Kiss
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Kiss
A o tym zespole coś tu strasznie cicho czemu to tak? 
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Re: Kiss
Ja właśnie wole te lekkie typowo rockowe utwory
sa w tym swietni
Dokładnie, dla mnie "I was made for loving you baby" to obok "Boys are back in Town" i "Since You Been Gone" kwintesencja luzu drugiej połowy lat 70-tych.lolowiecki pisze:Ja właśnie wole te lekkie typowo rockowe utwory
Świetna kapela, nie słyszałem ich na zywo, ale kumpel był w Pradze na ich koncercie i skomentował to słowem "KOSMOS!" 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
lolowiecki
- -#Prisoner

no byc na ich koncercie to moje marzenie. musi byc niesamowicie. Twoj kolega mial szczescie
-
lolowiecki
- -#Prisoner

niech przyjadą do Polski 
ciężko, by byli bardziej w Polsce niż na ziemiach Księstwa Cieszyńskiegololowiecki pisze:niech przyjadą do Polski
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
"W 1997 KISS po raz pierwszy miał zagrać w Polsce, lecz z powodu małej sprzedaży biletów a także wycofania się w promocji radia RMF FM, koncert został odwołany. Sprzedano 3500 biletów."
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Tak wogóle mam pytanie. moze ktos bedzie wiedziec tu. Płyta Sonic Boom wydanie 2CD+DVD zawiera na dvd koncert z lat 70. repertuar z pierwszych 2 plyt. ale w jakiej jakosci?
Koncert jest zdecydowanie nowożytny, bodajże 2009, 2010 rok z Argentyny z trasy KISS Alive 35. Jakość dobra. Na drugim CD są rzeczy z przekroju działalności ale zarejestrowane przez obecny skład, nagrane na nowo. Jako osobna płyta ukazała się tylko w Japonii pod tytułem Kiss Klasik.
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Dzięki za informacje 
Legendary rockers KISS are planning on entering the studio in March to begin recording their new studio album for a late 2011 release
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=152892
Bardzo dobra informacja. Będzie płyta, będzie trasa i wreszcie ich zobaczę.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=152892
Bardzo dobra informacja. Będzie płyta, będzie trasa i wreszcie ich zobaczę.
Hehe, a pamietam jak przed wydaniem sonic boom mówili, że już nigdy nie nagrają studyjnej płyty
W 2012 roku by przypasił koncer Kiss w Polsce albo okolicach :-)
W 2012 roku by przypasił koncer Kiss w Polsce albo okolicach :-)
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Nowa płyta Kiss! To napewno będzie płyta roku!
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Super info
jedyny zespól dla mnie lepszy od IM