The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: The Final Frontier
FAKE 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- dostoevsky
- -#Assassin

Mówiłem, że fake.desert-rider pisze:Podeślij, sprawdzimyŻukis pisze:ściągam jeśli to fake zabije gościa jak ktoś chce wysle na priva
łetam zabić ich wszystkich lamusy jedne
Avril... koleś zabił 
fake u mnie 
-
Deleted User 804
Jeśli do dnia premiery nie wycieknie to też będę musiał kupić w ciemno. Jedyna różnica czy będzie trzeba zasuwać w dniu premiery do sklepu niezależnie od pogody itp. czy też będzie można spokojnie kupić w jakimś wolniejszym dniuVeyron pisze:Co nie zmienia faktu, że znam osoby, które kupują zupełnie w ciemno, ale po przesłuchaniu jednego kawałka![]()
W reklamie empiku dostałem dziś że do wtorku wydanie limitowane za 70 pln
A normalne ile ?Deleted User 804 pisze:Jeśli do dnia premiery nie wycieknie to też będę musiał kupić w ciemno. Jedyna różnica czy będzie trzeba zasuwać w dniu premiery do sklepu niezależnie od pogody itp. czy też będzie można spokojnie kupić w jakimś wolniejszym dniuVeyron pisze:Co nie zmienia faktu, że znam osoby, które kupują zupełnie w ciemno, ale po przesłuchaniu jednego kawałka![]()
W reklamie empiku dostałem dziś że do wtorku wydanie limitowane za 70 pln
Swoją drogą wątpię żeby ten koleś miał to wydanie. Już kilka płyt z takim szkiełkiem widziałem więc równie dobrze można wydrukować okładkę, wstawić i za szybką nie widać czy to oryginał
Ja tam nie mam zamiaru ściągać niczego przed czasem zawsze to robiłem a teraz postanowiłem że poczekam do premiery, kupie przesłucham w spokoju i ocenie 
Wkrótce będzie też w sklepie... tak ciężko wytrzymać te kilka dni i jak cywilizowany człowiek kupić płytę w sklepie? Nie, bo przecież trzeba empetrójki ściągnąć i słuchać jakiejś trzeszczącej wersjidostoevsky pisze:Kwestia czasu... może już wkrótce będzie w sieci...
www.MetalSide.pl
- Alkochochlik
- -#Trooper

A z ciekawości, na torrentach sprawdzał ktoś?
Ja codziennie patrzę torrenty - nie ma jeszcze.
-
Robercikk
http://www.leakedalbums.co.cc/26/07/iro ... -download/
Niby tutaj jest ten album, ludzie w komentarzach piszą, że płyta jest super, ale jak ja klikam "Download now" to wyskakuje mi błąd, że to nie jest dostępne dla mojego kraju, spróbuj ponownie później...
Chociaż to dziwne bo "niby" niektórzy pobrali już ten album w lipcu
Niby tutaj jest ten album, ludzie w komentarzach piszą, że płyta jest super, ale jak ja klikam "Download now" to wyskakuje mi błąd, że to nie jest dostępne dla mojego kraju, spróbuj ponownie później...
Chociaż to dziwne bo "niby" niektórzy pobrali już ten album w lipcu
http://www.amazon.com/gp/product/B003YP ... 555&sr=1-1
troche inne sample
troche inne sample
- Alkochochlik
- -#Trooper

Hmm po samplach to np. The Man Who Would be King kojarzy mi się z Journeyman'em, a Talisman z Dream of Mirrors, Coming Home już mi się podoba, When the wild wind blowes, też jest narazie ciekawe, ale zaczynam mieć obawy że się rozczaruje.
- Alkochochlik
- -#Trooper

Te komentarze to chyba też fake, pod tamtym albumem...zbyt bardzo ogólnikowe. Poza tym jakby ten album tam był to byłby już też na innych serwerach, np. Rapid, czy Megaupload
przecież the talisman poza wokalem to czysty The legacy , nie wiem czy sobie jaja robią czy co mam nadzieje że kawałek po rozwinięciu będzie się różnił
- Alkochochlik
- -#Trooper

Nie, sorry, ale mi się jednak to jeszcze bardziej kojarzy z..."U przęśniczki siedzą(...)" 
sample w sumie są powiększone o kilka sekund (sample teraz mają ~30 sek), więc IMO w utworach 7 - 10 nic kompletnie nie wnoszą z powodu dodania właściwie dźwięków początkowych utworów do tego co słyszeliśmy już wcześniej, w Isle of Avalon niewiele (słychać parę słów śpiewanych przez Bruce'a). Natomiast co do Mother of Mercy i Coming Home to faktycznie trochę więcej możemy poznać klimat utworów, szczególnie CH mnie intryguje, podoba mi się tamtejszy wokal.
Ostatnio zmieniony pn sie 09, 2010 7:51 pm przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.