10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Wszystko na temat Sonisphere Festival 2011 w Warszawie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa

Post autor: IRONSPARTAN »

Szymon pisze:
thorgal_30 pisze:No tak kasują, nawet na forum Kissa sie udzielał taki 15-sto latek co mu Tata zafundował takie spotkanko -- masakra. No ale jest popyt jest i podaż. Za spotkanie z Brucem i spółką to tak włąsnie 800 zeta byłbym w stanie wybulić..ale musiałoby trwac z 90 minut i ze browarka wypic itd. hehe :D Kończąc off top dodam ze Kiss robi genialne koncerty swoją drogą... :P
ciekawe czy tak faktycznie jest z tym kiss czy to tylko bujna wyobraznia nastolatka.
To najprawdziwsza prawda. Jest to ściśle limitowana pula biletów dla 20-30 osób z FC. Wyprzedawana w ciągu kilku sekund po ukazaniu się ich w sprzedaży. Oprócz możliwości zrobienia sobie fotek z zespołem i wzięcia autografów, takowy szczęśliwiec dostaje także prezent w postaci bodajże certyfikatu spotkania, okazjonalnej koszulki, tourbook'a i jeszcze kilku gadżetów z koncertowego sklepu KISS. Ogólnie jest to pamiątka, cięższa do zdobycia, niż np. zdjęcia z Maiden, gdyż tych i tych gdzieś w hotelu lub w barze można namierzyć. Jednak fotki z KISS są robione kilka minut przed gigiem w pełnym makijażu i koncertowym przebraniu. A takiego gościa raczej publicznie się nie spotka... :razz:

Znalazłem dokładny opis.
KISS Meet & Greet Experience

* One premium, reserved ticket located within the first 5 rows of the stage
* Exclusive Meet & Greet with the members of KISS
* Personal photograph with KISS
* Autographed 8X10 photo
* Exclusive, Limited Edition KISS Flip Video Camera
* Specially Designed KISS Concert Shirt
* Collectible KISS Tour Poster (limited edition, numbered)
* Official Meet and Greet Laminate
* Set of KISS guitar picks
* $25 voucher to the official KISS on-line store
Ostatnio zmieniony sob gru 18, 2010 7:32 pm przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: IRONSPARTAN »

WICKER MAN pisze:W innym, niestety skasowanym już temacie założonym przez Father Russię, pisałem, że organizuję spotkania z zespołem dla fanek.
Dziewczyny uważajcie na niego, spotkania dla Was z zespołem, to JA organizuję. ;-)
baxi100
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: baxi100 »

hehe to czekam na info :P bo chciałabym spełnić swoje marzenie :P fajnie by było :P jestem ciekawa tylko czy bym cos z siebie wyksztusiła ::P
UP THE IRONS \m/
dampol
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: dampol »

Z kolegami będziemy czatować na lotnisku. Żeby tylko jeszcze wiedzieć gdzie...
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

WICKER MAN pisze:W 2008 roku przylecieli do Warszawy o godzinie 18, a więc tuż przed koncertem - i zaraz po nim odlecieli do Pragi.
a nie do Hard Rock Cafe na imprezę urodzinową Bruce'a?
ankan
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: ankan »

baxi100 pisze:hehe to czekam na info :P bo chciałabym spełnić swoje marzenie :P fajnie by było :P jestem ciekawa tylko czy bym cos z siebie wyksztusiła ::P
A co można powiedzieć w ogóle w takiej sytuacji? Taka rozmowa jest bez sensu tak naprawdę... Zresztą rozmowa polega na tym, że dwie strony się angażują, a trudno żeby zespół interesowało życie każdego fana. Ja miałam spotkanie oko w oko z Harrisem i poprosiłam go tylko o autograf. No bo co miałam powiedzieć - dziękuję, kocham was ??? Przecież słyszeli to już milion razy... W tamtym momencie stałam obok niego, patrzyłam i tak sobie pomyślałam: "Robią zajebistą muzykę, którą kocham ale to są normalni ludzie..." No i jeszcze pomyślałam, że staro wygląda hehe. No i tyle. Pogadać to sobie mozna jak się jest na wspólnej imprezie i obydwie strony mają chęć poznania się. W innym przypadku, to wygląda tak jak to wygląda - czyli dla nich normalna rutuna ;)

