Somewhere Back In Time World Tour '08 Bootlegi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08 Bootlegi
Juz przerabiam na mp3:D
Dzięki za spoilerklabut pisze:Co do tego bootlegu z Melbourne to Aces High jest strasznie przesterowany O_o a reszta jest ok
Przez takie wyskoki za pół roku będziesz znał całą setlistę 
Ale z drugiej strony temat brzmi SBIT World Tour Bootlegi, więc czego się tu mogłeś
spodziewać? :laugh
Ale z drugiej strony temat brzmi SBIT World Tour Bootlegi, więc czego się tu mogłeś
spodziewać? :laugh
Pojawił się boot z Melbourne (data 2008-02-06). Jest już na Dimmie.
Majek pisze:Dzięki za spoiler
to po jaką cholerę włazisz do tego tematu? Chyba to jasne jak słońce, że w temacie o bootach, będziemy gadać o tych bootach... Nie wiem, czego Ty tu szukałeś. Czy każdy "niebezpieczny" temat powinien mieć w tytule z kapsa wywalony ogromny napis "SPOJLER"?
Boże... ręce opadają.
a co mnie to obchodzi? Ja Ci mówie o regulaminie na forum. co zaznczyłamBrat Karima pisze: polecam:
http://prawo.money.pl/akt...8,0,219214.html
http://www.money.pl/gospo...2,0,248532.html
EvE pisze:nie wiem do kogo pijesz ale nie można na tym forum wstawiać linków do zuploadowanych płyt czy czegokolwiek tego typu. youtube jest powszechniedostępny, butlegi podobnie więc można tu dawać do nich linki. Ale nie do płyt
-
The Burczax
- -#Moonchild

ja myślę, że Majek tylko zażartował, spokojniesyzygy pisze:Majek pisze:Dzięki za spoiler:laugh
to po jaką cholerę włazisz do tego tematu? Chyba to jasne jak słońce, że w temacie o bootach, będziemy gadać o tych bootach... Nie wiem, czego Ty tu szukałeś. Czy każdy "niebezpieczny" temat powinien mieć w tytule z kapsa wywalony ogromny napis "SPOJLER"?
Boże... ręce opadają.
Co do tego boota z Melbourne (6.02) to wydaje mi się że jakościowo jest jeszcze słabszy od PerthPojawił się boot z Melbourne (data 2008-02-06). Jest już na Dimmie.
Nie ma co narzekac ważne ,że jest - wiadomo ile to trudu aby nagrac bootleg i jeszcze stres przy wnoszeniu sprzętu.Zasysanie troche potrwa ale lepiej miec pliki we flac
Ja niestety nie zaciągnąłem go do końca. A już go nie ma. Ciekawe czemy wywalono go z Dimma.klabut pisze:Co do tego boota z Melbourne (6.02) to wydaje mi się że jakościowo jest jeszcze słabszy od Perthprzynajmniej tak mi sie wydaje bo ściągnąłem na probe Wasted i Moonchilda z tego występu
Bo okazało się że są to mp3 przerobione na flactomtomala pisze:Ja niestety nie zaciągnąłem go do końca. A już go nie ma. Ciekawe czemy wywalono go z Dimma.klabut pisze:Co do tego boota z Melbourne (6.02) to wydaje mi się że jakościowo jest jeszcze słabszy od Perthprzynajmniej tak mi sie wydaje bo ściągnąłem na probe Wasted i Moonchilda z tego występu
Dzięki za info. Czyli wywalam z dysku.Mirdaroh pisze:Bo okazało się że są to mp3 przerobione na flac
Dokładnie.The Burczax pisze:ja myślę, że Majek tylko zażartował, spokojnie![]()
SZG - troche luzu więcej by sie przydało, widze że nie tylko ja mam wrażenie, że czasem bierzesz wszystko zbyt poważnie
mylne wrażenieArtur pisze:SZG - troche luzu więcej by sie przydało, widze że nie tylko ja mam wrażenie, że czasem bierzesz wszystko zbyt poważnie
Jest już Melbourne z 06.02.2008 w wersji Lossless. Zaciagam 
Słuchamtomtomala pisze:Jest już Melbourne z 06.02.2008 w wersji Lossless. Zaciagam
Bardzo przyzwoita jakość :rocx
www.MetalSide.pl
Pojawiel sie jakis dobry bootleg videło?

ja też nie tylko dwa songi zdołałemtomtomala pisze:Ja niestety nie zaciągnąłem go do końca. A już go nie ma. Ciekawe czemy wywalono go z Dimma.
Jeszcze nie.Qba666 pisze:Pojawiel sie jakis dobry bootleg videło?![]()
Jest i Sydney. Ale na razie nie ściągam...
www.MetalSide.pl