a może zlociątko w krakowie?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
a może zlociątko w krakowie?
jestem w stanie zorganizować zlot w jednej z krakowskich knajp. stąd moje pytanie: czy są chętni do udziału w takiej imprezie? jeśli tak to jakie są z tym związane oczekiwania...no oczywiście poza muzą? oczekuję poważnych i konkretnych sugestii.
serdeczności
bathory
serdeczności
bathory
Re: a może zlociątko w krakowie?
Zależy czego oczekujesz od takiego zlotu 
Czy ma byc to czysto fanowski zlot czy forumowa popijawa jak zwykle to wychodzi :]
Czy ma byc to czysto fanowski zlot czy forumowa popijawa jak zwykle to wychodzi :]
to nie ważne czego ja chce - ważne to co chcą ci co tego chcą...tak se myśle. jeśli ustali się określony skład i oczekiwania tak będzie - czyż to nie o to chodzi?
Może zbyt pochopnie piszę tego posta, ale już raz przez internet zostałem wykiwany. Więcej się nie dam. Ale jaką mamy gwarancję, że umówimy się z tobą, jeśli wyjdzie wielki wspaniały ogólnopolski zlot i my jak i niezrzeszeni tu fani Maidenów wykupią bilety na ten zlot, po czym udamy się do tejże knajpy i okaże się, że tam nic takiego nie ma, a ciebie więcej nie zobaczymy??
ale czemui bilety na zlot ? ee
A kto Cie wykiwał? W sensie mówisz o tym forum czy nie :>? (jak nie to mnie dalej nie obchodzi
)
. Tak więc jeśli chcesz coś dosyc poważnego, gdzie prowadzi się rozmowy o MAiden i w ogóle to raczej musisz celować w tą mniej aktywną część tego forum, a raczej ludzi którzy głównie nie przesiadują w Running Free.
Inaczej wyjdzie z tego zwykła popijawka.
A kto Cie wykiwał? W sensie mówisz o tym forum czy nie :>? (jak nie to mnie dalej nie obchodzi
Hyh, musiałbyś poczytać troche to forum żeby zobaczyć na jakiej zasadzie odbwają się zloty tutaj :]. Nie są to takie typowe zloty fanów o jaki Ci chyba chodzi. Tu się chodzi na bauns jakiś i to niekoniecznie gdzie leci metalbathory pisze:to nie ważne czego ja chce - ważne to co chcą ci co tego chcą...tak se myśle. jeśli ustali się określony skład i oczekiwania tak będzie - czyż to nie o to chodzi?
Inaczej wyjdzie z tego zwykła popijawka.
ok dk... to może tak:
zero biletów tudzież inszej maści zależności finansowej - to raz, dwa to fakt potwierdzenia o imprezie poprzez właścicieli tejże budy , trzy...no cóż jeśli są różne różniste formy zlotów to proponuje banalnie brzmiące acz też ciekawie nijak jak zawsze owak spotkanie przy muzie + konkurs na wirtualnej gitarze oraz konkursa na długość włosów.
propozycja skierowana przede wszystkim do mieszkających w krakowie i okolicach.
i co wy na to?
zero biletów tudzież inszej maści zależności finansowej - to raz, dwa to fakt potwierdzenia o imprezie poprzez właścicieli tejże budy , trzy...no cóż jeśli są różne różniste formy zlotów to proponuje banalnie brzmiące acz też ciekawie nijak jak zawsze owak spotkanie przy muzie + konkurs na wirtualnej gitarze oraz konkursa na długość włosów.
propozycja skierowana przede wszystkim do mieszkających w krakowie i okolicach.
i co wy na to?
eee, nie ma sensu robić czegoś takiego. i tak ja wygram :jbathory pisze:onkursa na długość włosów.
a w jakiej knajpie chcesz się zlotować? :>
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Wiesz, że mógłbyś wygrać w sprzyjających warunkachWrath pisze:eee, nie ma sensu robić czegoś takiego. i tak ja wygram :j
haha, tak panowie zajmiecie razem 1 miejsce
chociaz Ty, Brand, mialbys nawet wieksze szanse, ale gdzies w Lo 
http://www.srodziemie.pl/galeria.htmlWrath pisze:a w jakiej knajpie chcesz się zlotować?
