O czym Ty w ogóle mówisz?sekcjazwlok pisze:A jak to jest , jesli wygra ktos zza granicy?Ma sponsorowany przejazd czy zalatwia to we wlasnym zakresie?Bo wejscie na koncert chyba ma za free?
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
-
Deleted User 1499
NIe zrozumiales pytanie czy napisalem glupote i mnie zbesztales ?
Jesli o to pierwsze chodzi to ciekaw jestem czy osoba ktora wygra konkurs zza granicy ma gwarantowany przejazd na koncert.
Jesli o to pierwsze chodzi to ciekaw jestem czy osoba ktora wygra konkurs zza granicy ma gwarantowany przejazd na koncert.
Nie zrozumiałem pytania. O jakim Ty konkursie mówisz w końcu?sekcjazwlok pisze:NIe zrozumiales pytanie czy napisalem glupote i mnie zbesztales ?![]()
First to the barier pewnie. Nikt nikomu nie sponsoruje. A że u nas i w Pradze będzie sporo ludzi z zagranicy (urodziny Bruce'a) i większość pewnie jest zapisana do oficjalnego fan klubu to sobie biorą udział w losowaniu.
-
El Dorado
weź nie pierdol xD Nie sądzę aby z tego powodu przyjechało dużo ludzi xD Dzień jak codzienMirdaroh pisze:sporo ludzi z zagranicy (urodziny Bruce'a)
No właśnie może być z tym ciężko podobno xdSortis pisze:wie ktoś czy będzie gdzie zaparkować tam auto?
- Iron Marcin
- -#Invader

No jak ostatnio byłem na Gwardii to zbyt wiele miejsc parkingowych nie widziałem. Ciekaw jestem czy organizator coś wykombinuje, czy oleje, bo w sumie to nie jego problem.
Zależy ile ludzi będzie. Jeśli przyjdzie sporo to będą zmuszeni coś wykombinować. Z Policja pewnie razem.
I taka ciekawostka, dziś widziałem bilbord reklamujący koncert. Mówiąc szczerze tragiczny.
I taka ciekawostka, dziś widziałem bilbord reklamujący koncert. Mówiąc szczerze tragiczny.
- Man on the Edge
- -#Invader

Masz fotoI taka ciekawostka, dziś widziałem bilbord reklamujący koncert. Mówiąc szczerze tragiczny.
Gdybym miał to bym wkleił 
- Man on the Edge
- -#Invader

No tak to przecież logicznePiwowarus pisze:Gdybym miał to bym wkleił
No ale dla megafanów Maiden, to jest napewno dzień specjalnyTob`cause we`re metallica pisze: weź nie pierdol xD Nie sądzę aby z tego powodu przyjechało dużo ludzi xD Dzień jak codzien
-
El Dorado
Możliwe ale nie sądzę aby było wiecej niż 10 osób, które przyjadą tutaj bo są urodziny brusia ;]
Taaa, na Bruce Air przyleci na pewno tylko 10 osób...

inny od tych co były na przystankach?Piwowarus pisze:Zależy ile ludzi będzie. Jeśli przyjdzie sporo to będą zmuszeni coś wykombinować. Z Policja pewnie razem.
Zabrze... a w Katowicach nie widziałem jeszcze
już nie mam tu najwięcej postów

w Katowicach jest na Mikołowskiej, koło skrzyżowania ze Strzelcką. billboard wisi
-
Deleted User 1499
Widze ze Szczecin znowu wydaje sie byc najbardziej zapyziały , bo nawet plakaty poznikaly.A te billboardy tak jak plakaty wygladaja?
ja gdzieniegdzie widziałem plakaty w Sz-nie, np. na Boh. Warszawy, naprzeciw Carrefour'a, a ten koło mojego domu niestety długo nie powisiał 
Przystanek 870 do Kato O_o?Szajba pisze:Zabrze... a w Katowicach nie widziałem jeszcze
Fajnie postoje tam dziś