Dawno tu ich nie było...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dawno tu ich nie było...
zapraszamy na dłużej 
Dlaczego użytkownik VladTepes jest usunięty? Niektóre z jego starych wiadomości są ciekawe.
samousunięcia dokonał. nerwowo nie wtyrzymał 
Ha ha ha Stary Dobry VladTepes, kiedyś występował pod licznymi Nickai przywódców totalitarnych.
co wyprawiał wtedy.
jak to co. dobry przykład dawał swoją osobą. jako przestroga dla dzieci przed przywiązywaniem się zbytnim do netowej rzeczywistościBorys1978 pisze:co wyprawiał wtedy.
...ale ja mówię w pozytywnym tego słowa znaczeniu!!! 
to jest 'najpozytywniejsze' 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

...a dlaczego ja nie pojawiłem się na tej liście

Czas dopisać nowych/starych
Pierre_Dolinski
Thorgal
Deja-vu
Rogal
wojakwojak
Dziku
Clanowy (konto niby ma, ale coś rzadko o nim słychać)
Ralf (zapewne czyta)
Szajba
Nameless_Charlotte
LadyEvil
Adrian S.O.S.
Ancient Mariner
Widman
Devastator
Octavian
Michał
Kusy
Zdan
Vorgel
Pewnie jeszcze by się ktoś znalazł
Pierre_Dolinski
Thorgal
Deja-vu
Rogal
wojakwojak
Dziku
Clanowy (konto niby ma, ale coś rzadko o nim słychać)
Ralf (zapewne czyta)
Szajba
Nameless_Charlotte
LadyEvil
Adrian S.O.S.
Ancient Mariner
Widman
Devastator
Octavian
Michał
Kusy
Zdan
Vorgel
Pewnie jeszcze by się ktoś znalazł
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2026 10:00 am przez Zajzajer, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajzajer on the Road 2026:
- Caracalized
- -#Moonchild

Niektórych to sam akurat wyplewiłem, nie wiem czy jest sens ich liczyć nawet, kiedy są prawdopodobnie jedną i tą samą osobą, która ciągle tu spamuje w dwóch czy trzech tematach na krzyż xD
no niektórym sie nie chce pisac o muzyce niestety, jest tu kilku userów którzy spamuja w 2/3 tematach, jak juz spamować to idźcie na całość a nie xd
Deja-Vu to był fajny user bardzo idk czy go pamietasz? ma Sit w avatarku, nawet mi wysłał kiedyś płytę swojego zespołu w dwóch sztukach, dobre granie w stylu opeth/cynic
Deja-Vu to był fajny user bardzo idk czy go pamietasz? ma Sit w avatarku, nawet mi wysłał kiedyś płytę swojego zespołu w dwóch sztukach, dobre granie w stylu opeth/cynic
Zajzajer on the Road 2026:
Zdana dopisz.
A widman donosi pasiakowi.
A widman donosi pasiakowi.
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2026 10:00 am przez Geri666, łącznie zmieniany 1 raz.
Kam też dawno się nie pojawiał. Chyba Iga Świątek go dorwała.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie wiem czy do końca zrozumiałeś o co mi chodzi, ale nie będę w to brnął.Zajzajer pisze: ↑czw cze 11, 2026 4:14 am no niektórym sie nie chce pisac o muzyce niestety, jest tu kilku userów którzy spamuja w 2/3 tematach, jak juz spamować to idźcie na całość a nie xd
Nie kojarzę takiego usera, być może już się nie udzielał jak tu przyszedłem, a jak jeszcze się udzielał to może w tematach, w które nie wchodziłem.
I tak, jak można o Kamie tutaj zapominać? Być może ma zamiar jeszcze wrócić, bo się nie żegnał (nie musi właściwie), ale od miesięcy go tu nie ma.
Invader, zajmij się sobą, nie innymi 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Taki urok forow ze ludzie się nie żegnają tylko znikaja na dobre.
są tu też tacy, co się żegnają co kilka miesięcy, a potem wracająBon Dzosef pisze: ↑czw cze 11, 2026 7:32 pm Taki urok forow ze ludzie się nie żegnają tylko znikaja na dobre.
Temat Pożegnań ma ponad 30 stron.Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 11, 2026 7:32 pm Taki urok forow ze ludzie się nie żegnają tylko znikaja na dobre.
30 stron.
Strzelam, że ponad połowa tego to wzajemne napierdalanki userów 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller