nie ma co narzekać jeżeli jest SlayerZłapanyWCzasie pisze:a na miejscu fanów Slayera i Megadeth bym nie narzekał
11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 11/04/2011 - Megadeth & Slayer - Łódź
Widziałem już na żywo. Dupy mi nie urwałoInvader pisze:MegadeeeeeeeeethKuba pisze:Slayerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
- Elevatorman
- -#Clansman

no na sonisphere to była beznadzieja ale na metalmanii był dobry koncertKuba pisze:Widziałem już na żywo. Dupy mi nie urwało
W sumie fajnie byłoby kiedyś zobaczyć Megadeth i Slayera przy jednej okazji
Na Metalmanii było tak sobieElevatorman pisze:no na sonisphere to była beznadzieja ale na metalmanii był dobry koncertKuba pisze:Widziałem już na żywo. Dupy mi nie urwało
- Elevatorman
- -#Clansman

w sumie wtedy dużo słuchałem Megadave teraz inaczej w ogóle tylko RiP słucham z ich płytKuba pisze: Elevatorman napisał/a:
Kuba napisał/a:
Widziałem już na żywo. Dupy mi nie urwało
no na sonisphere to była beznadzieja ale na metalmanii był dobry koncert
Na Metalmanii było tak sobieCzegoś mi brakowało. Niby wszystko elegancko ale mnie nie porwali. Na Sonisphere nie widziałem
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Świetna wiadomość! Nie liczyłem prędko na Megadeth w naszym pięknym kraju, a tu taka miła niespodzianka. Szkoda, że i Slayer bo nie trawię, a ceny bez nich byłby zdecydowanie bardziej atrakcyjne, ale i tak nie jest źle. Jestem na 100%!
to samo twierdze o Megadeth, niepotrzebnie zawyżają cenęMr.Hankey pisze:Świetna wiadomość! Nie liczyłem prędko na Megadeth w naszym pięknym kraju, a tu taka miła niespodzianka. Szkoda, że i Slayer bo nie trawię, a ceny bez nich byłby zdecydowanie bardziej atrakcyjne, ale i tak nie jest źle. Jestem na 100%!
http://www.youtube.com/watch?v=1tkEe6MO ... re=related
super filmik zwłąszcza poczatek, pózniej już nie warto oglądać i słuchać tym bardziej jazgot
"noi chłopaki napier*** chłopaki, napier*** k** " buahahaha
super filmik zwłąszcza poczatek, pózniej już nie warto oglądać i słuchać tym bardziej jazgot
"noi chłopaki napier*** chłopaki, napier*** k** " buahahaha
W sumie fajnie, jakby Megaśmierć tylko instrumentalnie grało 
Super wiadomość, postaram się być w Łodzi.
Swoją drogą, jeszcze nigdy nie spotkałam osoby 'neutralnej' na wokal pana Mustaine'a. Widocznie albo się go bardzo lubi, albo wcale.
jak dla mnie wcale nie tak fajnieS1MON pisze:W sumie fajnie, jakby Megaśmierć tylko instrumentalnie grało
po godzinach w wolnych chwilach kojarzę fakty
wydaje mi się, że S1monowi chodziło o to, że Rudy teraz pieje a nie śpiewa, a nie o to, że mu ogólnie wokal nie pasujeniyol pisze:Swoją drogą, jeszcze nigdy nie spotkałam osoby 'neutralnej' na wokal pana Mustaine'a. Widocznie albo się go bardzo lubi, albo wcal
już nie mam tu najwięcej postów

S1mon nie napisał, że byłoby fajnie jakby Megadeth grało instrumentalnie TERAZ, bo Mustaine pieje, tylko wyraził się tak, jakby chodziło mu o całokształt. Mogę się mylić, ale zrozumiałam jak zrozumiałamSzajba pisze: wydaje mi się, że S1monowi chodziło o to, że Rudy teraz pieje a nie śpiewa, a nie o to, że mu ogólnie wokal nie pasuje
po godzinach w wolnych chwilach kojarzę fakty
no to BOMBA jeszcze w moim rodzinnym mieście! 
i teraz to dopiero żałuję że na GC biletu na MAIDEN nie mogę kupic do Areny za 2 stówy
się Rudy z Kerrym pokochali na zabój
i teraz to dopiero żałuję że na GC biletu na MAIDEN nie mogę kupic do Areny za 2 stówy
Ale on zawsze piał. ;]Szajba pisze:wydaje mi się, że S1monowi chodziło o to, że Rudy teraz pieje a nie śpiewa
nie no bez przesady, ja nie wiem co mu się obecnie stało z głosem 
Świetna wiadomość, halowego występu nie odpuszczę.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Albo Rick Sales pokochał się z Markiem AdelmanemBudziol pisze:
I Metallicę jeszcze chcęBym się absolutnie nie zdziwił gdyby jeszcze Anthrax do tego dorzucili za kilka tygodni
Nie no, fajnie, że Slayer i Megadeth zagrają razem, na samodzielny koncert jednego bądź drugiego chyba by mi się nie chciało jechać :] Jakiś tam niedosyt mały jednak jest po Sonisphere jeśli chodzi o Megadeth, w sumie po Metalmanii też był, może po prostu tacy już są na koncertach
3% biorą za zamówienie przez sieć, no paranoja to podejdę w takim razie do empiku