7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!
tak ale skoro na te forum mała kto zagląda ,to jak chcecie to zaplanować ,o ile wiem to przed Chorzowem było osobne forum dla koncertu i powstawało mnóstwo tematów a na forum siedziało dziennie po 50-100 osób, a teraz? wogóle nawet nie czuć że jakiś koncert będzie, najlepiej planować przez internet, jeszcze jakby S zrobiło Zlot Fanów IM jak 2 lata temu, to można by było coś zorganizować, a tak to wątpie by coś z tego wyszło, za mało organizacja, Chorwaci na 100% nas przebiją
Przeciez było juz mnustwo pomysłow, wszystki odrzucane a to bo niebezpiecznie a to bo ludziom nie bedzie sie chciało dmuchac balonów, albo najfajniejsza opcja ( NIKT NIE ZRZUCI SEI NA BANER, FLAGE ) no masakra faktycznie nas przebija a to bedzie masakra. !
akurat fajerwerki to była skrajnie debilna opcja, zespół za takie rzeczy może zejść ze sceny, widziałem już takie filmiki
w Kolumbii Bruce dostał od publiki ogromną flagę ...
w Kolumbii Bruce dostał od publiki ogromną flagę ...
No spoko sztuczne ognie to moze nie najleprzy pomysł .. ale to nie sam pomysł jest debilny tylko ludzie ktorzy by mieli trzymac to w łapach. mniejsza o to.
Wiec zrobmy flage !
zadna opcja kupienia (zrobienia) flagi na forum nie wyszła
Ja juz pytałem sie w pracy czy nie dadza mi jakiegoś banera bo opracuje w kinie w Gdyni wiec ciagle mym tu mnustwo Sporych banerów ktore po drugiej stronie sa białe i mozna sprejami cos ładnego zrobic. TYLKO ze tak po pierwsze takei cacko jest dosc ciezkie :/ ja przyjade do wawy fura wiec to nie problem tylko kto by to chciał trzymac nawet przez te pare minut. tyle tu jest marud ze słabo to widze ! ALE jest z mojej strony taka opcja. JAK ktos jest z 3miasta i chciał by w razier co pomoc to zapraszam. Tylko na razie czekam az dostana jakis lrzejszy baner.
Wiec zrobmy flage !
zadna opcja kupienia (zrobienia) flagi na forum nie wyszła
Ja juz pytałem sie w pracy czy nie dadza mi jakiegoś banera bo opracuje w kinie w Gdyni wiec ciagle mym tu mnustwo Sporych banerów ktore po drugiej stronie sa białe i mozna sprejami cos ładnego zrobic. TYLKO ze tak po pierwsze takei cacko jest dosc ciezkie :/ ja przyjade do wawy fura wiec to nie problem tylko kto by to chciał trzymac nawet przez te pare minut. tyle tu jest marud ze słabo to widze ! ALE jest z mojej strony taka opcja. JAK ktos jest z 3miasta i chciał by w razier co pomoc to zapraszam. Tylko na razie czekam az dostana jakis lrzejszy baner.
opcja z banerem dobra, a jak duży miałby być ten baner ???? , co do mnie ogółem, to jako że jestem ze Sz-na i raczej ciężko by było targać cokolwiek na koncert, ale mogę pomóc przez neta z tym wierszykiem, tylko jakiś dobry grafik by musiał zaprojektować wygląd tego itd. no i ktoś by musiał wykonać oraz zatroszczyć się by trafiło to do jubilata 
Z banerem mysle sobie tak. Bo noszenie tego na koncercie to taka lipa trochę. Ale jakby ugadać sięz ochroną że w jakimś tam momencie podadzą ten baner pierwszemu rzędowi i potem on pojdzie w tył na rekach tłumu i w końcu w którymś miejscu się rozwinie. Co myślicie
[wazylina]przyszła Efka i od razu niezły pomysł[/wazylina] 
a tak serio, to nie wiem czy ochrona na to pójdzie ...
a tak serio, to nie wiem czy ochrona na to pójdzie ...
już nie mam tu najwięcej postów

to do przełożonego sie pójdzie
. Comaja nie pójść. wszystko z LN by trzeba bylo uzgodnić. Połozy sie to pod sceną i sie gwizdnie ze maja ta podac. Wielkie halo <_<
pomysł dobry, gwizdnąć by można tylko czy wcześniej oni tego nie gwizdną i ch** z tego będzie za przeproszeniem, ale myślę, że takie coś można załatwić np. z LN, bo oni pewno też tam pod sceną kogoś będą mieli
No własnie nie mogł by byc ZA duzy ! a to z tego wzgledu zeby go dotaszczyć a dwa ochrona na bank sie nie zgodzi jak bedzie za wielki bo bedzie przysłaniał ewentualnych potrzebujacych ;]
A pomysł zeby dac go ochronie przed barjerkami wysmienity pomysł poprostu ustawiamy sie pod barjerkami chłopaki a reszte sie załatwi
A pomysł zeby dac go ochronie przed barjerkami wysmienity pomysł poprostu ustawiamy sie pod barjerkami chłopaki a reszte sie załatwi
też uważam, że ten pomysł z transparentem rozwijanym w przednich rzędach powinien zostać zrealizowany, trzebaby teraz tylko pomyśleć co tam by się miało znaleźć, ktoś ma jakiś pomysł?? mnie się podoba to co proste: biało-czerwona flaga: na białym "Happy Birthday Bruce", na czerwonym "from Polish fans"
no bez przesady myslałem o czyms bardizej skomplikowanym ja mogł bym cos namalowac nie iwem jeszcze co ale trzeba pomyslec.
