Mój pierwszy utwór...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mój pierwszy utwór...
Przecież 4fun puszczał regularnie Maiden, czego się dziwsz? Nawet ostatnio puszczali Benka bez intra 
Phantom of the Opera - kolega mi podesłał link do tego utworu zagranego na koncercie Live at the Rainbow... Kiedy rozpoczęła się solówka, zmieniło się moje dotychczasowe życie. Słuchałam tego przez 3 dni na okrągło (i dalej jest jedną z moich ulubionych piosenek), a potem zaczęłam poznawać inne piosenki i zaczęła się moja wielka miłość do Iron Maiden, która trwa do dnia dzisiejszego.
Moim pierwszym był Rainmaker. Od tego kawałka na poważnie zacząłem interesować się metalem. Rainmaker jest dowodem że Ironi dalej są w świetnej formie i tworzą coś nowego.
Moją pierwszą piosenką Maiden było The Nomad. A potem przegrałam sobie, pamiętam, że jeszcze na kasetę, całe Brave New World i się zakochałam. Słuchałam kasety w kołko, jak wyjeżdzałam to zawsze z walkmanem, potem przegrałam resztę. To były czasy
To był w ogóle mój początek słuchania metalu, tego samego dnia usłyszałam jeszcze Como estais amigos i If I could fly Helloween'a
To był w ogóle mój początek słuchania metalu, tego samego dnia usłyszałam jeszcze Como estais amigos i If I could fly Helloween'a
"Just like a mirror reflecting the moves of your life and in the river reflections of me"
Ogólnie zaczeło się od płyty Dance Of Death która leciała u kumpla, ale pierwszym świadomie usłyszanym kawałkiem było Aces High z LAD, którą w wersji 2CD kupiłem nową za 35,- (musieli mieć jakiś błąd bo na pudełku pisało 57,- i byłem miło zaskoczony przy kasie) 
Od dziecka w domu słyszałem Iron Maiden, ponieważ mój tato również jest fanem i to od niego się zaraziłem Maidenami.
W domu często leciało głośno Iron Maiden, ale pierwszy utwór który pamiętam to The Wicker Man, na żywo
W domu często leciało głośno Iron Maiden, ale pierwszy utwór który pamiętam to The Wicker Man, na żywo
Ostatnio zmieniony wt lut 02, 2021 7:04 pm przez MaidenFan, łącznie zmieniany 1 raz.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Taa... Na pewno , ani razu sie nie spotkałem z "Ajenami " na 4funtv , a uwierzcie mi , czasami oglądamvyrus pisze:Przecież 4fun puszczał regularnie Maiden, czego się dziwsz? Nawet ostatnio puszczali Benka bez intra
Heh, zadroszcze Ci, mój ojciec słucha tylko tego idiotycznego rapu, czy hip-hopu, w którym ciągle nawijają o jarania, je***u policji i innych takich rzeczach.MaidenFan pisze:ponieważ mój tato również jest fanem
A moim pierwszym utworem IM jaki słuchałem to nie pamiętam, ale widziałem teledysk na mtv, już nie pamiętam jaki to utwór.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Szynszyl pisze:Heh, zadroszcze Ci, mój ojciec słucha tylko tego idiotycznego rapu, czy hip-hopu, w którym ciągle nawijają o jarania, je***u policji i innych takich rzeczach.MaidenFan pisze:ponieważ mój tato również jest fanem
A moim pierwszym utworem IM jaki słuchałem to nie pamiętam, ale widziałem teledysk na mtv, już nie pamiętam jaki to utwór.
No nie , 4funtv , MTV . Co jeszcze , może Viva ?
Maideni za wiele teledysków nie mają, chyba, że jakiś z 'Visions of the beast'Szynszyl pisze:[A moim pierwszym utworem IM jaki słuchałem to nie pamiętam, ale widziałem teledysk na mtv, już nie pamiętam jaki to utwór.
Po pierwsze ziomuś, to się nie spinaj.Cezarek1998 pisze:No nie , 4funtv , MTV . Co jeszcze , może Viva ?
Po drugie, po co cytujesz posta nad sobą?
Po trzecie, nie pamiętam dokładnie na czym widziałem, mam większe zmartwienia niż oglądanie teledyskami, od rana do wieczora muszę handlować narkotykami na drugim końcu miasta, Ty tego nie zrozumiesz dzieciaku.
Ostatnio zmieniony wt lip 13, 2010 9:02 pm przez Szynszyl, łącznie zmieniany 1 raz.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie umiesz nic innego , tylko podniecać się ziółkiem ??Szynszyl pisze:Po pierwsze ziomuś, to się nie spinaj.Cezarek1998 pisze:No nie , 4funtv , MTV . Co jeszcze , może Viva ?
Po drugie, po chuj cytujesz posta nad sobą?
Po trzecie, nie pamiętam dokładnie na czym widziałem, mam większe zmartwienia niż oglądanie teledyskami, od rana do wieczora muszę handlować narkotykami na drugim końcu miasta, Ty tego nie zrozumiesz dzieciaku.
Lepiej zedytujSzynszyl pisze:Po drugie, po chuj
Podniecać? Człowieku ja nie mam żadnego ziółka, nic nie biorę, ani nie palę, handluje, by utrzymać córkę, tyle. Koniec na ten temat, nie poruszam już więcej tematów narkotyków.Cezarek1998 pisze:Nie umiesz nic innego , tylko podniecać się ziółkiem ??
Zedytowałem ;dmolojuh pisze:Lepiej zedytuj
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Dobra , spoko , zapomnijmy o całej sprawie , ale wkurza mnie jak ktoś mnie przezywa ponieważ jestem ... młody .
Cezarek1998, Luzik 
A co do tematu, to sobie przypomniałem, że to nie było na MTV, tylko kolega mi puścił kasetę.
A co do tematu, to sobie przypomniałem, że to nie było na MTV, tylko kolega mi puścił kasetę.
Generalnie Cezarek1998 nie miał racji mówiąc, ze Ironów nie puszczają na MTV, Vivie i tego typu stacjach. Rzadko, bo rzadko ale zdarza się.. Ostatnio przełączając programy natknąłem się na Rainmakera na 4fun.tvSzynszyl pisze:A co do tematu, to sobie przypomniałem, że to nie było na MTV
Ja również widziałem Maidenów na jakimś kanale.
Dawniej leciała piosenka chyba z Blazem, z teledyskiem, że Eddie próbował zniszczyć jakiś samochód, czy coś takiego, nie znam tytułu, ponieważ nie lubię Maidenów z Blazem.
Dawniej leciała piosenka chyba z Blazem, z teledyskiem, że Eddie próbował zniszczyć jakiś samochód, czy coś takiego, nie znam tytułu, ponieważ nie lubię Maidenów z Blazem.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ja narazie spotkałem sie a Iron'ami na kanale Rebel:Tv
No jasne przecież zmyślamCezarek1998 pisze:Taa... Na pewno , ani razu sie nie spotkałem z "Ajenami " na 4funtv , a uwierzcie mi , czasami oglądamvyrus pisze:Przecież 4fun puszczał regularnie Maiden, czego się dziwsz? Nawet ostatnio puszczali Benka bez intra