Bruce Dickinson Audition Tapes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Bruce Dickinson Audition Tapes
Ostatnio znalazłem takie nagranie ... I nie za dużo o nim wiem
Mógłby mi ktoś coś więcej o tym powiedzieć ?
Re: Bruce Dickinson Audition Tapes
Nie do końca jestem pewny, ale to chyba pierwsze nagrania z Bruce'm, jeszcze testujące go jako ewentualnego wokalistę Maiden.... śpiewał tam parę numerów na próbę
To było po tym jak zwolnili Paula w 81 r . Zaprosili Bruce'a ktory jak wiemy był jeszcze wtedy w Samson do studia na przesluchanie , wymazali wokale Paula i nagrali te kawałki z wokalem Bruce'a . Nie trzeba dodawac ze im szczeki opadły jak usłyszeli efekt wiec Bruce dostal prace niemal od razu 
Who motivates the motivator
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

Trzeba przyznać, że Bruce na tych przesłuchaniach kapitalnie zaśpiewał np. Killers-rewelacjamatik pisze:wymazali wokale Paula i nagrali te kawałki z wokalem Bruce'a . Nie trzeba dodawac ze im szczeki opadły jak usłyszeli efekt wiec Bruce dostal prace niemal od razu ;
-)
Smells good
A zostały gdzieś oficjalnie wydane te nagranie?
Bo informacji o tym nie mogę znaleźć.
Bo informacji o tym nie mogę znaleźć.
oficjalnie nie zostały, ale na jutjubie znajdziesz.
Sam w sobie utwór jest świetny i Paul też go dobrze śpiewał, ale jednak ten początek z wydzieraniem się jest o wiele lepszy w wykonaniu Bruce'a. Najlepiej się zachowały wersje na żywo i one rzeczywiście niszczą!ARTUR MELOMAN pisze:Trzeba przyznać, że Bruce na tych przesłuchaniach kapitalnie zaśpiewał np. Killers-rewelacja
Tak Killers no i Wrathchild to demolka totalna w wykonaniu Bruce'aARTUR MELOMAN pisze:Trzeba przyznać, że Bruce na tych przesłuchaniach kapitalnie zaśpiewał np. Killers-rewelacja
Who motivates the motivator
W nagraniach znajdują się też życzenia świąteczne, nagranie chyba dla jaj Stairway to Heaven no i Twilight Zone o którym zapomnieliście