!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Nie ma Strangera... Mogę narzekać.
kiedy można oczekiwać na potwierdzenie setlisty?
jakby tak wymienić Fear na ID ,a RTTH na Prisonera to by już wogóle było ,no ale nie można mieć wszystkiego
jakby tak wymienić Fear na ID ,a RTTH na Prisonera to by już wogóle było ,no ale nie można mieć wszystkiego
Jeśli set jest prawdziwy, to kocham Maidenów. REVELATIONS <3
Dla mnie set raczej przecietny
. Brakuje chociazby prisonera, childrena, czegos z pierwszych dwoch plyt, wiecej z pom no i caught somewhere in time, tego to juz im nie wybacze, tak samo zreszta jak strangera 
Set mi sie podoba. Tylko niech wywalą w Europie "Fear Of The Dark" i zamiast tego dodadzą albo coś z "SIT" ("Stranger In A Strange Land" najlepiej właśnie, ew. "Caught Somewhere In Time", ale to pewno zupełnie nierealne) albo "SSOASS" ("Infinite Dreams", albo i nawet "The Evil That Men Do").
Szkoda że nie wyszło tak jak sobie marzyłem (4 z P, SIT i SSOASS, 3 z TNOTB, 2 z POM no i "Iron Maiden"), za taki set bym peany na ich cześć pisał
Szkoda więc, że nie będzie 18 kawałków, no ale trudno, starość nie radość.
ale i tak nie ma co narzekać, byleby dobry koncert dali.
Szkoda że nie wyszło tak jak sobie marzyłem (4 z P, SIT i SSOASS, 3 z TNOTB, 2 z POM no i "Iron Maiden"), za taki set bym peany na ich cześć pisał
Szkoda więc, że nie będzie 18 kawałków, no ale trudno, starość nie radość.
ale i tak nie ma co narzekać, byleby dobry koncert dali.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Precz z FOTD.
no coś w ten deseń, zwolni miejsce przynajmniej.Mr.Hankey pisze:Precz z FOTD.
swoją drogą ciekawe, czy jakikolwiek inny kawałek z "SIT" albo "SSOASS" będzie na tej trasie grany. jak już to pewno będzie to "The Evil...". No ale zakładam, że uzależnione to będzie od tego czy zrezygnują z "Fear Of The Dark", a pomimo tego że go uwielbiam, bardzo bym tego chciał.
Na potwierdzenie przez kogo?Nomad pisze:kiedy można oczekiwać na potwierdzenie setlisty?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Już nawet nie chodzi o to czy to dobry, czy zły kawałek, ale mieli grać kawałki z lat 80' wiec FOTD w ogóle tu nie pasuje. Dawać w jego miejsce The Evil albo Strangera i może nawet bym nie narzekał.
no ale mi też o to łaśnie chodziMr.Hankey pisze:Już nawet nie chodzi o to czy to dobry, czy zły kawałek, ale mieli grać kawałki z lat 80' wiec FOTD w ogóle tu nie pasuje.
Przez kogokolwiekPieczeń rzymska pisze:Na potwierdzenie przez kogo?Nomad pisze:kiedy można oczekiwać na potwierdzenie setlisty?
www.MetalSide.pl
W takim razie - potwierdzam.gumbyy pisze:Przez kogokolwiekPieczeń rzymska pisze:Na potwierdzenie przez kogo?Nomad pisze:kiedy można oczekiwać na potwierdzenie setlisty?
jezeli set sie potwierdzi to nie ma co narzekac panowie,jedynie Fearf of the Dark z deka nie pasuje to tej trasy,pozatym Maiden raczej setlisty nie zmienia i nie nastawialbym sie na to i tym razem,czyli to co uslyszeli fani w Indiach uslyszy reszta na dalszych koncertach,wyjatkiem moze byc koncert w Warszawie gdzie "pilot"bedzie obchodzil swoje polwiecze
hmm jakyby nie patrzec to 5 na 16 kawalkow nigdy live nie mialem okazji widziec, wiec jak na maiden nie jest zle. Set dobry, paradoksalnie najwieksza niespodzianka to FOTD, druga z kolei to Moonchild - ja akurat nie przepadam za tym kawalkiem, ale lepsze to niz po raz n-ty jakis wratchild.
trzeba wziac pod uwagę fakt, ze nawet jesli FOTD sie potwierdzi to w koncu maiden grają tam po raz pierwszy. oczywistym jest fakt, że musieliby zaserwować coś bardziej "hiciorowego"
Nie grają tam po raz pierwszy.Urchin pisze:trzeba wziac pod uwagę fakt, ze nawet jesli FOTD sie potwierdzi to w koncu maiden grają tam po raz pierwszy. oczywistym jest fakt, że musieliby zaserwować coś bardziej "hiciorowego"
yhh starzeje się
kiedy grali tam ostatnio?
Niecały rok temu.Urchin pisze:yhh starzeje siękiedy grali tam ostatnio?
Przez kogokolwiek, kto był na tym koncerciePieczeń rzymska pisze:W takim razie - potwierdzam.gumbyy pisze:Przez kogokolwiekPieczeń rzymska pisze: Na potwierdzenie przez kogo?
www.MetalSide.pl
aha to faktycznie zle ze mnąPieczeń rzymska pisze:Niecały rok temu.Urchin pisze:yhh starzeje siękiedy grali tam ostatnio?