Racja ,nie dość spojrzeć na ten wyraz twarzy- prawie jak Bush!!!!! :laughZurmo pisze:Założę się, że koleś jest z USA. Tylko tam ludzie maja takie pomysły...
Jak wypierdzieć cały utwór Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jak wypierdzieć cały utwór Iron Maiden
tutaj szczególnie jest bardzo wieluzbyt pisze:że wielu z Was - fanatyków
To ty chyba japończyków, chińczyków czy innych koreańczyków nie widziałeś ;]Zurmo pisze:Założę się, że koleś jest z USA. Tylko tam ludzie maja takie pomysły...
Wiem, nawet nie będę wymieniać do czego są zdolni azjaci. Ale Amerykanie nie lepsi, np. najdłuższy irokez świata (koleś z USA), najdłuższe paznokcie (też USA), za dużo by wymieniać.dkruczek pisze:To ty chyba japończyków, chińczyków czy innych koreańczyków nie widziałeś ;]Zurmo pisze:Założę się, że koleś jest z USA. Tylko tam ludzie maja takie pomysły...
Boże, jakiś Ty głupi 
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 5:12 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
A czymże Ci Bóg zawinił, że tak do niego mówisz? 
Nauczy mnie ktoś?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dawno nie było Złotej Łopaty 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

- blackcocker
- -#Moderator

I ktoś mi będzie wciskał, że alkoposting wielu userów sprzed kilku lat był bardziej żenujący 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Schizoid, chyba za ciepło dziś w Krakowie, co 
Jest optymalnie, zgrzeję się dopiero wieczorem, ale niczego nie obiecuję 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie wiem czy się liczy, ale na saksofonie bym mógł spróbować. Wyobrażę sobie, że dmucham w srakę i też będzie 
W archiwum tego forum są takie tematy że chuj
Trzeba mocno kopać, ale pamiętam, jak na studiach już czytałem jakieś odklejki i z niedowierzaniem trzymałem się za łeb, myśląc, kto siedzi po drugiej stronie 
Nooooo, tak ze 20 lat temu tutaj się srogie gówno działo. Ja bardzo lubię cofnąć się w czasie do tamtych postów, ubaw gwarantowany. Nie wiem, z czego to wtedy wynikało, ale to był naprawdę inny świat. Bardzo barwny, wystarczy spojrzeć na tytuły ówczesnych tematów.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Pewnie z tego, że średnia wieku na forum była ze 2x niższa;-)Schizoid pisze: ↑pn maja 25, 2026 2:34 pm Nooooo, tak ze 20 lat temu tutaj się srogie gówno działo. Ja bardzo lubię cofnąć się w czasie do tamtych postów, ubaw gwarantowany. Nie wiem, z czego to wtedy wynikało, ale to był naprawdę inny świat. Bardzo barwny, wystarczy spojrzeć na tytuły ówczesnych tematów.
FotD = TOP5 albumów Maiden