dupsko!S1MON pisze:z reka na sercu ile razy tam zajrzales przez 2 latapo co wspominki, bez sentymentow, twardym trza byc a nie mietkim itd.
Wywalić, bo po co ma zajmować miejsce na serwerze ? 
Ja bym zostawił, chociażby do czasu potwierdzenia ewentualnego koncertu w Polsce.
Majek pisze:Ja bym zostawił, chociażby do czasu potwierdzenia ewentualnego koncertu w Polsce.
No dla Ciebie pewnie nic nie jest wart... Patrząc na datę, kiedy się zarejestrowałeś. :closedbarteq pisze:a ja na tak po co komus ten temat to ja nie wiemLevy pisze:Jestem na "nie".
Moje zdanie jest takie, że skoro ten dział nie obciąża serwera a jest parę osób, które chętnie czasami wspomina tamten okres to po kiego grzyba się go pozbywać?
ja do twej wypowiedzi odniose sie tylko tyle ankieta nie klamie i temat zostanie skasowany pozdrawiamLevy pisze:No dla Ciebie pewnie nic nie jest wart... Patrząc na datę, kiedy się zarejestrowałeś. :closed
Moje zdanie jest takie, że skoro ten dział nie obciąża serwera a jest parę osób, które chętnie czasami wspomina tamten okres to po kiego grzyba się go pozbywać?
jaka decyzja? S1 ? oraj
już nie mam tu najwięcej postów

ja sam bym wywalil, ale widac paru osobom nie przeszkadza....dobra,niewazne..jak jest lekka przewaga to sie pomysli nad okrojeniem go...moze....we`ll see
-
Davenport
po kiego to trzymać? wywalić i już 
ja bym nawet powiedział, że zachowując tamten temat zasiewacie w nas wątpliwość w to, że bedzie jeszcze jakiś przyszły koncert Maiden w Polsce, dając nam znać, że wspomnienia tamtego koncertu pozostaną naszymi jedynymi 
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
nie glupio mowisalvis pisze:ja bym nawet powiedział, że zachowując tamten temat zasiewacie w nas wątpliwość w to, że bedzie jeszcze jakiś przyszły koncert Maiden w Polsce, dając nam znać, że wspomnienia tamtego koncertu pozostaną naszymi jedynymi
Powiem tak... A na cholerę trzymać śmieci?? Jak ktoś ma bilet z owego koncertu jak ja, to ma pamiątkę. Nie trzeba żeby śmieci gromadzić na forum, bo to się źle skończy i zapcha wszystko.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

To, że dla kolegi coś jest nic nie wartym śmieciem, nie znaczy, że tak jest dla wszystkich.
Pamiątkę masz w głowie. A po co serwer zapychać??
W domu też się nie trzyma śmieci, za to pamiętnik gdzieś wciśnięty w kąt się zostawia.balcerek pisze:Powiem tak... A na cholerę trzymać śmieci??
I właśnie pytanie czy aż tak bardzo to zapycha.balcerek pisze:Nie trzeba żeby śmieci gromadzić na forum, bo to się źle skończy i zapcha wszystko.
A mi podoba sie to chociażby z tego powodu, że dosyć ciekawe jest wejść do tematu i zobaczyć jak reagowali wtedy poszczególni użytkownicy na koncert i jak się to zmieniło w czasie.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ile razy Brand pisał, że to nie zapycha serwera? Skoro nie ma przez to żadnych problemów technicznych, to nie widzę powodów dla których to usuwać... S1 jak zwykle szuka dziury w całym ; )