The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Oboje udostępniacie swoje numery gg, może tam, a nie tu mała scysja?
Ojj no bądźcie wyrozumiali ludzie po prostu nie wytrzymują napięcia związanego z oczekiwaniem na informacje dotyczące festiwalu od co 
-
szatanista
- -#Long distance runner

no ale dajcie mu chociaz warna, za obrażanie mnie, "język nienawiści" czy co tam jeszcze macie w tym regulaminie :p
Jeśli już schodzimy na offtop, to Metallika ogólnie ma zupełnie inny stosunek do swoich fanów niż Ironi. Na koncertach 'Talliki kilkakrotnie pada stwierdzenie "rodzina Metalliki" w kontekście fanów, ponadto przed każdym gigiem jest spotkanie wszystkich członków zespołu z fanami (z metclubu) w ramach meet&greet. z tego co słyszałem, u Ironów nie ma czegoś takiego. Jednak nie mówię, że IM mają gdzieś swoich fanów, bo tak nie jest, ale po prostu w mniejszym stopniu są z nimi zintegrowani. tak myślę.
When the Sun goes Hellbound
And the Moon does ressurect the night...
Zacznijmy od tego, że Metallica to już gwiazda rocka i wręcz bardzo wypada, żeby tak podchodzili do fanów - toż to nakręca to określenie 
Nie no ja w takich zabiegach jakie robi Metallica nie widzę nic złego. Milo jest porozmawiać z muzykami których się szanuje
I powiedzieć co się myśli o ich twórczości 
Przenieśmy tę dyskusję może tutaj: viewtopic.php?p=583205#583205
When the Sun goes Hellbound
And the Moon does ressurect the night...
Puszek wyluzuj 
brak mi słów do Ciebieszatanista pisze:no ale dajcie mu chociaz warna, za obrażanie mnie, "język nienawiści" czy co tam jeszcze macie w tym regulaminie :p
IRON MAIDEN
A Ty Misiek naucz się pisać poprawnie w języku ojczystym i przede wszystkim nie kozacz. Nie będziesz nikomu mówił czy może pisać na tym forum czy nie.Puszek123 pisze:brak mi słów do Ciebieszatanista pisze:no ale dajcie mu chociaz warna, za obrażanie mnie, "język nienawiści" czy co tam jeszcze macie w tym regulaminie :ppo co wogule odwiedzasz te forum
I zapamiętaj sobie Synek jeszcze jedną rzecz. To, że komuś coś związanego z Maiden się nie podoba lub uważa, że inni coś robią lepiej, nie znaczy że nie jest fanem. Jeżeli zakładasz, że Sanktuarium to miejsce, gdzie można tylko i wyłącznie myśleć/mówić/pisać o Maiden w jeden sposób, to zastanów się po co Ty tu jesteś.
Dokładnie jak to ktoś kiedyś powiedział fan nie tyle co powinien widzieć same + i być ślepo zapatrzonym w zespół, ale powinien umieć skrytykować swoich idoliyankes pisze:A Ty Misiek naucz się pisać poprawnie w języku ojczystym i przede wszystkim nie kozacz. Nie będziesz nikomu mówił czy może pisać na tym forum czy nie.Puszek123 pisze:brak mi słów do Ciebieszatanista pisze:no ale dajcie mu chociaz warna, za obrażanie mnie, "język nienawiści" czy co tam jeszcze macie w tym regulaminie :ppo co wogule odwiedzasz te forum
I zapamiętaj sobie Synek jeszcze jedną rzecz. To, że komuś coś związanego z Maiden się nie podoba lub uważa, że inni coś robią lepiej, nie znaczy że nie jest fanem. Jeżeli zakładasz, że Sanktuarium to miejsce, gdzie można tylko i wyłącznie myśleć/mówić/pisać o Maiden w jeden sposób, to zastanów się po co Ty tu jesteś.
Wlasnie w wiadomosciach Antyradio podano ze na Sonoisphere 2011 na 100% wystapia Iron Maiden,Motorhead i Slipknot.NIeznana jest tylko dokladna data imprezy.Bilety beda dostepne juz w grudniu
I niestety bedzie znowu podzial na goldeny i inne miejsca stojace :/
No to świetnie wszystko. Z tego co było wiadomo z notki prasowej, wiemy tez ,ze odbędzie się to 10.06
Co do podziału na GC i pozostałą część płyty to moim zdaniem akurat dobrze. Ciekawe jakie kapele dojda jeszcze do tego składu
po raz setny nie ten temat
ludzie nie umiecie czytać tematów ze zrozumieniem?
co ogłoszenie o SONI ma wspólnego z setlistą

ludzie nie umiecie czytać tematów ze zrozumieniem?
co ogłoszenie o SONI ma wspólnego z setlistą
ups, soryy Budziol maly zonk 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

mogliby Murders in the Rue Mourge zagrać zamiast Wrathchilda 
A właśnie co do set listy. Będą jakieś informacje wcześniej czy do 1 koncertu na "The Final Frontier World Tour 2011" trzeba czekać ?
Trzeba czekać do pierwszego koncertu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
może jest jakaś szansa na Out Of The Silent Planet co ??
IRON MAIDEN