Ja jadę do Czech, SC kupiłem we Frydlandzie
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
ja na Big Four wszedłem wejściem VIP, bo akurat było wolne i śliczna pani z ochrony mnie zaprosiła. mapka na stronie livenation z dupy pochodzi, a to całe early entrance to jedna z lepszych ściem jakie ostatnio widziałem!ttomasz pisze:Bez problemu znalazłbyś EE, bo na pewno byłyby obok normalnych, ale tak. Na pewno będziesz mógł
Twoja stara WARN
A Ty skąd pochodzisz?Dick-in-son pisze:z dupy pochodzi,
Niesamowita historia. Warta napisania książkiDick-in-son pisze:wszedłem wejściem VIP, bo akurat było wolne i śliczna pani z ochrony mnie zaprosiła.
Witam pierwszy raz i uprzejmie donosze:P
Fani ciężkich brzmień odliczają dni do polskiej edycji festiwalu Sonisphere. Podczas warszawskiej imprezy przed takimi gwiazdami jak Iron Maiden i Motörhead wystąpi szczycieński Hunter. KLIK!
No ktoś już ostatnio mówił o tym że oni będą więc nic nowego
Poza tym nie ten temat 
mam takie pytanko- jaki bilet kupić, proszę o poradę - Early Entrance już nie ma , płyta czy inwestować w Golden Circle?
Iv82
Ale to jest dokładnie ten sam bilet co zwykła płyta, opcja EE raczej nie sprawdza sie na festiwalu.Ivka pisze:płyta , Early Entrance już nie ma
To już zależy od ciebie, jak nie przeszkadza ci ogladanie głównie z telebimów to można iśc na płyte, jak chcesz podejsc pod scene to kup GCIvka pisze:czy inwestować Golden Circle?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Sprzedam bilet na płytę za 190 zł, kontakt na GG 9837010
jeśli GC to biorę !Martyn pisze:Sprzedam bilet na płytę za 190 zł, kontakt na GG 9837010
Kupię bilet na Golden Circle Early Entrance. Z tego co wiem już ich nie ma ;/
A jak to jest różnica Golden Circle Early Entrance od zwykłego GC ??
IRON MAIDEN
-
Deleted User 2868
Early Entrance - wchodzisz wcześniej.
Tak jak gdzieś wcześniej pisałem - sprawdza się,że Made Of Hate będzie na festiwalu.
masakra..... widizałem i nie chce ich znowu widzieć...
to zespól spoko, ale na małą scenę
Nie zaśmiecajmy tematu o kapelach
Co do dalszej części Twojej wypowiedzi, to akurat Ty Robert wiesz najlepiej ile Polska znaczy na europejskim rynku koncertowym. Wszystkie kapele najpierw bookują największe festiwale w Europie Zachodniej, a dopiero później zapełniają kalendarz krajami kategorii B. Dlatego łatwiej organizatorom w Belgii ( Graspop ), Francji ( Soni + Hellfest ), UK ( Download ) itd ogłosić w połowie grudnia 90% składu. Choć i ci mają problemy - np Download z trzecim headlinerem w tym roku i w konsekwencji mocno kontorwersyjny powrót Def Leppard jako head.
3 miesiące to i tak sporo czasu. Co mają powiedzieć Bułgarzy i Turcy z ich Sonisphere? Zresztą, tam, gdzie nie ma BIG 4 jako gwiazdy ( wyjątek Szwajcaria, ale oni rzucają ojro na stół no i położenie geograficzne) jest problem ze składem w tym roku. Co by wiara gadała, jakby w Polsce gwiazdą Soni był Slipknot jak w Szwecji czy Finlandii?
Co do Twojego zdania, że od grudnia nie ogłosili dużej kapeli. Nie zgadzam się. VOLBEAT w Europie to już najwyższa liga. Zobacz ich pozycję w line upie na NOVAROCK czy Graspop. W Niemczech grają jako gwiazda w halach na 10 tys i je zapełniają, co ostatnio się Judas Priest nie udało. W Polsce może nie mają statusu gwiazdy, ale u nas niewiele kapel taki status posiada.
Co do Twojej obawy, to to raczej czarnowidzenie i wątpie, żeby miało to miejsce.
Co do polskich kapel, to się zgadzam, tylko, że nie ogłosili ich 5-6 tylko dwie - otwierasz małej i dużej sceny jak dla mnie.
Na koniec. Nie jestem obrońcą polityki LN, tylko mam dość pieprzonego hejterstwa w polskim necie.
P.S. Jak dojdzie Slipknot, In Flames, Misfits i Gojira to inna będzie gadka. Dlatego cierpliwośći, oceniać będziemy, jak będzie pełen line up
Nie wiem dlaczego wywalili tyle kase na promocje festiwalu, kiedy większość kapel nie jest podpisana. Może mieli zarezerwane i wykupione miejsca reklamowe myśląc, że wcześniej uda się zabookować cały line up i teraz mieli do wyboru albo reklamować mając IM, Lemmiego i Mastodona albo stracić kasę. Nie wiem, nie pracuję w Live Nation.WICKER MAN pisze: To powiedz mi czemu Live Nation ładu masę kasy w reklamę....
