07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
http://grono.net/gallery/photo/42099607/full/?p=7
apropos watku skanowania biletow, ktory tam kiedys wczesniej byl - komus bilet??:) skan w skali 1:1
apropos watku skanowania biletow, ktory tam kiedys wczesniej byl - komus bilet??:) skan w skali 1:1
A te kolorki to ktoś sobie dorobił, czy jak?
Miał ktoś sytuację, że czeka ponad 2 tygodnie na bilet z livenation? Zamówiłem go 26 grudnia i nie ma. W kulki lecą, trzeba by do nich napisać... O_o
To normalka, najlepiej w sklepie kupićZurmo pisze:Miał ktoś sytuację, że czeka ponad 2 tygodnie na bilet z livenation? Zamówiłem go 26 grudnia i nie ma. W kulki lecą, trzeba by do nich napisać... O_o
Ha, tyle, że dawno im zapłaciłem.faust pisze:To normalka, najlepiej w sklepie kupićZurmo pisze:Miał ktoś sytuację, że czeka ponad 2 tygodnie na bilet z livenation? Zamówiłem go 26 grudnia i nie ma. W kulki lecą, trzeba by do nich napisać... O_o:solo
-
Severius777
- -#Wrathchild

to co faust mówił, najlepiej pójść i kupić 
Wcale w to nie wątpię, ale ja kupiłem ten bilet inaczej i dobrze byłoby go otrzymać...
ja zrobiłem to samo
z tym że zadzwoniłem do nich i babka powiedziała, że mają mój przelew i że wyślą w ciągu dwoch tygodni :/ czyli w sumie 5 tyg czekania na bilet... mija 3,5 tyg od wpłatty
z tym że zadzwoniłem do nich i babka powiedziała, że mają mój przelew i że wyślą w ciągu dwoch tygodni :/ czyli w sumie 5 tyg czekania na bilet... mija 3,5 tyg od wpłatty
mam glupie pytanie
jak moge zobaczyć ten skan tego biletu na GRONO.NET? 
Musisz chyba być zarejestrowany.
uwazam, ze nie otrzymacie tych biletow przed koncertem, skoro ich jeszcze nie ma. i niestety, nie bedzie was na koncercie. moje wyrazy ubolewania.
Na "UPTHEIRONS.INFO" dużo osób zamawiało z livenation i powoli im przychodzą. Ale chyba wszyscy czekali na niego przynajmniej 2 tygodnie.
A ta gadka jaxa_fett nie wiem po co była, do śmiechu, czy na złość? Nie wiem. O_o
A ta gadka jaxa_fett nie wiem po co była, do śmiechu, czy na złość? Nie wiem. O_o
NIE SŁUCHAJ pierdół - dostanisz bilecik, a że to trwa, trudnoZurmo pisze:Na "UPTHEIRONS.INFO" dużo osób zamawiało z livenation i powoli im przychodzą. Ale chyba wszyscy czekali na niego przynajmniej 2 tygodnie.
Właśnie. Ja na Metallice czekałem od 18 grudnia ale się doczekałem.
chcialem Ci oznajmic prawde, wiesz, byc prorokiem:) a w rzeczywistosci - nie uwazasz, ze taka panika jest lekko nieuzasadniona? do koncertu jeszcze ok. pol roku. a Ty sie przejmujesz, ze nie masz biletu. masz czas, naprawde, wyluzuj:) rozumiem, wyslales im kase, i boisz sie ze przepadla - wystarczy spojrzec kilka stron wstecz w temacie, kazdy narzeka na livenation i ich wysylke. ja np. nie mam jeszcze biletu, bo nie mam kasy, a nie panikuje, bo wiem, ze jest to dla mnie priorytet, i kiedy tylko dorwe jakas robote, zaraz po otrzymaniu wyplaty udam sie do bileterii i zakupie bilet.
-
Deleted User 2259
a nie lepiej ruszyć dupę,to jakiejś sieci ticketpro? i tam kupić bilet :laugh
-
Severius777
- -#Wrathchild

o tym już mówiłem pare postów wcześniej, nie ma co narzekać, wszystko działa wolniej, jeszcze poczta ma problemy.
będzie następny koncert i się kupi w jakiejś sieci ticket pro i tyle
będzie następny koncert i się kupi w jakiejś sieci ticket pro i tyle
Na to też wpadłem ale nie bardzo wiem gdzie jakby ktoś móglby mi powiedzieć bede wdziecznyMirdaroh pisze:Musisz chyba być zarejestrowany.