ja tezSzajba pisze:a Ty Jorna słuchasz
ale tylko na plycie Kena Hensleya
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ja tezSzajba pisze:a Ty Jorna słuchasz
oooo, przesadziłeś, naprawdę.Żelazny pisze:A Ty jesteś Szajba
Piłeś - nie piszSzajba pisze:[Raff mode on] no pijany byłem, noooooooooo [Raff mode off]
Nie no, pomyslałem, że warto wiedzieć że power metal sie na Iced Earth nie kończy;)))Żelazny pisze:Mów do niego po polsku;]
Myślisz że go to obchodzi?;)Artur pisze: Nie no, pomyslałem, że warto wiedzieć że power metal sie na Iced Earth nie kończy;)))
no tak, za mało hejwiDavenport pisze:uiee... jak co roku, nie warto![]()
Na razie nic hejwi nie ma,więc oczywiste że bardziej warto do ZlinaArtur pisze: no tak, za mało hejwi
Jak nie ma jak jest ? Przecież Megadeth to heavy metal teraz jestŻelazny pisze:Na razie nic hejwi nie ma,więc oczywiste że bardziej warto do Zlina![]()
mocny plan, super ich zobaczyc!Artur pisze:Znaczy sie wybierasz ? ;]

Bywał zapełniony i to w 100% , w latach końcówka 80-tych , początek 90-tych .Żelazny pisze:Jasne że da,chyba się jeszcze nie zdarzyło żeby na Metalmanii Spodek był zapełniony

Kiedy to było... Inni ludzie, inne czasy, każdy był głodny muzyki i tyle. Jakie płytki bierzesz w tym roku po autografy i czy będzie Twój kolega, który za "wielbłąda" robił w zeszłym roku?SAPER pisze:Bywał zapełniony i to w 100% , w latach końcówka 80-tych , początek 90-tych .
Pink Panther pisze:Kiedy to było... Inni ludzie, inne czasy, każdy był głodny muzyki i tyle. Jakie płytki bierzesz w tym roku po autografy i czy będzie Twój kolega, który za "wielbłąda" robił w zeszłym roku?