14/08/2010 - IM - Węgry [polska flaga]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
14/08/2010 - IM - Węgry [polska flaga]
No właśnie....
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 7:33 pm przez IM_Power, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [polska flaga]
NO WŁAŚNIE
MUSIMY POKAZAĆ KTO RZĄDZI
MUSIMY POKAZAĆ KTO RZĄDZI
NO TAK, teraz kilka miesięcy będziemy sobie dywagować o fladze "która nigdy nie powstanie..." Chyba, że się (znów) mylę i ... przyznam,- chciałbym się w tym wypadku mylić, rozczarowawszy się pozytywnie !!!
Zrobić potężną flagę z polskim godłem byłoby super i tyle, nawet z pobudek "narodowo - ambicjonalnych" a historycznie Polacy i Węgrzy to przecież "dwa bratanki", więc zbytniej konsternacji na festiwalu by chyba nie było. 
Tzn ja i moje kumple tak czy siak będzie mieli we własnym zakresie, ale jakąś większą akcję też wesprzemy
Mnie tam (chyba) nie będzie
- ale akcję wesprę!
Gdyby każdy z ' naszej ' grupy jadącej do Budapesztu złożył się pieniężnie to myślę że można by zrobić taką dużą flagę jaka była choćby na koncercie w Warszawie. Potrzeba chęci.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Macie mój miecz. Chociaż budżet trochę ograniczony i mieszkam na odludziu, to na pewno w miarę swoich możliwości postaram się pomóc.
Do koncertu jeszcze trochę czasu, jeśli nie zlekceważymy to fajnie byłoby coś przyszykować.
Czy orientujecie się jakie są koszta wykonania takiej flagi/transparentu?
I jak ją widzicie? Mam na myśli wielkość, ewentualne napisy, malunki?
Jeżeli ma być jakaś grafika - to czy jest wśród nas albo znajomych ktoś uzdolniony plastycznie, kto mógłby się tego podjąć?
Może niektóre pytania wydają się wam głupie, ale nie mam jeszcze doświadczenia w takich przedsięwzięciach, chciałbym się co nieco dowiedzieć..
Do koncertu jeszcze trochę czasu, jeśli nie zlekceważymy to fajnie byłoby coś przyszykować.
Czy orientujecie się jakie są koszta wykonania takiej flagi/transparentu?
I jak ją widzicie? Mam na myśli wielkość, ewentualne napisy, malunki?
Jeżeli ma być jakaś grafika - to czy jest wśród nas albo znajomych ktoś uzdolniony plastycznie, kto mógłby się tego podjąć?
Może niektóre pytania wydają się wam głupie, ale nie mam jeszcze doświadczenia w takich przedsięwzięciach, chciałbym się co nieco dowiedzieć..
Westwards, the tide!
doświadczenie to mamy 
robilem przecież z Jackiem na Gwardie na urodziny Bruca.
Tamta ogromna kosztowała jakoś ponad tysiaka z tego co pamiętam
ale taka flaga na wyjazd to paranoja. Przykryjemy Węgrów swoją flagą ?
trochę to bezczelne. Owszem małe flagi która zawisną na barierkach mile widziane, ale z dużą według mnie większego sensu nie ma
robilem przecież z Jackiem na Gwardie na urodziny Bruca.
Tamta ogromna kosztowała jakoś ponad tysiaka z tego co pamiętam
ale taka flaga na wyjazd to paranoja. Przykryjemy Węgrów swoją flagą ?
trochę to bezczelne. Owszem małe flagi która zawisną na barierkach mile widziane, ale z dużą według mnie większego sensu nie ma
Flaga to wg mnie bardzo fajna opcja, pewnie niejeden weźmie swoją prywatną polkę, ale ja tak sobie myślałem o koszulkach z jakimś napisem no i albatrosem na plecach oczywiście 
już lepiej koszulki, niż robić wielka flagę Polski na Węgrzech 
Steve pisze:Flaga to wg mnie bardzo fajna opcja, pewnie niejeden weźmie swoją prywatną polkę, ale ja tak sobie myślałem o koszulkach z jakimś napisem no i albatrosem na plecach oczywiście
Z tym, że ja mam na plecach wymienionych członków zespołu i napis Welcome To Poland :>
no na Węgry napis welcome to Poland odpada 
dokladnie wielka flaga na koncert na wegrzech to moim zdaniem takie troche wpieprzanie sie w buciorach do czyjegos domu. Mala flaga indywidualna wystarcza/ koszulka polski. Jak chcecie zeby zespol wiedzial ze sa fani z polski to sie nie martwcie oni bardzo dobrze wiedziec beda. A po co wchodzic w zatarg z miejscowymi - beda wlasnie opowiadac jak to bydlo z polski przyjechalo i im caly widok jakas szmata zastawilo - bo tak to obiektywnie bedzie wygladalo!
dobrze mówi, jak coś to niewielka we własnym zakresie.Szymon pisze:dokladnie wielka flaga na koncert na wegrzech to moim zdaniem takie troche wpieprzanie sie w buciorach do czyjegos domu. Mala flaga indywidualna wystarcza/ koszulka polski. Jak chcecie zeby zespol wiedzial ze sa fani z polski to sie nie martwcie oni bardzo dobrze wiedziec beda. A po co wchodzic w zatarg z miejscowymi - beda wlasnie opowiadac jak to bydlo z polski przyjechalo i im caly widok jakas szmata zastawilo - bo tak to obiektywnie bedzie wygladalo!
No dobrze ze to powiedziałeś Budziol bo własnie nie chciałem nikomu skrzydełek podcinać ale też mi sie wydaje ze robienie wielkiej flagi PL na koncercie zagranicznym to troche nie tego
Nie ładnie było by z naszej strony
Ale KAżdy powinien mieć mała podrecznąto że musimy zaznaczyćswoją obecność Oczywiste !!
Jestem za składka na koszulki dzieki którym sie rozpoznamy
fajna sprawa
Ale KAżdy powinien mieć mała podrecznąto że musimy zaznaczyćswoją obecność Oczywiste !!
Jestem za składka na koszulki dzieki którym sie rozpoznamy
jeśli już to może białe?
i oczywiście porządnie wykonane
i oczywiście porządnie wykonane
,,Sanctuarium onThe Road''
:D:D
A na przodzie mógłby zostać ten motyw z Wasted Years tylko zamiast "Wasted Years" dać coś w stylu "Thirty Years!" lub coś innego 'la "Polish Fans On Tour" czy coś z Sanktuarium.
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

A białoczerwonych czapek-cylindrów, szalików i pomponów nie bierzemy? 
A może coś w stylu:

na koszulkach?Lengyel, magyar – két jó barát