Mało konkretna odp ale speisze sie na koncert LAo Che :beer .. pierwszy raz .
Mało konkretna odp ale speisze sie na koncert LAo Che :beer .. pierwszy raz .
Ja może jakiś normalny wierszyk wymyślę jak chcecie (jeżeli będę miała wenę oczywiście).
Tylko powiedzcie jak to ma wyglądać. Znaczy czy jakiś dłuższy czy 3 linijki etc?
Tylko powiedzcie jak to ma wyglądać. Znaczy czy jakiś dłuższy czy 3 linijki etc?
mnie się wydaje, że jakiś dłuższy, taki kilku-linijkowy
Ja byłbym jednak za prostym 'Happy Birthday Bruce'
Jakiej wielkości mniej więcej jest ten baner ?
Tekst zależy od wielkości,
Co do tego że kogoś się przysłoni. To będzie w słusznym celu, można by te uoltki porozdawać przed koncertem że takie coś bedzie mieć miejsce.
I najlepiej z LN się ugadać, może nawet ktoś z LN wyjdzie na scene i wręczą Bruceowi jakieś kwiaty czy coś, wtedy to byłby sygnał dla ochorny żeby podała nam baner, albo odwrotnie, kiedy my rozwijamy baner, wchodzi ktoś z LN (albo wyznaczony fanklubowicz) z życzeniami, wręcza Brucowi jakieś kwiaty.
Coś w tym stylu. Myślę że jakby z LN pogadać, że to urodziny do tego 50 te to czemu mieliby się na coś tam nie zgodzić. Może pomogą w organizacji nam czegokolwiek.
Co do tego że kogoś się przysłoni. To będzie w słusznym celu, można by te uoltki porozdawać przed koncertem że takie coś bedzie mieć miejsce.
I najlepiej z LN się ugadać, może nawet ktoś z LN wyjdzie na scene i wręczą Bruceowi jakieś kwiaty czy coś, wtedy to byłby sygnał dla ochorny żeby podała nam baner, albo odwrotnie, kiedy my rozwijamy baner, wchodzi ktoś z LN (albo wyznaczony fanklubowicz) z życzeniami, wręcza Brucowi jakieś kwiaty.
Coś w tym stylu. Myślę że jakby z LN pogadać, że to urodziny do tego 50 te to czemu mieliby się na coś tam nie zgodzić. Może pomogą w organizacji nam czegokolwiek.
zgadzam się, ktoś powinien pogadać z LN, ale jedna osoba, żeby nie było, że dostaną 100 telefonów o urodziny, bo pomyślą, że szykujemy jakieś nieskoordynowane akcje, proponuję, żeby ktoś z administracji (jako że administracja = przywództwo Sanktu....
) skontaktował się z LN, że pisze w imieniu fan-klubu Maiden i że chcielibyśmy akcję zrobić itd. Powtórzę się chyba, ale pomysł z banerem chyba jednak najlepszy z możliwych no i te kwiaty też, ale może coś innego zamiast kwiatów podstawić LN żeby dali ??
Co np? Mi się kwiaty wydają tak oczywiste i tak proste w swojej prostocie, że po prostu fajne. Prezentu jako takiego i tak mu nie kupimy, a kwiaty to taka symbolika, że pamięć i w ogóle.wojteq pisze:ale może coś innego zamiast kwiatów podstawić LN żeby dali ??
Ale proponujcie :]. O ile w ogóle takie coś się uda, ale mam nadzieję, że tak. Mamy koniec kwietnia więc jeszcze trochę czasu na ustalania, a takie tam z LN to mysle ze w lipcu zaczna się gadki.
ja mam pomysł, że możnaby mu dać jego własny portret namalowany przez jakiegoś malarza (na nasze zlecenie, np. na podstawie jakiegoś zdjęcia Bruce'a)... ale to tylko pomysł, ostatecznie kwiaty też nie są złe 
EDIT: ale tak se jeszcze pomyślałem, że z jednej strony fajnie by było uczcić 50 Bruce'a, ale też nie możemy przegiąć, żeby nie wyszło na to, że przyszliśmy wszyscy tylko dla niego, bo w Wa-wie cały zespół będzie dla nas grał i każdy z chłopaków jest tak samo ważny
EDIT: ale tak se jeszcze pomyślałem, że z jednej strony fajnie by było uczcić 50 Bruce'a, ale też nie możemy przegiąć, żeby nie wyszło na to, że przyszliśmy wszyscy tylko dla niego, bo w Wa-wie cały zespół będzie dla nas grał i każdy z chłopaków jest tak samo ważny
najważniejsza atmosfera podczas koncertu!
PAMIĘTAJCIE O TYM !!!!
PAMIĘTAJCIE O TYM !!!!