Saxon
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Re: Saxon
W przyszłym roku Saxon wyrusza wydaje nowy album :-) mniam :-) i rusza w swiatową trasę! Na razie nie ma Polski
ale dat jest sporo i nie zdziwię się jeśli zahaczą o jeden z "SONISPHERÓW". W zeszłym roku zagrali w Hiszpanii :-)
5 VI grają w Berlinie, w dwa dnie po Ironach ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Saxon na Sonisphere? Bardzo fajnie by było, bo z tego co widać w pierwszej połowie roku nie zagrają u nas, a potem mogą grać w USA+reszta świata, więc zahaczyliby ew. pod koniec przyszłego roku... a skoro na początku nie będą grali to wątpię, żeby później teżSebastianArcheo pisze:W przyszłym roku Saxon wyrusza wydaje nowy album :-) mniam :-) i rusza w swiatową trasę! Na razie nie ma Polskiale dat jest sporo i nie zdziwię się jeśli zahaczą o jeden z "SONISPHERÓW". W zeszłym roku zagrali w Hiszpanii :-)
Także festiwale to może być jedyne wyjście na zobaczenie SAXON u nas.
- Damian1993
- -#Charlotte

Lubię Saxon moja ulubiona płyta to "Wheels Of Steel"
Ostatnio jedna z moich ulubionych kapel, w szczególności do gustu przypadł mi Crusader. Utwory takie jak Crusader, czy Sailnig to America...Naprawdę bardzo wysoki poziom i świetny wokal, mam nadzieję, że nowsze płyty też złe nie są.
Saxon na Soni...Tego mi trzeba
Saxon na Soni...Tego mi trzeba
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Zgadzam sięttomasz pisze: Saxon na Soni...Tego mi trzeba
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

"Unleash the beast" - kwintesencja hard and heavy, cudowne granie ! Na tym albumie jest wszystko, z czego slynie NWOBHM...
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nowe płyty też są spoko, takie trochę ostrzejsze 
Heh, kolejna osoba, dla której to najlepszy album Saxon? :0 Bezkonkurencyjny, szkoda, że tak rzadko coś grają z niego. Nie wiem, czy ta płyta jest lubiana przez członków zespołu.Maidenholik pisze:"Unleash the beast" - kwintesencja hard and heavy, cudowne granie ! Na tym albumie jest wszystko, z czego slynie NWOBHM...
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Otoz to, dla mnie mogliby grac wszystko z tego albumu ! Moze na tej trasie cos sie zmieni, oby ! A tak poza tym, to troche dziwne, gdyby omineli nasz kraj. Jest fajna luka po 8 czerwca, wiec moze na Sonisphere jednak jest szansa ? Choc oczywiscie wolalbym koncert klubowy, ale wazne, by w ogole przyjechali...IgorW pisze:Heh, kolejna osoba, dla której to najlepszy album Saxon? :0 Bezkonkurencyjny, szkoda, że tak rzadko coś grają z niego. Nie wiem, czy ta płyta jest lubiana przez członków zespołu.Maidenholik pisze:"Unleash the beast" - kwintesencja hard and heavy, cudowne granie ! Na tym albumie jest wszystko, z czego slynie NWOBHM...
jest nas przynajmniej 3 i wiele nas łączyIgorW pisze:Heh, kolejna osoba, dla której to najlepszy album Saxon? :0 Bezkonkurencyjny, szkoda, że tak rzadko coś grają z niego. Nie wiem, czy ta płyta jest lubiana przez członków zespołu.Maidenholik pisze:"Unleash the beast" - kwintesencja hard and heavy, cudowne granie ! Na tym albumie jest wszystko, z czego slynie NWOBHM...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

A widzieliście to??? SAXON i GAGA!! To się nazywa marketing! Biorąc pod uwagę sytuację braku wydawcy, Saxon nie ma innej drogi! Im głośniej o nich tym lepiej!!!
-------> http://radioheavymetal.pl/index.php/pl/ ... wicej.html
-------> http://radioheavymetal.pl/index.php/pl/ ... wicej.html