10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa [ AKCJA FANÓW ]
Jak kupić to lepiej już coś porządnego, a nie dla jaj 
no śmiem wątpić, mam dokładnie inne zdaniettomasz pisze:Kupmy im prezent i już![]()
Ja mam zdanie podobne do Deleted User 804a, zresztą prezent może pokażą w IMTV o balonikach pewnie nie wspomną.
\
Zróbmy najlepiej jak Zillan mówił. Kilka pomysłów i głosowanie, inaczej raczej tylko będziemy się sprzeczać i niewiele z tego wyjdzie:/
Nie no wiecie moim zdaniem pomysł też powinien być z jajem bo to stare dziady ale z duszami nastolatków i też na pewno by im jakiś fajny jajcarski numer sprawił przyjemność 
Baloniki, sztuczne ognie itp to imho wydziwianie. Sektorówka z Eddiem albo z czyms innym zwiazanym z zespołem to dla mnie jedyny sensowny pomysł.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
głosowanie bez sensu bo jak na razie żaden pomysł nie powala
Co by to nie było to tak naprawdę zespół ma serdecznie gdzieś to czy banda zapaleńców będzie machać wielką szmatką z nie wiadomo jakim logiem czy tez puszczać znaki dymne z rac ognisk czy innych takich. Wychodzą robią swoje i jadą dalej. Scream For Me Poland to i tak już dużo. Poza tym jaką siłę przebicia ma grupka zapaleńców którzy nie stanowią nawet oficjalnego polskiego fanclubu IM? (nie wiem sa takie w innych krajach?)Nikt nikogo za kulisy wpuszczać nie bedzię zeby dać im flaszke wódki czy perfumy.....
A moim zdaniem się mylisz. Zobaczyć ludzi którzy kochają to co się tworzy, traktują to jako sposób życia, chcą pokazać że cholernie im zależy... Podejrzewam że dla muzyka jest to coś nie do opisania. Żeby pokazać że się ich kocha nie trzeba być oficjalnym fanklubem.Laminat pisze:Co by to nie było to tak naprawdę zespół ma serdecznie gdzieś to czy banda zapaleńców będzie machać wielką szmatką z nie wiadomo jakim logiem czy tez puszczać znaki dymne z rac ognisk czy innych takich. Wychodzą robią swoje i jadą dalej. Scream For Me Poland to i tak już dużo. Poza tym jaką siłę przebicia ma grupka zapaleńców którzy nie stanowią nawet oficjalnego polskiego fanclubu IM? (nie wiem sa takie w innych krajach?)Nikt nikogo za kulisy wpuszczać nie bedzię zeby dać im flaszke wódki czy perfumy.....
No to powodzenia w dążeniu do celu. Byle to nie działało na nerwy tym którzy chcą we względnym spokoju obejrzeć koncert 
Jak chcesz w spokoju obejrzeć koncert, najlepiej z browarem, w fotelu z ciepłymi kapciami na nogach to kup sobie DVD
Osobiście nie potrafię obejrzeć koncertu IM w spokoju, nawet jeśli owy jest na DVD.Laminat pisze:No to powodzenia w dążeniu do celu. Byle to nie działało na nerwy tym którzy chcą we względnym spokoju obejrzeć koncert
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Najlepszy prezent dla zespołu? Proste: http://www.youtube.com/watch?v=skCiAHvc ... re=related
Dziękuje, dobranoc.
Dziękuje, dobranoc.
www.MetalSide.pl
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

