14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]

Wszystko na temat nowego tournee

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Krakowa ]

Post autor: czester52 »

Bardzo przepraszam za zamieszanie jakie sprawiłem zgłaszając się na transport z Krakowa. Przyznaję, że zrobiłem to w momencie euforii, spowodowanej wieścią o koncercie w Budapeszcie. Moje zachowanie było poniekąd nieodpowiedzialne i dziecinne, za co również przepraszam. Przyznaję, że wcześniej umawiałem się z IRONSPARTANEM na ten wyjazd, ale w natłoku informacji, najzwyczajniej w świecie zapomniałem o tym. Wiem, że te argumenty nie tłumaczą i nie usprawiedliwiają mojego zachowania, dlatego pragnę wyrazić skruchę i ubolewanie, że przeze mnie, co po niektórzy stracili cenny czas. Dlatego jeszcze raz przepraszam i oświadczam, iż nie postaram się z całych swoich sił, pomimo przeciwności losu, jakie mogą się pojawić, pojechać na koncert z WROCŁAWIA. Postaram się również, nie wprowadzać niepotrzebnie ludzi w błąd i podawać tylko rzetelne i przemyślane informacje.

Jako, że jestem osobą, która stara się przyznawać do swoich błędów i niepowodzeń, wystosowałem tego posta, gwoli wyjaśnienia całej sprawy. Przepraszam również za wszelkie ewentualne błędy, jakie mogły powstać w tym poście.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

i to się nazywa być w porządku :)
tak czy siak do zobaczenia w Budapeszcie 14 sierpnia :)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Z drugiej strony to trochę tego nie kumam. Temat wyjazdu z Krakowa jest już kilka dni i teraz IRONSPARTAN się obudził? Chciałeś to ukryć czy jak? Normalne jest, że jak się pojawia opcja wyjazdu to ludzie się zapisują. A ty raban podniosłeś jakby świat się kończył...
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Rzecz w tym, że Adrian nas (część osób, znajomych) zapisał na wyjazd z Ironspartanem a większość o tym nie wiedziała nawet. Bądź co bądź ja również przepraszam, z listy już się odwołałem zwyczajnie z tego względu, że wyjazd z Wrocławia jest dla mnie dużo lepszym rozwiązaniem, niż zapinać jeszcze do Krk.

Pozdrawiam serdecznie.
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

Steve pisze:Rzecz w tym, że Adrian nas (część osób, znajomych) zapisał na wyjazd z Ironspartanem a większość o tym nie wiedziała nawet

Pozdrawiam serdecznie.
Przepraszam bardzo, ale nie zapisywałem nikogo oprócz siebie. Zrobił to krynio czyli IM_Power.
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

No chyba, że tak w każdym razie nikt nie wiedział, że został na taki wyjazd zapisany.
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

przepraszam ,ale nie wiedziałem że będzie transport z Wrocławia, skąd miałem wiedzieć ,myślałem że trasport z Krakowa jest jedynym, jeśli zrobiłem zamieszanie to przepraszam,ale przecież ta lista i tak jest tylko umowna, nic narazie nie wpłacałem,ale mimo to sorry

w sumie moja wina bo mogłem się spodziewać że z Wrocławia coś będzie ,ale byłem w gorącej wodzie kąpany
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

dobra bylo minelo, myslalem ze wczesniej Maciek z Wami rozmawiał, że będzie organizował busa

teraz już wszystko jasne, dwa tematy, jest porządek
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

no bo rozmawiał !

ścałe zamieszanie wynikło z tego ,że ja myślałem że Spartan jednak jedzie do Udine
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

no bo jedzie, a właściwie leci, ale co z tego?
to poważny człowiek i chyba faktycznie zbyt pochopnie podejmowaliście decyzje.
Tak jak napisałem, było minęło
voyas
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: voyas »

Witam, jestem na tym forum nową osobą, nie znam ludzi, w związku z czym prosiłbym na udzielenie mi odpowiedzi na parę pytań. Jako że jeszcze nigdy nie byłem na koncercie Maiden, strasznie się jaram wizją wyjazdu do Budapesztu, widzę jednak, że powstało zamieszanie związane z organizacją dwóch różnych przejazdów, więc nie chce wprowadzać jeszcze większego zamętu ;-) Czy jest więc prawdopodobne że ktoś będzie organizował wyjazd z Warszawy? Jaka jest atmosfera na takim wyjeździe i czy łatwo się tam odnaleźć osobie która nikogo nie zna? Z góry dzieki za jakieś odpowiedzi, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

atmosfera jedyna w swoim rodzaju ;)
my też znamy sie glownie tylko z forum
my raczej z Wawy wyjazdu nie bedziemy organizowac wiec zapraszamy do wyboru z dwoch opcji ktore mamy :)
Awatar użytkownika
piter
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: piter »

z Warszawy jest bardzo dobry dojazd PKP do Krakowa - i nie musi wychodzić drogo bo się można załapać na bilety weekendowe i inne promocje - w zależności od wybranej wersji przejazd trwa od 2.5 h do 4.5 h więc i tak szybciej niż jakimkolwiek autobusem a piwo w Krakowie tańsze niż Wawie i jest parę klimatycznych miejsc.
więc zapraszam wszystkich Warszawiaków pod Wawel
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Cholera , wziąłbym do Budapesztu dziewczynę jeszcze swoją tylko że ona jest ' nie z tych klimatów ' i po prostu chciała by zobaczyć jak to jest na tak wielkim koncercie i przy okazji wybrać się gdzieś. Tylko teraz nie wiem jakby droga ekipa sanktuarium to odebrała i w ogóle żeby się najdroższa moja nie przeraziła :P Zresztą ja stąd raczej też nikogo nie znam i też się trochę martwie : D
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

osobiscie tez malo kogo znam ;)

powiem tak, nieraz ze mna jechala nieprzekonana do konca osoba do MAIDEN
i po koncercie, nagle zaczynala sluchac i na pamiec cala dyskografie znac :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Zakup dziewczynie całą dyskografię Kevinie 18 - to będzie przełom w jej życiu.... :dance:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

a ja myślę ze lepiej zacząć od pokazania koncertu

rzucają na kolana nawet laika ;)
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Nie no ja cholera wziąłbym ją do tego Budapesztu z nami tylko po pierwsze sam mam pewne obawy bo a ) nikogo tu praktycznie nie znam b ) Nie wyglądam jak przeciętny fan Iron Maiden tylko raczej jak zwykły chłopak nie mający związku z muzyką metalową i nie chciałbym być potraktowany jak ktoś kto pomylił wyjazdy c ) Nie wiem jakbyście zareagowali na taką 'zakochaną parę jadąca na koncert Maidenów : P

RALF - Kobita troszkę Maidenów zna bo coś tam jej pokazywałem ich przed koncertem w Warszawie no i stwierdziła ostatnio że sama chciałaby przeżyć coś takiego : P Może uda mi się ją wyrwać ze szponów Techniawy ! :dance:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

3/4 autobusu nie wygląda jak rasowi fani MAIDEN ;)
trzeba być tolerancyjnym :)
powiem tak jak bym sie na Twoim miejscu nie zastanawiał bo przeżyjecie niesamowita przygodne, która zapamiętacie do końca życia! :)

nie zastanawiaj się chłopie ! ;)
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Nie no masz absolutną racje , trzeba się wybrać. Wacken to za mało :D Mam nadzieję że atmosfera będzie przyjemna ; p Mam nadzieję że uda się z kimś z ekipy spotkać wcześniej w Krakowie przy okazji bo okolice przyjemne : P
www.last.fm/user/darkfuneral18
ODPOWIEDZ