Kiedy ogólnopolski zlot? Od ostatniego minęły 2 lata

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Kiedy ogólnopolski zlot? Od ostatniego minęły 2 lata

Post autor: IM_Power »

Fajnie byłoby znowu zrobić Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden ,ostatni w Stereo Krogs zgromadził tłumy, minęły już 2 lata i fajnie byłoby to powtórzyć, tymbardziej że w tym roku Iron Maiden przyjeżdza do nas do Polski a ledwo 2 miesięcy temu wyszło DVD Live after Death.
Tym razem na dużym ekranie mógłby być pokaz tego DVD ,zespół Incognito też pewnie zgodziłby się dać koncert. Zlot mógłby odbyć się w Łodzi w maju lub czerwcu z tego powodu że każdy ma blisko. Myślę żę byłaba to doskonała promocja koncertu Iron Maiden w naszym kraju i wtedy już wysprzedanie biletów byłoby kwestią czasu, ale przede wszystkim okazja do spotkania się fanów z całej Polski przed koncertem w naszym kraju.

Wicker Man co Ty na to ,bo wiem że od Ciebie to głównie to zależy, EMI myślę mogłoby znowu pomóc w organizacji ,w końcu IM to jedna z ich najbardziej dochodowych kapel w Polsce.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Kiedy ogólnopolski zlot? Od ostatniego minęły 2 lata

Post autor: RALF »

IM_Power pisze:Fajnie byłoby znowu zrobić Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden ,ostatni w Stereo Krogs zgromadził tłumy, minęły już 2 lata i fajnie byłoby to powtórzyć, tymbardziej że w tym roku Iron Maiden przyjeżdza do nas do Polski a ledwo 2 miesięcy temu wyszło DVD Live after Death.
Tym razem na dużym ekranie mógłby być pokaz tego DVD ,zespół Incognito też pewnie zgodziłby się dać koncert. Zlot mógłby odbyć się w Łodzi w maju lub czerwcu z tego powodu że każdy ma blisko. Myślę żę byłaba to doskonała promocja koncertu Iron Maiden w naszym kraju i wtedy już wysprzedanie biletów byłoby kwestią czasu, ale przede wszystkim okazja do spotkania się fanów z całej Polski przed koncertem w naszym kraju.

Wicker Man co Ty na to ,bo wiem że od Ciebie to głównie to zależy, EMI myślę mogłoby znowu pomóc w organizacji ,w końcu IM to jedna z ich najbardziej dochodowych kapel w Polsce.
POMYSŁ, rewelacja zlot zgromadziłby masę fanów, najlepszy termin - któryś weekend! Warto pomyśleć... :rocx
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

no ale to już zależy od ludzi którzy mają jakieś kontakty, bo bez promocji i wsparcia EMI to nie ma szans na nic, żeby ściągnąć ludzi muszą być zapewnione duże atrakcje, tak było w 2006 r. w maju i naprawdę przyszło masę osób ,teraz byłoby podobnie
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

No kurczę, przydałby się. Ja bardzo bym chciał, byle nie w Warszawie.
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Tylko w Warszawie.
Awatar użytkownika
Iron Marcin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Marcin »

Ja bym wolał w Warszawie, no ale to Łodzi też bym może skoczył. Można by jakiś autokar z Warszawy zrobić, albo jakiś busik. Taki zlot to fajna sprawa, a na tym w 2006 niestety nie byłem. :neutral:
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

jak widać nikt nie odpowiada
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Też to zauważyłem..
ODPOWIEDZ