Thrash till death !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash till death !
kompletnie nie moja działka, ale głos na Slayera 
może tak, może nieSzajba pisze:TestAmenT![]()
Generalnie to na równi mniej więcej stawiam :
Testament
Exodus
Slayer
Metallica
Megadeth
Pantera (jeśli już pod thrash podciągnąć)
ale jak tak bardzo chcesz to głos wędruje na Testament ;]]]]]]]]]
jak widać po tym temcie - nie dla wszystkichSzajba pisze:oczywizm![]()
samś żeś kiedyś napisał, coś w stylu " Generalnie to chyba dla mnie teraz Testament numer 1"Artur pisze:ale jak tak bardzo chcesz to głos wędruje na Testament ;]]]]]]]]]
ano własnie widzeArtur pisze:jak widać po tym temcie - nie dla wszystkich
już nie mam tu najwięcej postów

ano nie pamiętam, może pisałem, ale to wtedy mogłem ich mieć na tapecie akurat czy cośSzajba pisze:samś żeś kiedyś napisał, coś w stylu " Generalnie to chyba dla mnie teraz Testament numer 1"
choć może są o ten milimetr przed innymi
Ale równocześnie Metallica z pierwszych 5 płyt może być dla mnie the best.
sam już nie wiem, hehehe
a dla mnie bezapelacyjnie Exodus, zostawiając drugiego Slayera z tyłu 
już nie mam tu najwięcej postów

Pod nic innego ich podciągnąć bym nie potrafił.Artur pisze:Pantera (jeśli już pod thrash podciągnąć)
Z Szufelką bym się kłócił.Szajba pisze:ostatnie 3 Exo zjadaja CI na sniadanie
jezeli mialbym sie juz wdawac w kłotnie to z pewnoscia o ostatni album, bynajmniej o SzufelkeM@ti pisze:Z Szufelką bym się kłócił.Szajba pisze:ostatnie 3 Exo zjadaja CI na sniadanie
Ktoś tak chyba napisał, to też napisałem, że nie jest to album thrashowy. Nie chce mi się wracać do tych postów xdArtur pisze:nikt nie mówi,że Czarny Album jest thrashowyherki pisze:Jak ktoś nazywa Black Album Metallicy albumem thrashowym, to Crusade powinno być już dla niego przethrashowe.![]()
Co nie zmienia faktu, że metalu na nim jest i tak ze 100 razy więcej niż w jakiejkolwiek płycie Trivium.
I brakuje w ankiecie Venom, co też jest kiepskie.Artur pisze:i co tam jeszcze ?herki pisze:Crusade jest bardziej thrashowe niż ostatni Exodus, który ssie pałę.![]()
Artur, szacun, że tyle postów przeczytałeś na raz i na co 2. odpowiedziałeś \m/
- Elevatorman
- -#Clansman

jakoś tak dziwnie ... wydawało mi się że to jakieś inne ędzie ale przy riot act odrazu wiedziałem że genialne będze a przy childrenArtur pisze:Elevatorman napisał/a:
ta ja się po intrze lekko wystraszyłem
czemu ?przecież zajebiste jest
pfff od shovel napewno nie !!Szajba pisze:TOTD > CI
SKHM > CI
TAEEA > CI
Trivium fajne jest !Szajba pisze:Artur napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że metalu na nim jest i tak ze 100 razy więcej niż w jakiejkolwiek płycie Trivium.
bo Trivium to cięższe emo jest
\m/herki pisze:Artur, szacun, że tyle postów przeczytałeś na raz i na co 2. odpowiedziałeś \m/
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Ogolnie Meta, obecnie Exodus, do tego wyroznienia dla Testamentu, Slayera, Artillery(By Inheritance!!), Kreatora, Anthraxu i Overkilla 
Metallica bo od niej się zacząłem słuchanie thrashu. Aktualnie męczę Exodusa ,Megadeth i Slayera. :solo
posiadaczy starych albumow mortal sin prosze o kontakt 
ja mam Mayhemic Destruction (remastered)Evil pisze:posiadaczy starych albumow mortal sin prosze o kontakt
a to taki thrash jest ?M@ti pisze:Pod nic innego ich podciągnąć bym nie potrafił.![]()
No widzisz. Ja pod thrash bym podciągnął jeszcze Vulgara. W ogóle IMO Vulgar jest bardziej traszowy niż Kowboje.Artur pisze:a to taki thrash jest ?Bo tak z czystym sumieniem to za naprawde thrashowy album uznałbym tylko "Cowboys From Hell"
no tak, i nie przecze że dużo z thrashu w nich jest, ale za czysto thrashową załoge ich nie uważam na dzień dzisiejszy ;]M@ti pisze:Z resztą kiedyś był temat o najlepszych thrashowych wokalistach i wymieniłeś Anselmo, mówiąc, że Pantera to jak najbardziej thrash.![]()
No ok, czysto thrashowa to ona nie jest. Ale jeśli trzeba zaszufladkować to IMO tylko pod thrash. 
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

beda mogli odejsc, jak mlodzi zaczna nagrywac cos co przestanie byc powielaniem starych patentowEvil pisze:a ja odkrywam i to i toi nie boje sie o przyszlosc tego gatunku staruchy moga odchodzic
poki co nowa scena thrashowa dopiero sie rozkreca, plyta np takiego Evile stoi na niezlym poziomie i slucha sie jej fajnie, ale ciagle po glowie kolacze sie mysl 'ale to juz bylo'
oczywiscie ich nie skreslam, maja chlopaki czas
- Elevatorman
- -#Clansman

Slayer też nie jest czysto thrashowy .... Slayer to Slayer