11/02/2011 - Moskwa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
11/02/2011 - Moskwa
Czy ktoś się wybiera do Moskwy? Ja bilet mam już kupiony:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 11/02/2011 - Moskwa
Ja mocno rozważam wyjazd. 
Wylatuję jutro:-) Czekajcie na relację z koncertu!
Mamy nadzieję na relację i kilka zdjęć!
Udanej wyprawy
Udanej wyprawy
Pierwszy gig Ironów w sezonie, pozazdrościćmaltez pisze:Wylatuję jutro:-) Czekajcie na relację z koncertu!
Czekamy na relację, udanej zabawy
ślij smsy z setlistą 
każdy wie że nie będzie raczej niespodzianek, ale jednak czekamy na oficjalne potwierdzenie się plotek
każdy wie że nie będzie raczej niespodzianek, ale jednak czekamy na oficjalne potwierdzenie się plotek
21-22 naszego czasu w piątek powinniśmy znać setlistę 
Już się nie mogę doczekać 
Jest cala masa informacji na serwerach rosyjskich, witrynach krajowych o tym koncercie. Dziś przylatują od jutra próby, Harris zapowiada fantastyczny show. Przypadkowo zobaczyłem na TV rosyjskiej przebitkę z przygotowań do koncertu, wypowiedź organizatora. Widać, ze traktują ten koncert jak wielkie wydarzenie. Jestem ciekaw Twojej relacji i spostrzeżeń. Po powrocie napisz, będziemy wdzięczni... 
i na samolotyPuszek123 pisze:Uważaj na mafie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
miejmy nadzieję, że Tusk zgubił rozpylacz mgłykrusejder pisze: na samoloty
A może by tak zrobić jakiś temat/dział w The Final Frontier World Tour, w którym można by było zamieszczać recenzje i opisy koncertów? Teraz może jeszcze nie ma sensu, bo wątpię żeby spośród nas ktoś jechał do Azji, ale przy European Leg myślę, że pomysł godny uwagi... Chciałbym się dowiedzieć jak się bawią w świecie 
Pomysł nie jest zły, a co więcej już go zrealizowano
Został nam temat z poprzedniego roku, na dział to trochę chyba za mało.
Oj to ja nie pamiętam takiego tematu, ja dopiero od kilku miesięcy traktuję to forum jako główną atrakcję internetową. Ale wciąż utrzymuję, że nowy aktualny temat z TFF World Tour byłby na miejscu.
Ironi o 21:35 czasu moskiewskiego przybyli na rosyjskie lotnisko... z pięciogodzinnym opóźnieniem. 
Kilka stron niżej jestDemon pisze:Oj to ja nie pamiętam takiego tematu, ja dopiero od kilku miesięcy traktuję to forum jako główną atrakcję internetową. Ale wciąż utrzymuję, że nowy aktualny temat z TFF World Tour byłby na miejscu.
jechali PKPem przez Polskę ??RALF pisze:Ironi o 21:35 czasu moskiewskiego przybyli na rosyjskie lotnisko... z pięciogodzinnym opóźnieniem.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pozdrawiam wszystkich z Moskwy! Jestem tu od wczoraj i problemów takich jak Bruce z lądowaniem nie miałam;-)
Dziś jest tylko - 10 stopni ale jutro zapowiadają -20:-)
Dziś jest tylko - 10 stopni ale jutro zapowiadają -20:-)