Michael Jackson - Londyn @ O2 Arena, ENG
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Michael Jackson - Londyn @ O2 Arena, ENG
Jeśli uda mi się kupić bilet to będę na którymś. 
Zgadzam się!!! Jak to zrobić zeby sie tam dostać?#@$#@Tobink pisze:O JA PIERDOLĘ!
Kurde to Madonne u nas robią a jego nie :[ No co za niefart!
Wow, już widzę ceny biletów. Zwłaszcza, że tam będzie cała Europa. Ciekawe ile dostał za te 10 koncertów. W końcu Michael ma niemałe długi. Trochę szkoda patrzeć na Króla Popu, który wraca do koncertowania z braku kasy. Ciekawe w jakiej formie będzie, bo to, że oprawa będzie masakryczna, to wiemy?
W ogóle te wszystkie comebacki i reuniony zaczynają mnie wkurzać. Oczywiście, jako człowiek, który urodził się 15-20 lat za późno, cieszę się że mam okazję zobaczyć na żywo wszystkie te kapele. Z drugiej strony, w niektórych przypadkach to takie rozmienianie się na drobne..
W ogóle te wszystkie comebacki i reuniony zaczynają mnie wkurzać. Oczywiście, jako człowiek, który urodził się 15-20 lat za późno, cieszę się że mam okazję zobaczyć na żywo wszystkie te kapele. Z drugiej strony, w niektórych przypadkach to takie rozmienianie się na drobne..
Podobno dostaje milion funtów za koncert, i będzie ich na 99% więcej niż 10. Możliwe, że nawet 50.
Ja nie wiem skąd wy macie informacje o długach Michaela. Z Pudelka?
Ja nie wiem skąd wy macie informacje o długach Michaela. Z Pudelka?
Jak w USA odbywał się słynny proces Micheala, to we wszystkich dziennikach telewizyjnych prawie codziennie o tym mówili..
A te 50 koncertów to w Londynie czy w całej Europie?
W Londynie, poza nim nie przewiduje się żadnych gigów.yankes pisze:Jak w USA odbywał się słynny proces Micheala, to we wszystkich dziennikach telewizyjnych prawie codziennie o tym mówili..
A dyskusji o długach i o tym co mówią w TV nie chce mi się w zasadzie ciągnąć. Zapewniam że osoba która jest właścicielem majątkowych praw autorskich do ogromnej części dorobku Beatlesów nie cierpi biedy.
Wiesz, można zarabiać miliony dolarów, ale jak się wydaję o 1$ więcej, niż się ma, to jest się na minusie...
Ale masz rację, nie kontynuujmy tego tematu dłużej.
Ale masz rację, nie kontynuujmy tego tematu dłużej.
No. 
Link do wczorajszej konferencji prasowej - http://www.youtube.com/watch?v=c1znYaU0oeo
Ludzie czekali na Michaela po 6 godzin, a on wyszedł tylko na krótką chwilę i prawie nic nie powiedział. :]
Swoją drogą ciekawe w ile minut pójdą wszystkie bilety na te 10 gigów.
Link do wczorajszej konferencji prasowej - http://www.youtube.com/watch?v=c1znYaU0oeo
Ludzie czekali na Michaela po 6 godzin, a on wyszedł tylko na krótką chwilę i prawie nic nie powiedział. :]
Podejrzewam, że po jednym z tych gigów Michael będzie pierwszym jednoosobowym zespołem, który się rozpadnie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ten żart jest starszy niż internet. 
Co nie zmienia faktu, że jest wyjątkowo udany. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
jejku, Michałi, jak Ty ładnie bronisz Michael'a
bedziesz świadkiem na ślubie w nagrodę!
bedziesz świadkiem na ślubie w nagrodę!
wieczny optymistaDa5id pisze:
a sa juz daty tych 10 gigow??
Bedzie sold out w pare sekund. Ludzie juz trzymaja palce na klawiszach myszek zeby zabukowac wejsciowkę. heheh
Niby on ma codzienne koncerty przez 10 wieczorów wytrzymać?
nie wierze :p
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że jeden koncert co 3 dni - jak nie rzadziej... Pewnie zabukował halę na cały lipiec. 
bo to nie koncert bedzie, a teatr 
Jazz is not dead, it just smells funny.
a nie raczej cyrk?