A nie "Herki and big natural penis in his ass"?slayer pisze:HERKI storming photos near the empik 2DVD pewnie, ale widocznie chujnia
Szajba, a prócz mnie i Vadera to coś jeszcze widziałeś? xd
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Słyszałem, że dziennikarka ich nie poznała, stwierdziła tylko, że wyglądają na rock'n rollowców :laughMaciek_ pisze:a widział ktoś Vadera w "Dzien dobry tvn" ??? to było wczoraj czy przedwczoraj i pomagali pani od pogody przedstawić prognozę a póxniej jeszcze powiedzieli kilka słów o planach koncertowych
rzeczywiście, pytała o nazwę i gdzie ich można usłyszećDani Filth pisze:Słyszałem, że dziennikarka ich nie poznała, stwierdziła tylko, że wyglądają na rock'n rollowców :laughMaciek_ pisze:a widział ktoś Vadera w "Dzien dobry tvn" ??? to było wczoraj czy przedwczoraj i pomagali pani od pogody przedstawić prognozę a póxniej jeszcze powiedzieli kilka słów o planach koncertowych
hehehe to Ci dopiero....Maciek_ pisze:a widział ktoś Vadera w "Dzien dobry tvn" ???to było wczoraj czy przedwczoraj i pomagali pani od pogody przedstawić prognozę a póxniej jeszcze powiedzieli kilka słów o planach koncertowych

Beast zdecydowanie lepsza, a do nowej plyty za cholere sie nie moge przekonac, zupelnie nie rusza mnie ten material, a co do 2002r. to wiadomo Revelations klasa sama w sobie, i juz lepiej raczej nie bedzie, jesli nastepne plyty maja wygladac tak jak IiB to juz wole tego Vadera z Bestii, moze mniej bezkompromisowego, jak mozna takiego przymiotnika uzyc :laugh ale napewno przyjemniejszego dla uchaslayer pisze:ostatnio wlaczylem sobie ta plyte i tak musze stwierdzc, ze strasznie do dupy jest. Juz chyba the beast lepsza... no ale nie zmienia to faktu, ze Vader strasznie sie stoczyl z tymi nowymi produktami. Ostatnia naprawde dobra plyte wydali w 2002.
Taki Azarath czy Stillborn zjadaja ich teraz na sniadanie.

Hehe dobreDani Filth pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=Cx9f8VBdQuo