no, fajny bajer, seans w sumie tani, 15zł i jeszcze plakat dostawaliśmy. Już wisiWICKER MAN pisze:Mam nadzieję, że wszyscy dostali plakaciki?
DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
Chodziło mi o Rock in Rio z 2001 z BNW
na mnie jakiś pan nakrzyczał jak się wepchałam po zaproszenie do 15minutowej kolejki :closed
Jak już napisał Caleb i Szymek, dźwięk tragiczny, ciężko cokolwiek zrozumieć było i w ogóle.
Hyh, fajne było jak rozdawałyśmy z Nevlan plakaty i ludzie nie chcieli bo myśleli że trzeba płacić i tak 3/4 osób chyba :].
Ale przynajmniej parę fajnych znajomków się spotkało :]
Jak już napisał Caleb i Szymek, dźwięk tragiczny, ciężko cokolwiek zrozumieć było i w ogóle.
Hyh, fajne było jak rozdawałyśmy z Nevlan plakaty i ludzie nie chcieli bo myśleli że trzeba płacić i tak 3/4 osób chyba :].
Ale przynajmniej parę fajnych znajomków się spotkało :]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mystic nie współpracuje z kinami więc bym na to nie liczył. Ja tam żałuję, że nie zorganizowano projekcji Death On The Road...ededi pisze:Chodziło mi o Rock in Rio z 2001 z BNW
W Wawie też niektórzy pytali się po ile te plakaty.
Ale trzeba przyznać ,że Eve spisała się dzielnie rozdając te plakaty
Wicker, liczymy na więcej takich projekcji 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mi zostało jeszcze dośc dużo plakatów 
Później już na sali kinowej krzyczeliśmy, kto chce plakaty nawet
Lemon, witamy na forum :rocx
http://www.allegro.pl/item320006482_pla ... kazja.html To aukcja chyba z sprzed pokazu jeszcze, ale czekamy na wysyp nowych.
Niektórzy brali tyle, że kilka pokoi można by wytapetować. 
Hehe, może mieli taki zamiar. Kto jeszcze pojawił się w Zabrzu?
Z tym Allegro to nieco już przesada. Mnie też się często ludzie pytali ile muszą płacić. Ale swoją drogą kiedyś byłem na jakimś koncercie, Korpiklaani bodajże we Wrocławiu i też głupi nie wziąłem mini plakatu, bo leżał na ladzie sklepu z koszulkami. Jak się później okazało - były za darmo i udało mi się zdobyć dwa ostatnie 
Haha, no kiedyś musiałemBrand pisze:Mi zostało jeszcze dośc dużo plakatów
A, no, i u nas w Gdańsku nie było żadnych plakatów. Na drugi raz osobiście się tym zajmę i tyla
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 11:53 pm przez ironlemon, łącznie zmieniany 1 raz.
100% nie bylo to stereo. Puscili 5.1, ale nie wiem nie podlaczyli chyba wszystkich kanalow tak jak powinni. Nie jestem w stanie okreslic, ktorych ale prawdopodobnie olali tył. tzn w sali kinowej z tylnych glosników leciało to samo co z frontowych.WICKER MAN pisze:widocznie w niektórych kinach puścili dźwięk stereo chociaż miał byc 5:1...
Pewnie odpowiednio odtwarzacza nie potrafili podłączyć.
W stereo też by było dobrze słychać.
Paolo i Monyka! zostalam w piatek w wawie, ale nie mialam ochoty na przekore, za bardzo mnie Wicker zmeczyl na seansiearchaon pisze:archaon, paula i monicca (?Madril pisze:Dobra, to kto to był kolega Herkiego i koleżanka Wickera, których poznałem, bo nie pamiętam imion/nicków?)
teraz powiedz kim ty jestes
<ONS3
no jakby poscili stereo to by bylo lepiej niz to co zrobili z 5.1Madril pisze:W stereo też by było dobrze słychać.
lol, w pierwszym momencie nie zauwazylem w tym nic dziwnegoPaolo pisze:aly czas czekal na fear of the dark a kiedy zapytalam sie co bedzie po revelations powiedzial , ze wasted years
Miło było poznać.Paolo pisze:Paolo i Monyka!
Byli też tacy, którzy krzyczeli Rock In Rio, może myśleli, że to to z 2001...Szymon pisze:lol, w pierwszym momencie nie zauwazylem w tym nic dziwnego
- purpendicular
- -#Prisoner

ja bylem i sobie chwale no moze jedynym mankamentem bylo zbyt ciche puszczenie materialu "behind the iron curtain"....i dosyć słaba frekwencjaAbstract pisze:Hehe, może mieli taki zamiar. Kto jeszcze pojawił się w Zabrzu?
A i ja byłem i było fajnie, za 7,50zl na łebka(tyle nas to wyszło) + plakat, warto było.Abstract pisze: Kto jeszcze pojawił się w Zabrzu?
o to Ty co brałeś plakaty dla całej rodziny xD?
hahaha, no tak, kumple się ucieszyli 
W elblągu dość pusto 40% sali max bylo. Po koncercie zaczelo sie przerzedzac i na history of iron maiden zostaly razem ze mna tylko uwaga 3 osoby xD. No ale ciężko spodziewać sie lepszej frekwencji jak pokaz zostal ogloszony tylko tydzien wczesniej...
Całość oceniam bardzo dobrze. Jest jakas szansa na plakaty dla fanklubu?
Całość oceniam bardzo dobrze. Jest jakas szansa na plakaty dla fanklubu?