7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
ale na powaznie powinnismy cos EXTRA wymyslic
i zaczac dizlac w tym kierunku
i zaczac dizlac w tym kierunku
Brawo dla nich ! to ładnie wychodzimy z naszymi planami skoro nic konkretnego oszałamiajace go nie mamy a to u nas sa jego urodzinki. CZas zaczac serio myslec jesli chcemy pokazac sie z dobrej strony. ! Wezmy sie za siebie :beer
dobrze mowisz!
bo na razie 7 podstron i zero konkretow!
Moze to malo oryginalne ale powinnismy tez jakas wielka flage zrobic!
bo na razie 7 podstron i zero konkretow!
Moze to malo oryginalne ale powinnismy tez jakas wielka flage zrobic!
Tylko kto da kase? Na tym forum pełno użytkowników, a ile da choć 20zł na flagę? 20-30 osób? Flaga to dobry pomysł, tylko trzeba kasy. Trzeba by było poszukać sponsorów w jakiś firmach:) Do tego można by było z porozumieniem z LN zrobić jakiś mały pokaz fajerwerków (koszt około 1000zł).
Na początek proponuje wszyscy jutro do spowiedzi to ostatni gwizdek !!! Wyrzec się tych wszystkich mp3-jek które po komputerach siedzą .W ramach pokuty obiecać przed samym sobą i Brucem wszechmogącym że wyzbędę się wszystkich piratów z kolekcji i nie będę więcej okradał zespołu .Jack_86 pisze:Wezmy sie za siebie
Myślę , że taka deklaracja najbardziej by ucieszyła Dickinsona i resztę ekipy z zespołu .
:rocx
-
szatanista
- -#Long distance runner

70m wysokosci? to ok tyle co 20 pietrowy blok 
W sensie 70m długości pionowejszatanista pisze:70m wysokosci? to ok tyle co 20 pietrowy blok
a ile flaga mniej wiecej takich gabarytow(dlugosc okolo 100m) kosztuje?
Ludzie zbierzmy sie jak na FC przystalo i warto chyba takie cos wykonac
Jakby nie patrzeć widać w Chorwacji jakoś potrafią się zebrać i znaleźć kasę. O ile oczywiście ta flaga rzeczywiście powstanie.HAMMERS pisze:Tylko kto da kase?
Trzeba by było się spytać firm, które taką usługę wykonują. Napewno nie jest to tanie i jestem pewien, że z tego FC byśmy nie uzbierali tej kwoty!Budziol pisze:a ile flaga mniej wiecej takich gabarytow(dlugosc okolo 100m) kosztuje?
wlasnie przegladam takie stronki popytam, poszukam i dam znac
Jakby byla sensowna kwota moglbym sie tym zajac tylko ile osob bedzie chcialo sie zlozyc?
Jakby byla sensowna kwota moglbym sie tym zajac tylko ile osob bedzie chcialo sie zlozyc?
Zakładam, żę na początku zadeklaruje się większość ludzi z forum. Potem na konto, osoby zbierającej na ten cel przeleje około 10% osób, które się deklarowały:)Budziol pisze:Jakby byla sensowna kwota moglbym sie tym zajac tylko ile osob bedzie chcialo sie zlozyc?
biore na to poprawke 
A ile nasza flaga by miala miec?
tez okolo 100m?
A ile nasza flaga by miala miec?
tez okolo 100m?
Jeśli ma być flaga, to nie może być gorsza od Chorwatów:)
dobra wiec popytam i dam znac ile taka przyjemnosc kosztuje
mysle ze to moze malo oryginalne ale zdecydowanie najlepszy pomysl i najbardziej efektowny
mysle ze to moze malo oryginalne ale zdecydowanie najlepszy pomysl i najbardziej efektowny
Z tego co znalazłem, to flaga Panorama Warszawy kibiców Legii kosztowała chyba ok. 20tyś zł. Długości ma chyba 110 metrów, szerokości nie znam, ale z pewnością mniej niż 70m. Cena zależy też od tego jaki będzie na niej wzór. Oczywiście wszystko robione profesjonalnie. Bo taka flagę można oczywiście zlepić z tysięcy prześcieradeł.Budziol pisze:dobra wiec popytam i dam znac ile taka przyjemnosc kosztuje
Więc sam nie wiem co myśleć o tym pomyśle Chorwatów, jak miało by się to im udać.
Więc jeśli w ogóle zamierzamy coś robić to musimy znaleźć jakiś inny ambitny pomysł.
20 kawalkow ?!
Sporo :/
to tylko przy wsparciu sponsorow by dalo rade :/
bo zeby zrzuta byla po 10zl to 2000 uzytkownikow musialoby sie zlozyc
ja wyczytalem ze 30m na 2m okolo 2500
a moze przeprowdzmy ankiete ilu by bylo chetnych i jaka kwote gotowi by byli dac wtedy wiadomo jaka kwota bedzie. Mozna by zebrac i uszyc flage
kibole bez problemow uzbierali 2 x 2500 PLN
Sporo :/
to tylko przy wsparciu sponsorow by dalo rade :/
bo zeby zrzuta byla po 10zl to 2000 uzytkownikow musialoby sie zlozyc
ja wyczytalem ze 30m na 2m okolo 2500
a moze przeprowdzmy ankiete ilu by bylo chetnych i jaka kwote gotowi by byli dac wtedy wiadomo jaka kwota bedzie. Mozna by zebrac i uszyc flage
kibole bez problemow uzbierali 2 x 2500 PLN
Chyba w cuda jakieś wierzysz !!!Budziol pisze:bo zeby zrzuta byla po 10zl to 2000 uzytkownikow musialoby sie zlozyc
nie wierze 
ale jesli 200 osob by dalo po 20zl to juz 4000 i mozna spora flage zrobic
nawet tylku nie znajdzie sie na SANKTUARIUM?
to co tylko gadac potrafia tu ludzie?
kazdy ma znajomych pozbieral by kase (ile kto moze dac) i wplacalby na konto
ja na biezaco w nowym temacie do tego swtworzonym informowal kto jaka kwote wlacil i ile juz mamy kasy
skoro kibole potrafia to my nie?
ale jesli 200 osob by dalo po 20zl to juz 4000 i mozna spora flage zrobic
nawet tylku nie znajdzie sie na SANKTUARIUM?
to co tylko gadac potrafia tu ludzie?
kazdy ma znajomych pozbieral by kase (ile kto moze dac) i wplacalby na konto
ja na biezaco w nowym temacie do tego swtworzonym informowal kto jaka kwote wlacil i ile juz mamy kasy
skoro kibole potrafia to my nie?
Sam bym dał , nie zrozum mnie źle , ale w tym kraju w cuda nie wierze .