Trudno ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Trudno ?
Co trzeba zrobić na koncercie Ironów aby chociaż złapać kostkę jednego z członków (lub frotkę) ? Już nie mówiąc o tym aby zrobić sobie z nimi zdjęcie i dostać autograf. Ciekaw jestem jak tego dokonać ponieważ w czerwcu jadę na koncert do Warszawy, może coś się uda 
Re: Trudno ?
Hmm mieć szczęście ?!
Z tego co wiem nie wybierają sobie konkretnych osób tylko rzucają gdzie popadnie najlepiej być jak najbliżej sceny ale nie przy samych barierkach ^^ Takie moje zdanie jest 
yyyyy -
cóż za arcyciekawy temat.
Wpisujmy swoje rady.
Ja myślę, że powinieneś mieć refleks i doskonały wzrok a'la Harry Potter, który potrafił niemalże zawsze wypatrzeć Znicz. Oczywiście Twoim zniczem będzie kostka tudzież frotka.
Wpisujmy swoje rady.
Ja myślę, że powinieneś mieć refleks i doskonały wzrok a'la Harry Potter, który potrafił niemalże zawsze wypatrzeć Znicz. Oczywiście Twoim zniczem będzie kostka tudzież frotka.
Zilian pisze:Hmm mieć szczęście ?!Z tego co wiem nie wybierają sobie konkretnych osób tylko rzucają gdzie popadnie najlepiej być jak najbliżej sceny ale nie przy samych barierkach ^^ Takie moje zdanie jest
A dużo tych "artefaktów" rzucają w tłum... często, czy tylko na koniec ?
A co ze spotkaniem za kulisami... trzeba się jakoś specjalnie przemknąć, mieć kontakty ?
Nie ma informacji że takie spotkanie w ogóle nie będzie organizowane więc podejrzewam że takiej możliwości nie ma. Nie wiem czy dużo rzucają kilka na pewno ale nie jest to jakaś mega wielka ilość. Czyli pozostaje liczyć na szczęście.
Zacznijmy od tego, że trzeba być w Golden Circle, bo dalej nie doleci 
Night Mistress Fan Club Łódź
No oczywiście to podstawa
Tylko zastanawiam się czy mam jakiekolwiek szanse coś złapać... bo moim marzeniem od paru lat jest nie tylko pojechać na koncert... ale zdobyć jakieś trofeum, coś co będzie mi przypominac codziennie, że te emocje, te przeżycia- wydarzyły się naprawdę.
jak stoisz w miarę blisko szanse są duże bo na koniec rzucają nawet kilkanaście kostek naraz i na SZIGET bez problemu zapałem kostkę Davea 
-
Son after sin
- -#Prisoner

Ja złapałem nawet kilka kostek Murraya na jednym koncercie;p
Nie wiem czy robią tak zawsze, ale stałem pod sceną i po prostu Dave na wzmacniaczu miał pudełko z kostkami, które wyrzucił i w całości się wysypało na tłum.
Nie wiem czy robią tak zawsze, ale stałem pod sceną i po prostu Dave na wzmacniaczu miał pudełko z kostkami, które wyrzucił i w całości się wysypało na tłum.
I don't give a fuck
W Ostravie byłem blisko złapania kostki, a stałem w jakimś 3,4 rzędzie. niestety koleś obok mnie trochę wyżej skakał...
Ja będę w silver i liczę na sprzyjający wiatr 
A ja czytając Twój post i spoglądając na sygnaturę wpadam w depresję.Budziol pisze:jak stoisz w miarę blisko szanse są duże bo na koniec rzucają nawet kilkanaście kostek naraz i na SZIGET bez problemu zapałem kostkę Davea
Dodam od siebie, bo pytałeś o spotkanie z zespołem: z Polski mają bardzo szybko wyjechać, bo dzień później grają u Czechów, także szanse maleją.
-
Son after sin
- -#Prisoner

To mogłem być jaSiwy pisze:W Ostravie byłem blisko złapania kostki, a stałem w jakimś 3,4 rzędzie. niestety koleś obok mnie trochę wyżej skakał...
I don't give a fuck
trzeba miec rece jak inspektor gadżet
o Ty złodzieju!Son after sin pisze:To mogłem być jaSiwy pisze:W Ostravie byłem blisko złapania kostki, a stałem w jakimś 3,4 rzędzie. niestety koleś obok mnie trochę wyżej skakał...
W biedniejszych krajach tez chleb rzucaja ze sceny.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie tak trudno za granicą na FTTB