Out Of The Shadows
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Out Of The Shadows
Co sie tak wszyscy uczepili tego utworu? Gdzie bym nie czytał recenzja AMOLAD to ten utwór niby beznadziejny. Wspaniały. Tak samo na TFF El Dorado/
Re: Out Of The Shadows
No akurat, moim zdaniem jest to największy knot na płycie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie tylko na płycie, ale w całej dyskografii w ogóle.
Utwór nie jest jakiś genialny ale nie jest aż taki zły.. Fajny light'ik i bardzo miłe solo Adriana.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Ja się nie zgodzę, utwór może nie kopie dupska ale przyjemnie się słucha 
7/10
7/10
Też uważam, że jest przyjemny i wolę go o wiele bardziej od Different World, Benka i Pilgrima
Nie jest zły ten kawałek, ot średniak taki...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Najsłabszt z AMOLAD, całkiem niezły, ale blado wypada, przy reszcie arcydzieł!
bardzo go lubię, jeden z najlepszych na AMOLAD ogólnie lubie tego typu piosenki więc podobieństwo do Wasting Love mnie nie przeraża 
Utwór niepotrzebny, nic nie wnoszący do płyty wypełniacz, z resztą tak samo jak Coming Home z TFF. Jedynym plusem super solo, reszta taka sobie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Gdzie w Out Of The Shadows widzisz podobieństwa do Wasting Love?remi pisze:podobieństwo do Wasting Love mnie nie przeraża
Przeciez ten kawalek to wariacja na temat tears of the dragon
Ciekawe skojarzenie, które w życiu by mi nie przyszło do głowy. Po czym wnioskujesz coś takiego?voivod pisze:Przeciez ten kawalek to wariacja na temat tears of the dragon
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

No prędzej to niż do Wasting Love 
po refrenieSiwy pisze:Ciekawe skojarzenie, które w życiu by mi nie przyszło do głowy. Po czym wnioskujesz coś takiego?
Utwór sam w sobie nie jest specjalnie zły, ale na tak progresywnej płycie jaką jest AMoLaD jest całkowicie niepotrzebny, przez co brzmi jak wypełniacz (i dlatego go nie lubię).
Pasuje idealnie- cała płyta to wypełniaczeMr. M pisze:przez co brzmi jak wypełniacz (i dlatego go nie lubię).
Może i tak, ale wtedy wolałbym, żeby na AMoLaD były 4 kawałki i słuchałoby się jej ileś tam razy przyjemniej...syzygy pisze: Pasuje idealnie- cała płyta to wypełniacze
mnostwo moich kumpli uwaza również że out of the shadows jest mega podobne do wasting ale co ja bede sie sprzeczal