kupisz se bilet i będziemy picM@ti pisze:I kupisz mi bilet i będziemy pić.
25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
już nie mam tu najwięcej postów

Nie kupię i z picia uj wyjdzie. 
i ja zobacze Exodusa a Ty nieM@ti pisze:Nie kupię i z picia uj wyjdzie.

I uj Ci w dupę. 
ok, ale po koncercie Exodusa 

- Iron Marcin
- -#Invader

A skąd wiesz?Evil pisze: dojdzie...Exodus...i to sa az zbyt realne plotki .
Jak to prawda to super. Wręcz genialnie
a takie tam rozne roznosci
- Iron Marcin
- -#Invader

Ale z tego co widzę, to oficjalnie info jest niepotwierdzone
. Mam nadzieję, że to prawda, bo to chyba byłby najlepszy zespół tego dnia (dla mnie).
I co z tymi biletami i Exodusem? W tym tygodniu miało być info 
- Iron Marcin
- -#Invader

Info to miało być już chyba tydzień temu, ale jak widać nic wiadomo. Oni zawsze tak mówią, a potem czeka się na informacje dużo dłużej. Mam nadzieję, że już w tym tygodniu coś oficjalnie powiedzą.
CYTAT Z VADER.PL
"Przepraszamy wszystkich za długą przerwę, byliśmy i nadal jesteśmy pochłonięci przygotowaniami do europejskiej trasy VADER, która rusza w niedzielę 20 kwietnia. VADER zagra podczas tej trasy ponad 40 koncertów w towarzystwie SEPTICFLESH, DEVIAN i INACTIVE MESSIAH. Jubileuszowy koncert, który zaplanowalismy na 30 sierpnia powoli dojrzewa. Mamy już wstępne oferty dotyczące dystrybucji biletów. Powoli przygotowujemy grafikę na ten koncert i wszystkie materiały promocyjne. Nadal mamy nadzieję na dołączenie do składu koncertu przynajmniej jednego zespołu, ale o tym wkrótce. Z pewnych informacji możemy podać, że bilety będą kosztować 130zł w przedsprzedaży, oraz 150zł w dniu koncertu. Bilety będzie można również rezerwowac przez internet. Wszystko powoli sie toczy, a od przyszłego tygodnia rozpoczniemy nasze przygotowania ze zdwojoną siłą!"
"Przepraszamy wszystkich za długą przerwę, byliśmy i nadal jesteśmy pochłonięci przygotowaniami do europejskiej trasy VADER, która rusza w niedzielę 20 kwietnia. VADER zagra podczas tej trasy ponad 40 koncertów w towarzystwie SEPTICFLESH, DEVIAN i INACTIVE MESSIAH. Jubileuszowy koncert, który zaplanowalismy na 30 sierpnia powoli dojrzewa. Mamy już wstępne oferty dotyczące dystrybucji biletów. Powoli przygotowujemy grafikę na ten koncert i wszystkie materiały promocyjne. Nadal mamy nadzieję na dołączenie do składu koncertu przynajmniej jednego zespołu, ale o tym wkrótce. Z pewnych informacji możemy podać, że bilety będą kosztować 130zł w przedsprzedaży, oraz 150zł w dniu koncertu. Bilety będzie można również rezerwowac przez internet. Wszystko powoli sie toczy, a od przyszłego tygodnia rozpoczniemy nasze przygotowania ze zdwojoną siłą!"
i będzie powtórka z Metalmanii. mnóstwo ludzi kupi bilety po 130 zł, żeby posłuchać 'Sword of the Witcher' a zespół go nie zagra. eh.. Polacy nie uczą się na własnych błędach.
swoją drogą to szalone - wydać tyle kasy dla jednej piosenki?
wazne, ze w komorce byla 
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie rozumiem? co ma sword do urodzin vadera? czlowieku tam nie bedzie przypadkowych osob...Internet w komórce pisze:i będzie powtórka z Metalmanii. mnóstwo ludzi kupi bilety po 130 zł, żeby posłuchać 'Sword of the Witcher' a zespół go nie zagra. eh.. Polacy nie uczą się na własnych błędach.
nie na każdym koncercie Vadera będę taki pomocny..sz pisze:wazne, ze w komorce byla
na festiwal, na którym gra Vader publika idzie, żeby usłyszeć 'Sword of the Witcher'. płacą 130 zł, żeby usłyszeć jedną piosenkę (vide Metalmania) (co jest dla mnie troche dziwen, ale ok) i na dodatek nie mają pewności, że ona będzie. nie moja to działka, ale tego nie rozumiemEvil pisze:nie rozumiem? co ma sword do urodzin vadera? czlowieku tam nie bedzie przypadkowych osob...
No właśnie...
jacys twoi znajomi ? czy jak?Internet w komórce pisze:na festiwal, na którym gra Vader publika idzie, żeby usłyszeć 'Sword of the Witcher'. płacą 130 zł, żeby usłyszeć jedną piosenkę (vide Metalmania) (co jest dla mnie troche dziwen, ale ok) i na dodatek nie mają pewności, że ona będzie. nie moja to działka, ale tego nie rozumiem
internet w komórce ma rację. cieszę się, że nie zapłaciłem za metalmanię, bo nie zagrali sword of the witcher, teraz jest za duze ryzyko żeby płacić te 130 zł.
choćby Herki. wszyscy obecni ogólnie. te urodziny będą coś czuję niewypałem. tyle zespołów, ludzie czekający na Sword a go może nie być