Slayer vs Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Slayer vs Motorhead
Jedno pytanie, kto swoją muzyką bardziej kopie, wiadomo Slayer to legenda thrashu, pełna energii i agresji muzyka, która kopie bardzo ,do potęgi..ale jednak dziadki z Motorhead wg.mnie nie pozostawiają wątpliwości, Lemmy to legenda rocka i mimo ponad 6 dych na karku ,nie ma zamiaru przestać, Ace of Spades czy 1916 a przede wszystkim koncerty, to przemawia za Motorami no i środkowy palec dla wszystkich krytyków.
Re: Slayer vs Motorhead
Ciężko porównywać oba zespoły ,bo grają jednak każdy zdecydowanie inną muzykę
Motorhead głównie przez swoje koncerty to już taki zespół,że każdy praktycznie im się kłania
Właśnie się kłania.Nieraz w wywiadach Kerry mówił,że przyglądają się Motorhead na scenie,bo to TAAAKi zespół
slayer to wiocha ;]
Bez urazy dla osoby, która założyła ten temat, ale moim zdaniem jest on bezsensowny. Wszelkie porównywanie kapel w stylu "która bardziej kopie dupska" jest czysto subiektywne. Nie ma bowiem żadnych kryteriów dla takiego porównania, więc fani Slayera wskażą tą kapele a fani Motorhead tą. Z tego tematu zrobi się więc po prostu plebiscyt który zespół ma więcej fanów na sanktuarium.
wolę Motorhead
Slayer wiocha ?
Dla mnie to jeden z najmniej wiejskich zespołów metalowych..
napisz esej 
a po co ?
bo możesz
...i robisz to dobrze 
pozwalasz mi ?Matek pisze:bo możesz
Ja tu nie widze powodu żeby sie rozwodzic nad tym, dla Ciebie to wiocha dla mnie nie i gitara
nie szydź. możesz jako wolny człowiek w wolnym kraju! :soloArtur pisze:pozwalasz mi ?
:rocxMatek pisze:możesz jako wolny człowiek w wolnym kraju! :solo
a ten tego , do tematu to ja niestety z Motorhead znam sie mniej więcej tak jak z Suffocation
Z dupy porównanie, ale stawiam na SLAYERA, bo to miszcze nad miszczami.