rockowe zaciery - kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
rockowe zaciery - kraków
chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na...
"rockowe zaciery", które zapodam w knajpie pt "śródziemie" - plac wszystkich świętych 8 w najbliższy czwartek tj 17 stycznia o godzinie 20.00
trzymta się
"rockowe zaciery", które zapodam w knajpie pt "śródziemie" - plac wszystkich świętych 8 w najbliższy czwartek tj 17 stycznia o godzinie 20.00
trzymta się
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 1:26 pm przez bathory, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: rockowe zaciery - kraków
ciekawie brzmi.. zobacze;)
cieszę się z twojej reakcji - i czekam....aaaaa zapomniałem dodać, że będzie konkursa na długość włosów
Na czym te "Rockowe zaciery" polegają??
no przecie nie na niczym jak zapodaniu muzy gatunku onego czyli rockowego a w tym tego przy czym ucho się nie marszczy
...czy zadawala cię takuśne info?
...czy zadawala cię takuśne info?
Liczyłem, że jest to jakiś festiwalik dla młodych zespołów rockowych i metalowych. nevermin.
eeeeee no szkoda, że nie trafiłem w twe oczekiwania - sorry...ale pomysła niczego sobie....może next razichem 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Może na chwilkę podejdę, się zobaczy.
a ja nie przyjdę raczej bo mam wieczorem ćwiczenia i nie będzie mi się pewnie chciało nigdzie po nich iść :j

chciałbym bardzo pokonać Branda, ale chyba nie tym razem bo niestety ściąłembathory pisze:aaaaa zapomniałem dodać, że będzie konkursa na długość włosów
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja też :>Wrath pisze:chciałbym bardzo pokonać Branda, ale chyba nie tym razem bo niestety ściąłem
Opera, będziesz?
EDIT: Aa wogóle to chyba lepiej będzie przenieść to do Koncertów i imprez.
Ordnung muss sein
to zorganizujmy konkurs na najkrótsze włosyBrand pisze:Ja też :>
rozumiem, ze chcesz ze mna konkurowac a propo tych wlosow skoro raffa ma nie bycBrand pisze:Opera, będziesz?
no ale nie wiem jescze Brandziu, zobacze, bo sam wiesz, uczelnie teraz miazdza..
miażdżą ale....nie zmiażdżą wim wim, że sesja tuż tuż ale przecie trza się zdeczko odrdzewić...a mam w zanadrzu warcaby na wódeczke tudzież chińczyka - słowem przy smacznej muzie smaczna impraOpra pisze:uczelnie teraz miazdza.