I na taki pomysł mogę głosować. Popieram w 100%.gumbyy pisze:Najlepszy prezent dla zespołu? Proste: http://www.youtube.com/watch?v=skCiAHvc ... re=related
PS. Zgodnie z art. 59 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych, "kto wnosi lub posiada na imprezie masowej (…), wyroby pirotechniczne, materiały pożarowo niebezpieczne lub inne niebezpieczne przedmioty lub materiały wybuchowe, podlega grzywnie nie mniejszej niż 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."
Miłej zabawy...
-
Deleted User 804
najlepszy pomysł ze wszystkich. Jak będzie znany set trzeba będzie wybrać kawałek i zająć się rozpropagowaniem akcji.
Jakoś tak nam się zdaje że polska publiczność to jedna z najlepszych na świecie, ale szczerze mówiąc jest z tym coraz gorzej; po ac/dc byłem naprawde w szoku. Byc moze stalismy się za 'wygodni' i za mądrzy na 'emocjonalne szlaleństwa' Prawda jest taka że publika w wielu miejscach połyka nas bez popitki.S1MON pisze:2 pierwsze ok,ale na Gwardii juz bylo widac, ze Becurowi rece opadaly w paru miejsach. bylem w tym sektorze pod scena i jesli chodzi o publike, to nie miala startu do szału z Kato. powodzenia przy wnoszeniu racCybul pisze:Oczywiscie że najwazniejsze jest aby ludzie bawili się świetnie, to na Maiden jeszcze potrafimy - Katowice, Wrocław 2003, Wawa 2008
Dobrze, że ewentulana akcja podniosła dyskusję, gorzej z jej formą
Co do filmiku z Fear, publiczność powala że przechodzą ciarki, ale cóż się wówczas działo na tym koncercie, ludzie wisieli z balkonów by lepiej widzieć, a potem podciagano ich i wisieli kolejni, wyjścia ewakuacyjne zablokowane, ochrona nie reagowała jak się ludzie prali, tam dopiero łamane były wszelkie prawa dotyczace bezpieczenstwa imprez masowych. Organizatorzy upchali wiecej ludzi niż miało wejść $ Ale widocznie Włosi tak mają. U nas takie szaleństwo już się nie uda.
A na mecze sie wnosiłoIRONSPARTAN pisze:PS. Zgodnie z art. 59 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych, "kto wnosi lub posiada na imprezie masowej (…), wyroby pirotechniczne, materiały pożarowo niebezpieczne lub inne niebezpieczne przedmioty lub materiały wybuchowe, podlega grzywnie nie mniejszej niż 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."
Miłej zabawy...
I mit o najlepszej Polskiej publiczności upadaIRONSPARTAN pisze:Najlepszy prezent dla zespołu? Proste: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Fajnie jakby cos takiego wyszło w Polsce, ale nie wyjdzie
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

między polską publicznością a włoską jest mniej więcej taka różnica jak między błąkaniem się po dzielnicy Praga w Warszawie nocą nie znając okolicy i nocnym spacerem po Hradczanach w Pradze ,nieważnie czy na stadionie czy hali
w 2005(zwłaszcza) i 2008 emocjonowałem się akcjami polskich fanów, teraz mnie to kompletnie nie interesuję, zresztą Bemowo to ostatnie miejsce gdzie takie coś może wyjść
prędzej na jakimś koncercie zagranicznym grupka polskich fanów pod barierką zrobi zespołowi jakiś fajny prezent
w 2005(zwłaszcza) i 2008 emocjonowałem się akcjami polskich fanów, teraz mnie to kompletnie nie interesuję, zresztą Bemowo to ostatnie miejsce gdzie takie coś może wyjść
prędzej na jakimś koncercie zagranicznym grupka polskich fanów pod barierką zrobi zespołowi jakiś fajny prezent
- dostoevsky
- -#Assassin

Jedyne co polska publiczność 'potrafi' to klaskanie na 'raz' (podczas gdy reszta świata klaszcze na 'dwa'), do tego taaaak nieudolne, że po 5 sekundach wypada z rytmu. Dlatego różne zespoły lubią w Polsce występować, bo za każdym razem jak grają w naszej ojczyźnie spotykają się z nieznanym nigdzie folklorem.Emilio pisze:I mit o najlepszej Polskiej publiczności upada
A jak jesteśmy w temacie opraw ultrasowskich, to nie łatwiej by było zrobić kartoniadę biało-czerwoną, przynajmniej w Golden Circle? Tylko pewnie kartoniki do momentu 'prezentacji' się przepocą, podrą, zgubią, etc.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

...i pogo przemycane z punkowych koncertów,ale nie ma się co dziwić,Polska to chyba jedyny kraj gdzie ten nurt ma tak silną pozycję, no ale wiadomo, Polacy wręcz kochają politykę w tekstach w muzyce rockowej(szeroko pojętej) ,to wygląda żałośnie
sam w koncercie nie będe uczestniczył i nie ukrywam,że na tym kolosie zrobienie fajnej akcji będzie arcy-trudne,ale jak już bym miał polecać, to rzucenie na scenę jakimś fajnym drobiazgiem ,typu koszulka albo jakaś maskotka dla Nicko ,najbezpieczniejsze i oryginalne...z tym,że nie wiadomo jaka będzie też odległość do sceny
sam w koncercie nie będe uczestniczył i nie ukrywam,że na tym kolosie zrobienie fajnej akcji będzie arcy-trudne,ale jak już bym miał polecać, to rzucenie na scenę jakimś fajnym drobiazgiem ,typu koszulka albo jakaś maskotka dla Nicko ,najbezpieczniejsze i oryginalne...z tym,że nie wiadomo jaka będzie też odległość do sceny