Że nie mam kasy bo roztegowałam mamie auto i musiałam zapłacić to pozostaje sobie ściągnąć a jak będzie mega w pompkę to kupię :]
Nevermore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nevermore
Że nie mam kasy bo roztegowałam mamie auto i musiałam zapłacić to pozostaje sobie ściągnąć a jak będzie mega w pompkę to kupię :]
nie ma co zazdrościć, ledwo go tam widaćpaniron pisze:Bardzo śmieszne biczko:-///////////////////////////
No świetna płyta to jestArtur pisze:Solowego Loomisa natomiast słuchałem ledwie raz, ale mocna rzecz to jest raczej, więc na pewno będą kolejne odsłuchy.
fajnie, ze w końcu wychodzi DVD, może nie będzie za drogie to sobie kupie :]
Ale on jest tak brzydki, że pewnie ciągle się będzie rzucał w oczy, fuj.Wrath pisze:nie ma co zazdrościć, ledwo go tam widać
yhy, już akurat.iEvE pisze:a jak będzie mega w pompkę to kupię :]
Ja dvd pewnie oleje bo wszystkie jakie kupiłem zobaczyłem z raz albo kilka i lezy i nic. szkoda kasy.
takiś pewny ?Wrath pisze:nie ma co zazdrościć, ledwo go tam widać
chciałbyśpaniron pisze:Ale on jest tak brzydki, że pewnie ciągle się będzie rzucał w oczy, fuj.
takArtur pisze:takiś pewny ?![]()
Ehh, ciekawe kiedy NM wyda nową płytę...pewnie i tak na koncert u nas nie ma co liczyć. chyba, że Metalmania jakaś może znowu.
niech Dane zajmie się solowymi plytami 
I niech NM się rozpadnie. Skończyli się po pierwszej płycie Sanctuary. 
jest już audio na necie
kurde tak przesłuchałem i nie te utwory zagrali co mieli z "Dreaming...'' jak dla mnie.
ale za to jest matricide i Dane jest piękny
ale w sumie mógłby być lepszy set chyba.
Publiki prawie wcale nie słychać :-//
kurde tak przesłuchałem i nie te utwory zagrali co mieli z "Dreaming...'' jak dla mnie.
ale za to jest matricide i Dane jest piękny
Publiki prawie wcale nie słychać :-//
Bo Ciebie tam nie było.paniron pisze:Publiki prawie wcale nie słychać :-//
Słucham właśnie, kończe I-szy odsłuch. Jest dobrze. Bardzo. Ale też jakichśtam ciarek nie mam, po prostu perfekcyjnie zagrany koncert. Może to jest problem
nie no, generalnie nie ma co narzekać.
Jedynie brzmienie jest... hmmm... dziwne nieco. Bardzo ściśnięte, czasem chyba aż za bardzo. To też powoduje, że na pierwszy rzut ucha utwory z "TPOE" i "DNB" brzmią jakby nieco dziwnie, a w każdym razie tak mocno inaczej.
co do setu to mi zdecydowanie pasuje, aczkolwiek pewnie, że możnaby tu i ówdzie coś pododawać, np. "Beyond Within", "Deconstruction", "The Fault Of The Flesh", "The Seven Tongues Of God" czy "This Sacrament", generalnie powiększyć reprezentację "The Politics Of Ecstasy" i "Dreaming Neon Black" właśnie, bo z "This Godless Endeavor", "Dead Heart In A Dead World" i "Enemies Of Reality" grają to co mają grać.
a "Matricide" wiadomo - klasa. no i w ogóle świetnie Warrel śpiewa.
poczekam na DVD.
Jedynie brzmienie jest... hmmm... dziwne nieco. Bardzo ściśnięte, czasem chyba aż za bardzo. To też powoduje, że na pierwszy rzut ucha utwory z "TPOE" i "DNB" brzmią jakby nieco dziwnie, a w każdym razie tak mocno inaczej.
co do setu to mi zdecydowanie pasuje, aczkolwiek pewnie, że możnaby tu i ówdzie coś pododawać, np. "Beyond Within", "Deconstruction", "The Fault Of The Flesh", "The Seven Tongues Of God" czy "This Sacrament", generalnie powiększyć reprezentację "The Politics Of Ecstasy" i "Dreaming Neon Black" właśnie, bo z "This Godless Endeavor", "Dead Heart In A Dead World" i "Enemies Of Reality" grają to co mają grać.
a "Matricide" wiadomo - klasa. no i w ogóle świetnie Warrel śpiewa.
poczekam na DVD.
Właśnie numery z Politics wypadły najlepiej, taki Passenger albo 42147 byłyby mega. A brzmienie spoko tylko ta publika. Jakoś śmiesznie brzmi, taka zgłaśniana pomiędzy utworami żeby oklaskiwać monologi Warrel'a. I te momenty w inside four walls jak razem z nim śpiewają he he. głupie 
Ale w ogóle Dane to potęga. Jak będzie w podobnej formie na następnej trasie, to hu hu. Będzie trzeba dużo pieniędzy zarabiać. Może pod koniec 2009
Ale w ogóle Dane to potęga. Jak będzie w podobnej formie na następnej trasie, to hu hu. Będzie trzeba dużo pieniędzy zarabiać. Może pod koniec 2009
http://twitter.com/warrel_dane
Wreszcie zaczynają się pojawiać sygnały o nowym albumie....
Ma nosić tytuł "The Obsidian Conspiracy"
Czas najwyższy, 4 lata już mijają
w przypadku kapeli ze stażem ok. 15 lat to jednak sporo..
Wreszcie zaczynają się pojawiać sygnały o nowym albumie....
Ma nosić tytuł "The Obsidian Conspiracy"
Czas najwyższy, 4 lata już mijają
- Elevatorman
- -#Clansman

no ale okładka średnia
Ło, dziwna 
Ważne, że muzyka jak zwykle zniszczy
Swoją drogą nic nie wiadomo o datach koncertów, poza festiwalowymi oczywiście. A chętnie bym uderzył na jakieś Czechy/Słowacją, oczywiście o ile u nas nic nie będzie.
Ważne, że muzyka jak zwykle zniszczy
Swoją drogą nic nie wiadomo o datach koncertów, poza festiwalowymi oczywiście. A chętnie bym uderzył na jakieś Czechy/Słowacją, oczywiście o ile u nas nic nie będzie.
Zdecydowanie takie riffy robią mi dobrze