??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]

Post autor: Abstract »

Z każdym info jestem coraz bardziej podjarany :p Jeśli jeszcze do tego Volbeat byłby na supporcie to byłby chyba koncert życia :D
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Jeśli jeszcze do tego Volbeat byłby na supporcie to byłby chyba koncert życia :D
Mam dość pewne informacje, że supportem będzie właśnie Volbeat. :B
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Wiesz co Ci zrobię jak te przypuszczenia się nie potwierdzą? :D
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Mam nadzieję, że się potwierdzą. :lol:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

A kiedy to będzie wiadomo?
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Jeśli Metallica ma grać jakiekolwiek koncerty gdziekolwiek w styczniu-lutym-marcu to potwierdzą to zapewne w październiku, najpóźniej w listopadzie. Wtedy też się okaże ile prawdy w tym co mówili Budziolowi. Supporty, jak to do tej pory było, zapewne pojawią się krótko po potwierdzeniu. Ja bym wolał Lamb of God i Gojire/ Mastodon na supporty niż Volbeat

Budziol - o ilu koncertach słyszałeś?
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 9:17 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

yankes pisze:Ja bym wolał Lamb of God i Gojire/ Mastodon na supporty niż Volbeat
Mastodon jak najbardziej.
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Budziol pisze:ja oprocz STREFY mam to info od miesiaca z Urzedu Miasta Lodzi, gdzie pracuje moj znajomy, wiec mysle ze jest dosyc pewne.
A w strefie juz nawet uzysklaem info o cenie biletow, wiec raczej te rozmowy na zaawansowanym etapie juz sa :)
w zeszłym roku w strefie też dowiedziałem się o cenach biletów AC/DC więc wiesz...

Nie jarajcie się, i tak nic z tego nie będzie, miasto bedzie sie bało dać taki koncert na hale nówkę. To że trwają rozmowy nic nie potwierdza. Live Nation ma w zwyczaju odsprzedawanie koncertów, wiec jak sie nawet dogadają to mogą go oddać niemcom. Dla LN to czysty zarobek - dali małą zaliczke, pogadali i za np. dwukrotność zaliczki oddają prawa do koncertu komuś innemu i pasi.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

160zl plyta. Ile koncertow nie wiem ale raczej nie jeden, bo za duzo chetneych, a hala musi na isbie zarabiac ;)
El Dorado

Cena też z kosmosu wyjęta. Poza tym, nikt nie może zdradzać takich informacji bo od razu wyleciałby z pracy, współczuję, że wierzycie w takie ploteczki :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Pan Tobiasz wie najlepiej...

po prostu plotka to byla miesiac temu, teraz juz tylko czekaja na bilety wlasciwie.
Dokladnie ta sama sytuacja byla z DM. Wpierw tajemnica, ale tydzien przed sprzedaza biletow jak juz wszyscy wiedzieli rowniez dostalem od tego goscia info o cenie i jak najbardziej sie zgadzalo
El Dorado

Tak, bo to nielogiczne dać taką cenę niską. Rammstein za 187, a potem 209, sie wyprzedał to metallica nawet za 400 zł sie wyprzeda. 160 zł/płyta to postrzelenie sobie stopy.

Ja bym marzył o metallice w Łodzi, poważnie, ale Wy juz sie napalacie tak, jakby to było 110% pewne. Nie jest i dopóki nie będzie podane tego koncertu nie ma :D

Tak jak pisałem, juz w zeszłym roku pan ze strefy biletów mówił mi, że w marcu 2009 miało być u nas i AC/DC i Metallica na 100% i jakoś nie wyszło. Wtedy też pisałem tutaj o tym z podnieceniem, też mnie wyśmiano i niestety się potwierdziło.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

dlatego mowie ze info potwierdza tez osoba z UMŁ a jak wiadomo wspolpracuja z ARENA

ponoc taka ma byc cena, dlatego powiedzial ze radzi zagladac na strone bo jak bilety sie pojawia to zejda w moment. Bilety zeszlyby i po 500zl, ale przeciez trzeba znac jakis umiar
DM to tez legenda, a cena biletow tez w granicach 160-170zl.
Pozyjemy zobaczymy. Dopoki nie zobacze biletow w sprzedazy, to tylko plotka, ktora jednak mam nadzieje ze sie spelni :)
El Dorado

Budziol pisze:DM to tez legenda, a cena biletow tez w granicach 160-170zl.
176 najtańsze, na sektory, płyta 187....
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Tobink ma sporo racji w tym co pisze. Ja, po tegorocznej nauczce z koncertami AC/DC i Metallici w Polsce i pewnych na 100% źródłach nie uwierzę w żadne tego typu przecieki dopóki nie zobaczę potwierdzenia na stronie Mety i LiveNation
El Dorado

Wreszcie jakiś mądry post!

Bo Ci przytakuje ;)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 10:47 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

wiadomo ze ja tez.
Plotka to zawsze plotka.
W DM w Lodzi tez uwierzylem tak naprawde wtedy jak pokazaly sie bilety w sprzedaży
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

El Dorado

Czyli po prostu na łamach prasy walnęli plote :D
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

Plotkowanie odróżnia się od pogłoski. Plotka różni się od pogłoski treścią – plotka dotyczy zawsze ludzi, natomiast pogłoska dotyczy raczej zdarzeń i może dotyczyć ludzi. Pogłoska i plotka różnią się również wiarygodnością. Pogłoska zazwyczaj jest prawdziwa, natomiast plotka jest w dużej mierze produktem fantazji wysnutej z wątłych poszlak, zależnej od indywidualnych zainteresowań, dowolnie rozbudowywanych w ogólniejszą pozorną informację.

Plotkowanie jest zachowaniem postrzeganym negatywnie, jednakże bardzo powszechnym (badania wykazują, że 70% prywatnych konwersacji poświęcanych jest plotkowaniu). Analizy dyskursu wskazują, że uczestnicy stosują wiele strategii zabezpieczających ich przez wizerunkiem plotkarza, zanim przejdą do oceny nieobecnej osoby.

Pomimo swej negatywnej reputacji plotkowanie pełni wiele pożytecznych funkcji, do których zalicza się – funkcję wpływu społecznego, funkcję informacyjną, funkcję podtrzymywania więzi oraz funkcję rozrywkową.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Zablokowany