zastrzezen nie mam, ale ten kawalek ogolnie ograny, a sa takie ktore nie byly grane w ostatnich latach wcale i to wlasnie przy okazji takiej trasy byloby lepiej je uslyszecbeaviso pisze:Dziwi mnie, że są osoby mające zastrzeżenia do Clairovoyanta... Przecież ten kawałek ma w sobie wszystko co najlepsze w Maiden: Melodyjne gitary, zmiany tempa i refren do skakania (There's time to live...!), dla mnie Clairvoyant jest baaardzo wskazany!
!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
np. infinite dreams :rocx byloby swietnie jakby to wrzuciliBudziol pisze:zastrzezen nie mam, ale ten kawalek ogolnie ograny, a sa takie ktore nie byly grane w ostatnich latach wcale i to wlasnie przy okazji takiej trasy byloby lepiej je uslyszecbeaviso pisze:Dziwi mnie, że są osoby mające zastrzeżenia do Clairovoyanta... Przecież ten kawałek ma w sobie wszystko co najlepsze w Maiden: Melodyjne gitary, zmiany tempa i refren do skakania (There's time to live...!), dla mnie Clairvoyant jest baaardzo wskazany!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Podobnie jak Iron Maiden, 666, Hallowed, Run To The Hills, Trooper, 2 Minutes, Fear Of The Dark więc to żaden argument. Swoją drogą to wydawało mi się, że więcej tego wyliczę. Może jednak set nie jest taki zły...beaviso pisze:TETMD grali na ostatniej trasie
To chyba są jakieś jajca. Clairvoyant miażdży TEDMD :rocxWedług fotki setlisty którą ktoś zrobił jest możliwość zamiany Clairvoyant na TETMD.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Jajca to sa z cala setlista............. kompletnie nieporozumienie.................. a i jeszcze feara dali............. smutek............ Skoro miala byc historyczna trasa to po co ten utwor graja???
Chłopcze666...... nie bądź taki smutny....... opanuje swe EMOcje......
Ja sie nie smuce mnie bawi ich glupota.............
oj mnie też
W niektórych krajach grają po dwa razy w tym samym mieście np. Paryż, ciekawe czy zagają taką samą set listę?
Dla mnie bomba secik, polskiego zrzędzenia nigdy nie dość :angry
To nie Dream Theater, żeby robić jakieś niespodzianki na drugich koncertach w tych samych miastachMr.JanMen pisze:W niektórych krajach grają po dwa razy w tym samym mieście np. Paryż, ciekawe czy zagają taką samą set listę?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
El Dorado
ROTFL roku.Budziol pisze:zastrzezen nie mam, ale ten kawalek ogolnie ograny, a sa takie ktore nie byly grane w ostatnich latach wcale i to wlasnie przy okazji takiej trasy byloby lepiej je uslyszec
RTTH jest przegrane bardziej
Na szczęście.Piwowarus pisze:To nie Dream TheaterMr.JanMen pisze:W niektórych krajach grają po dwa razy w tym samym mieście np. Paryż, ciekawe czy zagają taką samą set listę?
-
Deleted User 2259
mhm bo DT jest tylko jednoPieczeń rzymska pisze:Na szczęście.
Set jest swietny ! Najlepszy od dawien dawna, najlepszy z czasow reunion - to na pewno. Jedyne czego moglbym sie przyczepic to Fear Of The Dark i fakt ze moga zmienic Clairvoyant'a na TETMD (wole uslyszec ten pierwszy otwor )
. Pewnie tego fotd nie wymienia, ale i tak jestem bardzo bardzo zadowolony [MOONCHILD !!]
ooo to by było fajne... :rocxbeaviso pisze:Ciekawe czy przed Moonchild leci intro "Seven deadly sins..."?
MAIDEN na szczescie tezInvader pisze:mhm bo DT jest tylko jednoPieczeń rzymska pisze:Na szczęście.
nie zgodzę się. nawet w Oficialnej Biografii RUN TO THE HILLS Steve opowiada, jak to chyba w 1979 roku, po koncercie, siedział w barze, gdy nagle dostał telefon (w pubie pewnie) i koles powiedział w słuchawce cos w stylu" odwalcie sie od nazwy Iron Maiden! to my ejstesmy Iron Maiden to nasza nazwa"Budziol pisze:MAIDEN na szczescie tez
oczywiscie z przymrużeniem oka
już nie mam tu najwięcej postów