ale...jak powyżej - najpierw muszę wiedzieć ile osób i kiedy - resztę dogadam z szefostwem
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Śródziemie? Ani to baun$, ani Tolkienowski klimat teraz. Podobno kiedyś było lepiej. Ale może w złe dni tam byłem :-)

BaOpra pisze:chociaz Ty, Brand, mialbys nawet wieksze szanse, ale gdzies w Lo
[quote="Brand"]Śródziemie? Ani to baun$, ani Tolkienowski klimat teraz. Podobno kiedyś było lepiej. Ale może w złe dni tam byłem :-)[quote="Opra"]
oj tak tak...kilma się zmieniała wraz ze zmianą szefostwa, teraz jak nie drewno to plastik zapodają co nijak się ma to klimatu - ALE - jak wspomniałem jestem w stanie zagwarantować na czas impry iron'óv jak i odpowiednią ekipę za barem. co do konkursa na hair'y to będzie baaardzo dokładnie mierzenie...i publika będzie oceniać wirutualnych gitarzystów. słowem czekam na konkretną ekipę
oj tak tak...kilma się zmieniała wraz ze zmianą szefostwa, teraz jak nie drewno to plastik zapodają co nijak się ma to klimatu - ALE - jak wspomniałem jestem w stanie zagwarantować na czas impry iron'óv jak i odpowiednią ekipę za barem. co do konkursa na hair'y to będzie baaardzo dokładnie mierzenie...i publika będzie oceniać wirutualnych gitarzystów. słowem czekam na konkretną ekipę
Tylko jest taki problemik, że większość facetów regularnie bywających na naszych zlotach nosi krótkiebathory pisze:co do konkursa na hair'y to będzie baaardzo dokładnie mierzenie...
Ja chcę iść na baun$.
Można przenieść temata?
to bywasz na jakis, gdzie mnie nie ma ;]
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Bo Ty nie bywasz na zlotach awangardy Krakowskiej 
Nie tu.EvE pisze:A kto Cie wykiwał? W sensie mówisz o tym forum czy nie :>? (jak nie to mnie dalej nie obchodzi)
I je wyłysiałem ;] Za to będzie trochę zabawy z mierzeniem ;]Shalotka pisze:Tylko jest taki problemik, że większość facetów regularnie bywających na naszych zlotach nosi krótkie![]()
Nie jest to dla mnie 100% zapewnienie, że gdzieś nie wywiniejsz jakiegoś numeru, ale dobra. Sorry, że tak cię oceniam i może na wyrost, ale poprostu zostałem wyrolowany na prawie 1000 zł i nie chcę więcej mieć takich numerów.bathory pisze:zero biletów tudzież inszej maści zależności finansowej
A będzie konkurs na wirtualnej perkusji??bathory pisze:konkurs na wirtualnej gitarze
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Gondolin robił zlot w szkockich górach? :laughbalcerek pisze:wyrolowany na prawie 1000 zł i nie chcę więcej mieć takich numerów.
ok dk napisz mi na priv a dam ci namiar telefoniczny i pogadamy. niemniej jednak powtarzam zero kasy - no...opórcz tego, co chcesz wypić. chodzi mi o to, że aby uniknąć płacenia za wynajem knajpy konieczna konkretna ilość osób dla dokonania rezerwacji za co się nie płaci.balcerek pisze:EvE pisze:Nie jest to dla mnie 100% zapewnienie, że gdzieś nie wywiniejsz jakiegoś numeru, ale dobra. Sorry, że tak cię oceniam i może na wyrost, ale poprostu zostałem wyrolowany na prawie 1000 zł i nie chcę więcej mieć takich numerów.
A będzie konkurs na wirtualnej perkusji??
a gary? nima problema
zatem czekam z upierdliwą namolnością
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Teraz, w sesji szanse na zlot są tyci tyci. Jeszcze chwile poczekaszbathory pisze:zatem czekam z upierdliwą namolnością
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 9:53 pm przez Brand, łącznie zmieniany 1 raz.
Tym zdaniem mnie przekonałeś do siebiebathory pisze:zatem czekam z upierdliwą namolnością
nie. Kupiłem autograf prawdziwego spidermana, a okazało się, że gość go sam napisałBrand pisze:Gondolin robił zlot w szkockich górach? :laugh