Ozzy Osbourne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
TheXFactor
Re: Ozzy Osbourne
i dał ktos tej płycie troche czasu?
ja dałem i stwierdzam ze jest zajebista!!!!!!!!!!!!!!:D
ja dałem i stwierdzam ze jest zajebista!!!!!!!!!!!!!!:D
dałem wystarczająco. ciulnia na maksa. obok down to earth nawet nie można jej położyć bo wstyd.TheXFactor pisze:i dał ktos tej płycie troche czasu?

"Scream" track listing:
01. Let It Die
02. Let Me Hear You Scream
03. Soul Sucker
04. Life Won't Wait
05. Diggin' Me Down
06. Crucify
07. Fearless
08. Time
09. I Want It More
10. Latimer's Mercy
11. I Love You All
12. Jump The Moon (Japan-edition bonus track)
13. One More Time (iTunes pre-order bonus track)
cały album do przesłuchania:
http://www.myspace.com/ozzyosbourne
Zaskakująco dobra ta płyta. Na kolana może od razu nie rzuca, ale słucha się tego przyjemnie. Nie spodziewałem się po Ozzym, że jeszcze coś takiego nagra.
I swoja drogą takie coś to ja rozumiem, płyta dostępna legalnie w internecie, można spokojnie posłuchać przed ew. zakupem.
I swoja drogą takie coś to ja rozumiem, płyta dostępna legalnie w internecie, można spokojnie posłuchać przed ew. zakupem.
taaa, w jakości takiej, że uszy bolą.
No już bez przesady, spokojnie wystarcza do rozeznania się w oferowanym materiale.
ja się tylko zorientowałem, że Soul Sucker to miazga, na resztę nie starczyło mi cierpliwości. I szkoda się katować i szkoda czasu
ale Soul Sucker-
Potęga na miarę Facing Hell, Maiden od 7 lat nie nagrało tak dobrego kawałka (i nie nagra zapewne)
ale Soul Sucker-
-
AnarchyMen
- -#Invader

jeju aż uszy bolą , to nie dla mnie taka jakość
Ozzy - Teledysk "Let Me Hear You Scream"
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuse ... apped=true
Kolejny po Slayerze beznadziejny teledysk. Dobrze, że Behemoth skończył robić zdjęcia do kolejnego.
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuse ... apped=true
Kolejny po Slayerze beznadziejny teledysk. Dobrze, że Behemoth skończył robić zdjęcia do kolejnego.
nie mogę się uwolnić od tej płyty!
jak widać pozbycie się zacka bardzo odświeżyło muzykę. wielkiej różnicy nie słychać ale trochę mniej mnie ten wioślarz tenerwuje (bo wyjątkowo drażni mnie styl zacka....). ale srać na gitary- ozzy mistrz! wszystko ma niesamowitego kopa. a diggin' me down to jeden z jego najlepszych kawałków w historii.
słychać, jest ciężejMatek pisze:wielkiej różnicy nie słychać
Nigdy ozziego nie lubiłem jakoś specjalnie, do niedawna No More Tears trawiłem, potem doszło Down To Earth. A teraz dzięki tej nowej z Ozzmosis się zaprzyjaźniłem i Black Rain słucham.. ale cienki jest
Dla mnie nowego gitarzystę Ozziego dzielą do Zakka miliardy lat świetlnych. Strasznie to słychać na tej płycie po tym jak w niektórych momentach nieudolnie stara się kopiować styl grania. Ale mogę być lekko stronniczy bo uwielbiam Zakka
Na razie nie mam ulubionego kawałka. Zobaczymy jak płytę pokatuję z tydzień.
ozzy w którymś z wywiadów wspominał że ma sporo materiału zakka i jeszcze nei wie czy z niego skorzysta. może momenty w których gus kopiuje styl to właśnie riffy napisane przez zakka?
poza tym płyta byłaby jeszcze lepsza jakby tych wylde'owych zagrywek nie było
ale mogę być lekko stronniczy bo rzygam zakkiem i jego stylem 
hehehehe tośmy sobie pogadaliMatek pisze:ale mogę być lekko stronniczy bo rzygam zakkiem i jego stylem
ja tam zacka bardzo lubialem u Ozza. let it die kupuje od 1 do ost dzwieku 
- Mike Patton
- -#Trooper

Płyta zajebista! Nie spodziewałem się tak dobrej płyty po tym starym dziadzie
Chyba na dobre mu wyszło wymienienie perkusisty i gitarzysty...
-
Deleted User 622
Az tak bym nie przesadzał, ale faktycznie Gus jest bardziej wszechstronnym gitarnikiem.tomtomala pisze:Dla mnie nowego gitarzystę Ozziego dzielą do Zakka miliardy lat świetlnych
Właśnie słucham tej płyty pierwszy raz i zrobiła na mnie świetne wrażenie. Nie słychać jakiejś specjalnej różnicy między Gus'em, a Zakk'iem. Za to bardzo podoba mi się gra basisty. Wokale Ozzy'ego też pasują, bo wyraźnie odszedł od swojego "jęczenia". Mam nadzieję, że po 10, 50 i po 100 przesłuchaniu dalej będzie świetnie brzmieć.
-
Deleted User 4432
ja też nei przepadam za jego grą , zwłaszcza live gdzie wydaje mi się - stara się wszędzie wtrącać jakieś szpanerskie przygrywki . ciężko mi dokładnie wytłumaczyć co mi się nie podoba gdyż obca jest mi terminologia muzyczna.Matek pisze:ale mogę być lekko stronniczy bo rzygam zakkiem i jego stylem
w ogóle to dziwna sprawa z tym albumem , ozzy solo to była kiedyś jedna z moich ulubionych kapel a teraz w ogóle nie mam ciśnienia żeby przesłuchać 'scream'
ale faktem jest , że koszmarnie się zawiodłem na 'black rain' dlatego teraz wydaje mi się , że otrzymam album na podobnym poziomie i będę na silę wyszukiwał jakichś momentów które nie są takie złe 'bo przecież to ozzy' . po prostu moja cierpliwość się skończyła ozzy - powinieneś mnie rozkurwić nowym materiałem .