Co do dalszej części Twojej wypowiedzi, to akurat Ty Robert wiesz najlepiej ile Polska znaczy na europejskim rynku koncertowym. Wszystkie kapele najpierw bookują największe festiwale w Europie Zachodniej, a dopiero później zapełniają kalendarz krajami kategorii B. Dlatego łatwiej organizatorom w Belgii ( Graspop ), Francji ( Soni + Hellfest ), UK ( Download ) itd ogłosić w połowie grudnia 90% składu. Choć i ci mają problemy - np Download z trzecim headlinerem w tym roku i w konsekwencji mocno kontorwersyjny powrót Def Leppard jako head.
3 miesiące to i tak sporo czasu. Co mają powiedzieć Bułgarzy i Turcy z ich Sonisphere? Zresztą, tam, gdzie nie ma BIG 4 jako gwiazdy ( wyjątek Szwajcaria, ale oni rzucają ojro na stół no i położenie geograficzne) jest problem ze składem w tym roku. Co by wiara gadała, jakby w Polsce gwiazdą Soni był Slipknot jak w Szwecji czy Finlandii?
Co do Twojego zdania, że od grudnia nie ogłosili dużej kapeli. Nie zgadzam się. VOLBEAT w Europie to już najwyższa liga. Zobacz ich pozycję w line upie na NOVAROCK czy Graspop. W Niemczech grają jako gwiazda w halach na 10 tys i je zapełniają, co ostatnio się Judas Priest nie udało. W Polsce może nie mają statusu gwiazdy, ale u nas niewiele kapel taki status posiada.
Co do Twojej obawy, to to raczej czarnowidzenie i wątpie, żeby miało to miejsce.
Co do polskich kapel, to się zgadzam, tylko, że nie ogłosili ich 5-6 tylko dwie - otwierasz małej i dużej sceny jak dla mnie.
Na koniec. Nie jestem obrońcą polityki LN, tylko mam dość pieprzonego hejterstwa w polskim necie.
P.S. Jak dojdzie Slipknot, In Flames, Misfits i Gojira to inna będzie gadka. Dlatego cierpliwośći, oceniać będziemy, jak będzie pełen line up
-
6Wojto6Czoko6
- -#Charlotte

Mam pytanie szybkie i konkretne (jak to "czoko" jak mówią kumple
):
Mam bilet Early Eantrance na zwykłą płytę i chciałbym jednak mieć Golden Circle EE. Tak więc czy istnieje możliwość sprzedania biletu, który aktualnie mam i zakup tego innego? Bardzo mi zależy na GC EE, bo chcę być blisko idoli
W ogóle super sprawa z tym Early Entrance, bo nie będzie się przepychać trzeba przez idiotów, co tylko piją piwsko na koncertach i taranują. Tak to sobie wejdę osobno, z elitą i pod barierkami obejrzę wspaniałe Show
Pure Rock&Roll! \m/
Mam bilet Early Eantrance na zwykłą płytę i chciałbym jednak mieć Golden Circle EE. Tak więc czy istnieje możliwość sprzedania biletu, który aktualnie mam i zakup tego innego? Bardzo mi zależy na GC EE, bo chcę być blisko idoli
W ogóle super sprawa z tym Early Entrance, bo nie będzie się przepychać trzeba przez idiotów, co tylko piją piwsko na koncertach i taranują. Tak to sobie wejdę osobno, z elitą i pod barierkami obejrzę wspaniałe Show
Pure Rock&Roll! \m/
Tak Ci się tylko wydaje , nie widzi mi się żebyś wytrzymał tyle godzin bez skorzystania z wc...
Up The irons
-
6Wojto6Czoko6
- -#Charlotte

Nie rozumiem. Kupuję przecież PIERWSZEŃSTWO, przywilej za pieniądzę, więc jak wyjdę do toalety to wrócę tam, gdzie byłem. Chyba nie robiliby z ludzi idiotów. W innym wypadku niz przeze mnie opisany, jaki sens by miało EE?
Chyba czegoś nie rozumiesz Diable, ale rozumiem - podekscytowanie i rock&rollowy styl robią swoje
Chyba czegoś nie rozumiesz Diable, ale rozumiem - podekscytowanie i rock&rollowy styl robią swoje
Early Entrance, jak sama nazwa wskazuje, uprawnia do wcześniejszego wejścia na teren festiwalu. Owszem możesz wcześniej wejść i zająć miejsce, ale raczej nie wytrzymasz cały czas pod barierką
Bo wiadomo, że ktoś przyjdzie później, wypoczęty i na headlinerach się przepchnie do przodu....