DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
Plakaty dostawali wszyscy.
Trzeba się było zgłosić do rozdawania, jeśli nie było w Elblągu.
no mnie ominęło ... ale płyty z napędu nie wyjmuje (próby skopiowania zakończyły się porażką - problem z dzwiekiem 5.1)
pozdrawiam kolegę ironlemon - chociaż ktoś z dalekiej północy sie pojawil 
W Gdańsku nawet troche osób było. Na Running Free to się przez chwile poczułem jakbym na prawdziwym koncercie był
Dialogi sali z Brucem wyszly nawet przyjemnie
Co do nagłośnienia fajerwerków nie było, ale żadnej katastrofy też nie. Jak się postarac można było tam wyłapać kanały ale jakby od przodu tylko.
Nie ukrywam najbardziej liczyłem na plakat, ale nie znalezli się żadni ochotnicy. Myślałem, ze nikt nie wiedział o tej akcji. Sam chciałem się zajać ale nie miałem możliwości tego zdażyć na czas przygotować w multi. Piepszona polibuda chyba mnie wykonczy niedlugo...ech
Ogólnie przyjemnie
W Gdańsku nawet troche osób było. Na Running Free to się przez chwile poczułem jakbym na prawdziwym koncercie był
Co do nagłośnienia fajerwerków nie było, ale żadnej katastrofy też nie. Jak się postarac można było tam wyłapać kanały ale jakby od przodu tylko.
Nie ukrywam najbardziej liczyłem na plakat, ale nie znalezli się żadni ochotnicy. Myślałem, ze nikt nie wiedział o tej akcji. Sam chciałem się zajać ale nie miałem możliwości tego zdażyć na czas przygotować w multi. Piepszona polibuda chyba mnie wykonczy niedlugo...ech
Ogólnie przyjemnie
O, miło mi, że mogłem zasilić reprezentację Mroźnej Północy 
Na Running Free nie mogło się obyć bez śpiewania! Od początku wiedziałem, że będę darł ryja choćbym był jedyną osobą na sali xD
Na Running Free nie mogło się obyć bez śpiewania! Od początku wiedziałem, że będę darł ryja choćbym był jedyną osobą na sali xD
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

DVD Live After Death juz lada moment pokryje sie u nas zlotem.
Kto jeszcze go nie kupil - pedzic do sklepow!! :rocx
Aż nie wypada tego nie mieć, 5 godzin historii metalu w jednym pudełkuWICKER MAN pisze:DVD Live After Death juz lada moment pokryje sie u nas zlotem.Kto jeszcze go nie kupil - pedzic do sklepow!! :rocx
no to jednak nie jest tak zle z Maidenami u nas 
Wspaniale!!! :rocx
A ciekawe na jakich zasadach jest to dawane. Do złota trzeba mieć 5000, przy czym przy zestawach wielopłytowych liczy się każdą płytę, czyli wystarczy, że pójdzie 2500 sztuk. I jeszcze ciekawi mnie ten zapis o pokazach kinowych. http://zpav.pl/zasady_zpd.asp
Ej a ja mam pytanie te plakaty to wy musicie zwracać czy one są do waszej dyspozycji i jak tak to czy daloby się wycyganić od kogoś jeden?
U mnie niestety nie ma multikina wiec sobie nie pojechałem niestety.
przyłączam się do pytania 
Aż dziwne, że jeszcze nikt na Allegro nie handluje nimi. 
generalnie to wszystko w prawie 40 milionowym kraju wcale nie biednym jest kpina.......Piwowarus pisze:A ciekawe na jakich zasadach jest to dawane. Do złota trzeba mieć 5000, przy czym przy zestawach wielopłytowych liczy się każdą płytę, czyli wystarczy, że pójdzie 2500 sztuk. I jeszcze ciekawi mnie ten zapis o pokazach kinowych. http://zpav.pl/zasady_zpd.asp
No tak, taki mamy rynek i nic nie zrobimy.. U nas złoto za DVD to ... mega wypas. Jak tak dalej pójdzie, to za zakup 2och egz. albumu wręczą Platynowy Certyfikat! :buahaha:
:buahaha: :buahaha: :buahaha:
plakaty byly juz na allegro 
Ale to były aukcje rozpoczęte przed pokazem, więc musieli je w jakiś inny sposób zdobyć. 
Więc co z tymi plakatami? Da się jakos za free jakiś wycyganić od kogos dobrego?
Czy gdziekolwiek na okładce lub we wkładce do DVD znajduje się informacja że nad dźwiękiem przy nowym wydaniu pracował Kevin Shirley ?