Mimo tego życzę każdemu fanowi takiego spotkania bo jest to sympatyczne i niezapomniane przeżycie.
Ostatnio zmieniony pt gru 17, 2010 4:46 pm przez ankan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Siwy pisze: a nie do Hard Rock Cafe na imprezę urodzinową Bruce'a?
Impreza była w Stodole. Ale zespołu chyba nie było.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Piwowarus pisze:
Dokładnie, chyba tylko Becur trochę był. :P Tak wypadało, żeby się pojawił. :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

ankan pisze:A co można powiedzieć w ogóle w takiej sytuacji? Taka rozmowa jest bez sensu tak naprawdę... Zresztą rozmowa polega na tym, że dwie strony się angażują, a trudno żeby zespół interesowało życie każdego fana. Ja miałam spotkanie oko w oko z Harrisem i poprosiłam go tylko o autograf. No bo co miałam powiedzieć - dziękuję, kocham was ??? Przecież słyszeli to już milion razy... W tamtym momencie stałam obok niego, patrzyłam i tak sobie pomyślałam: "Robią zajebistą muzykę, którą kocham ale to są normalni ludzie..." No i jeszcze pomyślałam, że staro wygląda hehe. No i tyle. Pogadać to sobie mozna jak się jest na wspólnej imprezie i obydwie strony mają chęć poznania się. W innym przypadku, to wygląda tak jak to wygląda - czyli dla nich normalna rutuna ;)

Mimo tego życzę każdemu fanowi takiego spotkania bo jest to sympatyczne i niezapomniane przeżycie.
Gdzie spotkałaś Steve'a? :)

Fakt, takie zagadywanie na siłę zespołu nie ma sensu... Zwłaszcza jak są zajęci lub się spieszą - np. na lotnisku czy pod hotelem. Jeśli sami są wyluzowani i mają ochotę pogadać trochę z fanami to to zrobią. W Budapeszcie po koncercie cały zespół przesiedział w towarzystwie fanów ładnych kilka godzin - Janick i Dave zostali do 5 rano! :mrgreen: Poza tym jeśli już to lepiej pogadać na jakieś tematy zupełnie niezwiązane z muzyką - z Bruce'm o lataniu (akurat tu mam pole do popisu :jee: ), ze Steve'm o piłce nożnej, z Adrianem o wędkarstwie, a z Nicko o golfie. ;) Żeby móc z nimi na luzie pogadać muszą być sprzyjające warunki i chęć z obu stron.
Madril pisze:
Piwowarus pisze:
Dokładnie, chyba tylko Becur trochę był. :P Tak wypadało, żeby się pojawił. :)
Posiedział z godzinę i się zmył, bo żona czekała. ;) Porobił za DJ'a w towarzystwie Hirka Wrony i dwóch ochroniarzy z Fosy i tyle. Żadnej interakcji z fanami. ;) W zasadzie największymi plusami tej imprezy były darmowe wino i tort w kształcie Ed Force One by Robert Wickerman. :cool: :mryellow:
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Bilety w punktach sprzedaży od jutra.
baxi100
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: baxi100 »

hmm wiem że z nimi niepogadam bo to nierealne chodzi mi tylko żeby zobaczyć ich z bliska dostać autograf i zrobić może z djęcie i tak bym z radości chyba bym wybuchła :P
UP THE IRONS \m/
Awatar użytkownika
TrOop3r
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: TrOop3r »

Kronos,
Bilety w punktach sprzedaży od jutra.
Bedzie mozna bilety nabyc w empiku np?
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

Tak, dostałem takie info na maila od LN.

"Bilety na SONISPHERE FESTIVAL 2011 dostepne sa juz na LiveNation.pl.
W sklepach bilety w cenach 198 – 400zl do nabycia od soboty 18 grudnia od godz. 9.00.
Uwaga! Bilety Early Entrance i VIP tylko w sprzedazy internetowej!!!"
Awatar użytkownika
TrOop3r
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: TrOop3r »

Swietnie w poniedzialek kupie :twisted:
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
AnarchyMen
-#Invader
-#Invader

Post autor: AnarchyMen »

DO LUDZI KTÓRZY JADĄ Z KUJAWSKO POMORSKIEGO !!
Każdy kto jedzie z okręgu GRUDZIĄDZ-TORUŃ-BYDGOSZCZ proszony jest o info na priv ;) Zawsze można się zebrać i jechać razem lub jak ktoś ma wolne miejsce zabrać kogoś za opłatą :)
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Jest tu ktoś z okolic Leszna lub Gostynia kto wybiera się na koncert? Mam nadzieję, że uda nam się zorganizować wyjazd autokarowy na Soni 2011 tak jak na AC/DC i na Soni 2010. Jakby co, pisać.
czester52
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: czester52 »

dampol pisze:Z kolegami będziemy czatować na lotnisku. Żeby tylko jeszcze wiedzieć gdzie...
Na Bemowie :twisted:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

thorgal_30 pisze: Co do IM to wiadomka koncert w Goldenie + spotkanie z Bandem i piwko == 800 zeta to nie jest jakis kosmos. Wiadomo ze o wiele fajniej jest bez płacenia
ale VIPowski bilet na SONI nie przewiduje piwka z zespolem tylko drinki bez bandu ;)
Awatar użytkownika
erni13
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: erni13 »

To i ja zareklamuję, ot co. Jeśli ktoś z okolic Włodawy zapindala, niech pierdyknie do mnie PW. Raźniej w grupie.
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

WICKER MAN pisze:
z Adrianem o wędkarstwie,
no to coś mi się wydaje, że jak zasiądziemy z Adrianem kiedyś to se poagdamy :D
ODPOWIEDZ