Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
Uciekam na lepszą półkulę. Adeus. 
- Man on the Edge
- -#Invader

Trzymajcie się
Do kiedyś tam 
Uciekam na wakacje. Sonisphere w Barcelonie czeka
Nie będzie mnie do ok 19lipca. Proszę o przestrzeganie zasad w dziale z koncertami. Ciao 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

No to tak na jakiś czas robię Wam papatki, bo jutro jadę zwiedzać IV Rzeczpospolitą, nie wiem kiedy wrócę, więc cya 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Ja jadę na Ukrainę sprawdzić jak postępują przygotowania do Euro. Papa. 
miarka się przebrała. Dla SanktuariuM nie ma, niestety już ratunku. Dozo
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba spodziewał się takiej reakcji:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=GxMqkRXkyuM
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=GxMqkRXkyuM
Koniec. Amen, finito. Dzisiejszy koncert uświadomił mi tylko jedną rzecz. Pomimo iż na kilka osób stąd liczyć mogę i móc będę, tak miejsce to stało się bardzo toksyczne. Uświadomiły mi to dzisiejsze zachowania Herkiego, którego zachowanie, a także brak poparcia mojej strony, ostatecznie wskazuje na to, że jestem tu tzw"osobą bez mebli" czyli persona non grata. Nie mówię tu o osobach typu Artur czy Miki*, których szeroko pojętą pogardę dla mnie, regularnie odczuwam, lecz o osobach, których traktuje za na prawdę dobrych kumpli. Cholernie mi szkoda, bo poznając Was wszystkich, na prawdę przeżyłem zajebiste(hehe, nawet słownik Opery nie podkreśla tego słowa jako błędne, więc przekleństwem chyba już nie jest
) chwile.
W tym miejscu proszę też Deleted User 804a o usunięcie konta "Szajba"(a także mojego drugiego konta, o którym Deleted User 804 chyba wie) z bazy danych Sanktuarium.
Tyle. Skończyłem. Trzymajta się.
*w tym miejscu zaznaczam, że nie mam zamiaru nikogo obrażać.
W tym miejscu proszę też Deleted User 804a o usunięcie konta "Szajba"(a także mojego drugiego konta, o którym Deleted User 804 chyba wie) z bazy danych Sanktuarium.
Tyle. Skończyłem. Trzymajta się.
*w tym miejscu zaznaczam, że nie mam zamiaru nikogo obrażać.
już nie mam tu najwięcej postów

YCH
to chyba o mnie.
to Ty chyba faktycznie bardzo czuły jesteś. Fuck, co za brednieSzajba pisze:Nie mówię tu o osobach typu Artur czy Miki*, których szeroko pojętą pogardę dla mnie, regularnie odczuwam
czemu w ogóle pisałeś tutaj po 27 sierpnia?
Przyjmuję zakłady: "kiedy wróci Szajba". Dla siebie biorę TYLKO 5% wartości zakładu. 
Osobiście stawiam dwa tygodnie.
Osobiście stawiam dwa tygodnie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Miesiąc, góra półtora.
Jej, co się tam działo na tym zlocie?
Arczi darzy Szajbę pogardą? niemożliwe
Igor, dajże spokój..
Arczi darzy Szajbę pogardą? niemożliwe
Igor, dajże spokój..
oj. działo się. prawie był fajt.
na szczęście tylko PRAWIE (ku rozczarowaniu chyba wszystkich obecnych forumowiczów poza mną
)
na szczęście tylko PRAWIE (ku rozczarowaniu chyba wszystkich obecnych forumowiczów poza mną
-
szatanista
- -#Long distance runner

Rotfl, Szajba zegna sie dwa razy na jednej stronie
niezle 
Trudno Szajba żeby ktoś cię poparł jak zachowałeś się jak ostatni debil, najpierw robisz cyrki a potem nie umiesz się z tego wytłumaczyć, tylko przysyłasz do mnie jakichś 2 ochroniarzy. Jesteś szczytowo żenującym człowiekiem i cieszę się, że mogłem się przyczynić do twojego odejścia z tego forum 
ej, ja też nie chciałem żeby się ktokolwiek biłMarysia pisze:na szczęście tylko PRAWIE (ku rozczarowaniu chyba wszystkich obecnych forumowiczów poza mną)
mnie się nie chce o tej sprawie pisać, uważam że w tym przypadku (zaznaczam to wyraźnie) Szajba spartolił sprawę totalnie i marnie wypadł w moich oczach (oczywiście nie zakładam, że się tym przejmie, wręcz uzna to pewnie za komplement